PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/ingyen-jatekok/az-epic-games-store-ujabb-ingyen-jatekait-semmikepp-ne-hagyjatok-ki-283001.htmlwww.gamestar.hu/ingyen-jatekok/mar-ingyen-elerheto-az-a-total-war-saga-troy-ne-maradj-le-283002.html
www.gamestar.hu/ingyen-jatekok/ingyen-csaphattok-le-a-quake-2-re-de-nem-art-sietni-282998.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a doom 2016-t toltam az sztem kurvajóNálam sajnos csak közepes a legújabb generáció, pedig gyermekkorom etalonja a márka. De az is Id Software fejlesztésű. Steamen azért megérte azt a 3-4 Fontot amit tavaly karácsony tájékán fizettem érte.doomok azért ültekVótmá?Nekem minden Bethesdás játék ingyen van, mert több pénzt nem adok már nekik. Ha valamelyik netán megtetszik megyek kalóznak. New Vegas óta nem adtak ki igényes játékot, csak tömegeknek szóló parasztvakító blockbustereket. Todd Howard egy pöcs.
hu.ign.com/quake-2/60692/news/immaron-a-quake-2-t-is-ingyen-osztogatja-a-bethesda-es-talan-mondanunk-sem-kell-hogy-a-moka-meg-csak
warr_b
gyeek
Negritis
gyeek
az eternal-t még nem
több mint 4 éve
Nálam sajnos csak közepes a legújabb generáció, pedig gyermekkorom etalonja a márka. De az is Id Software fejlesztésű. Steamen azért megérte azt a 3-4 Fontot amit tavaly karácsony tájékán fizettem érte.doomok azért ültekVótmá?Nekem minden Bethesdás játék ingyen van, mert több pénzt nem adok már nekik. Ha valamelyik netán megtetszik megyek kalóznak. New Vegas óta nem adtak ki igényes játékot, csak tömegeknek szóló parasztvakító blockbustereket. Todd Howard egy pöcs.
hu.ign.com/quake-2/60692/news/immaron-a-quake-2-t-is-ingyen-osztogatja-a-bethesda-es-talan-mondanunk-sem-kell-hogy-a-moka-meg-csak
warr_b
gyeek
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
doomok azért ültekVótmá?Nekem minden Bethesdás játék ingyen van, mert több pénzt nem adok már nekik. Ha valamelyik netán megtetszik megyek kalóznak. New Vegas óta nem adtak ki igényes játékot, csak tömegeknek szóló parasztvakító blockbustereket. Todd Howard egy pöcs.
warr_b
gyeek
több mint 4 éve
Vótmá?Nekem minden Bethesdás játék ingyen van, mert több pénzt nem adok már nekik. Ha valamelyik netán megtetszik megyek kalóznak. New Vegas óta nem adtak ki igényes játékot, csak tömegeknek szóló parasztvakító blockbustereket. Todd Howard egy pöcs.
warr_b
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Vótmá?hát, én nem fogom a bethesda game launchert használni ha 1 mód van rá, szóval nekem skip
warr_b
btw az EGS-ben ma 2 epic cucc lesz
TWS Troy
Remnant from Ashes - utóbbit toltam kurvajó soulslike shooter kindof procedual generation
több mint 4 éve
Vótmá? hu.ign.com/quake-2/60692/news/immaron-a-quake-2-t-is-ingyen-osztogatja-a-bethesda-es-talan-mondanunk-sem-kell-hogy-a-moka-meg-csak
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Billy "king of cheating" Mitchell újra lecsapottwww.youtube.com/watch?v=DNSJX1a2weo
és még csak a csalásnak se a királya 😀 mert Todd Rodgers simán veri benne
több mint 4 éve
a Doom 64 ugye most jött ki modern cuccokra eddig csak N64en volt szóval gondolom az alap strat már meg volt és azt finomították, midenestre én várom 😀Ezek általában glitch fest-ek 😊gamesdonequick.com/schedulenah akkor találtak minden időpontra valakit, de elég necces volt ahogy nézem
Felkészülés, vasárnap indul a gamer maratonok "new yorki maratonja" az Summer Games Done Quick. Idén szerintem több érdekes "hosszú" játék is lesz (Pokemon Shield, FF7 remake, GTA: Vice City all missions, több Zelda is, Secret of Mana!!!!), általában az ilyen végigjátszások sok érdekességet tartogatnak a casualoknak is. De lesz közben millió elfelejtett klasszikus, régi vagy új indie (én szinte mindig megveszek egy-egy olyat az újak közül, ami casualban is jónak tűnik).
Ráadásul a mi hosszú hétvégénk bele is esik, szóval FeelsGoodMan PogChamp #savetheanimals
Gyurma Pappa
általában már 1 hónappal előre tudjuk hogy mi a menetrend
Doom 64 (PC) és Warframe így elsőre meglepő 😀
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ezek általában glitch fest-ek 😊gamesdonequick.com/schedulenah akkor találtak minden időpontra valakit, de elég necces volt ahogy nézem
Felkészülés, vasárnap indul a gamer maratonok "new yorki maratonja" az Summer Games Done Quick. Idén szerintem több érdekes "hosszú" játék is lesz (Pokemon Shield, FF7 remake, GTA: Vice City all missions, több Zelda is, Secret of Mana!!!!), általában az ilyen végigjátszások sok érdekességet tartogatnak a casualoknak is. De lesz közben millió elfelejtett klasszikus, régi vagy új indie (én szinte mindig megveszek egy-egy olyat az újak közül, ami casualban is jónak tűnik).
Ráadásul a mi hosszú hétvégénk bele is esik, szóval FeelsGoodMan PogChamp #savetheanimals
Gyurma Pappa
Negritis
több mint 4 éve
gamesdonequick.com/schedulenah akkor találtak minden időpontra valakit, de elég necces volt ahogy nézem
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
gamesdonequick.com/scheduleFelkészülés, vasárnap indul a gamer maratonok "new yorki maratonja" az Summer Games Done Quick. Idén szerintem több érdekes "hosszú" játék is lesz (Pokemon Shield, FF7 remake, GTA: Vice City all missions, több Zelda is, Secret of Mana!!!!), általában az ilyen végigjátszások sok érdekességet tartogatnak a casualoknak is. De lesz közben millió elfelejtett klasszikus, régi vagy új indie (én szinte mindig megveszek egy-egy olyat az újak közül, ami casualban is jónak tűnik).
több mint 4 éve
Lassan kijön a Crusader Kings 3, szóval nem kell itt holmi fantasyket promótálni 😊
több mint 4 éve
Shroud már visszatért és ninjáról is vannak hírektwitter.com/Twitch/status/1293249855779897345
több mint 4 éve
nem tudom, én aggódok hogy nem lesz túl jó, ráadásul mint mondtam az hogy a kedvenc karakterem nem elérhertő elég negatívan érintnemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokatÉn imádtam anno a Marvel Heroest (az egyetlen game ami ezer óra fölött van nálam steamen) úgy, hogy nagyon örülök, hogy jött végre újra egy multis coop Marvel game. (kicsit már uncsi volt, hogy csak mobilra jön minden)
twitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
és akkor meg se említem hogy Spiderman PS5 excluzivitása mennyire felb@sz
www.youtube.com/watch?v=PD-LAD_7etU
www.youtube.com/watch?v=NpX4UCFvEIM
Negritis
Beta alapján pedig már most kijelentem, hogy soha nem volt még ilyen fun Marvel karikkal játszani. A harcrendszere egy kicsit lebutított Arkham-Spiderman (sok karival terveznek így nem annyira részletes, de így is elég változatos lett mindenki a későbbi szinteken) Tipikusan az a játék amit inkább játszani kell, hogy átjöjjön a feelingje, na meg nem árt, ha nagy Marvel fan valaki. 😀 Az egyetlen negatívum, hogy sok a frame rate drop és 1-2 mozgás animáció elég gagyi lett, de ezeket talán javítják a megjelenésre. De ezen kívül semmi, Én imádom. És ahogy olvasom a redditet, a rajongók is imádják. Ez lesz az idei Days Gone, a sajtótól kapja majd a 60-70%os értékeléseket, a fanoktól meg a 80-90et. Ha meg tényleg sokáig fogják megtölteni új contentel és herokkal akkor azt hiszem megvan az új otthona a Marvel rajongóknak a kövi pár évre. 😊
Raven17
a loot nem lesz "látványos" csak nagyobb számok lesznek ahogy néztem ami komoly gond volt a divisionben és az anthemben is
meg a kontent is kérdéses hogy mennyire lesz jó
az meg hogy ugyanazokat a robotokat csépelem háát necces lehet hogy hosszútávon jó-e
több mint 4 éve
twitter.com/GameDataLibrary/status/1291513640693227521
több mint 4 éve
nemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokatÉn imádtam anno a Marvel Heroest (az egyetlen game ami ezer óra fölött van nálam steamen) úgy, hogy nagyon örülök, hogy jött végre újra egy multis coop Marvel game. (kicsit már uncsi volt, hogy csak mobilra jön minden)
twitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
Negritis
Beta alapján pedig már most kijelentem, hogy soha nem volt még ilyen fun Marvel karikkal játszani. A harcrendszere egy kicsit lebutított Arkham-Spiderman (sok karival terveznek így nem annyira részletes, de így is elég változatos lett mindenki a későbbi szinteken) Tipikusan az a játék amit inkább játszani kell, hogy átjöjjön a feelingje, na meg nem árt, ha nagy Marvel fan valaki. 😀 Az egyetlen negatívum, hogy sok a frame rate drop és 1-2 mozgás animáció elég gagyi lett, de ezeket talán javítják a megjelenésre. De ezen kívül semmi, Én imádom. És ahogy olvasom a redditet, a rajongók is imádják. Ez lesz az idei Days Gone, a sajtótól kapja majd a 60-70%os értékeléseket, a fanoktól meg a 80-90et. Ha meg tényleg sokáig fogják megtölteni új contentel és herokkal akkor azt hiszem megvan az új otthona a Marvel rajongóknak a kövi pár évre. 😊
több mint 4 éve
nemtom itt kik játszottak a DC Universe-zel vagy a Marvel Heroes-zal de én nem érzem többnek ezt a játékot mint azokattwitchen is néztem és engem az lootershooter item jelleg se győzött meg
több mint 4 éve
mondjuk aki nem érti hogy miért nem számoltak ennyi játékossaltwitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673de most már legalább megjelenik, hogy mm off, nem csak zuhansz a semmibe
asszem értem a szerver gondokat 😀
Negritis
JSanyo
azért 1.5 millió aktív játékos az kis túlzással COD szint nem egy indie
több mint 4 éve
twitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673de most már legalább megjelenik, hogy mm off, nem csak zuhansz a semmibe
asszem értem a szerver gondokat 😀
Negritis
több mint 4 éve
elvileg csak a wechat-re fog vonatkozni a tencent ban másra nemmondjuk mókás lenne mer jópár hollywoodi produkcióban is benne vannak és akkor a gamerekről ne beszéljünk akiket ezzel felbasznának
több mint 4 éve
Discord-ban is van Tencent részesedés, meg még pár egyéb helyenwww.pcgamer.com/every-game-company-that-tencent-has-invested-in/
és ki tudja az elmúlt 1 évben még hova vásárolták be magukat
több mint 4 éve
Jön az igazi #gamergate. Ez kb azt jelentené, hogy Amerikában nem lehetne online játszani pl se a Fortnite-tal, se a GTA-val, se a LoL-al, se a COD-dal.Path of Exile se 😮 😮 😮 😮
iktriad
Természetesen ez a rendelet soha az életben nem fog életbe gyakorlatban lépni.
09.15-ig kapott idő a Microsoft hogy megegyezzen a TikTok-ról, gondolom visszautasították az elnök felajánlását, hogy 30%-ot bedobnának a kasszával közvetítői díjként, és erre Trump meg megmutatta, hogy neki bizony nagyobb van. Majd 09.14-én lezárják az üzletet, és akkor Trump meg visszavonja ezt a baromságot. Vagy közben a bíróság megsemmisíti.
több mint 4 éve
Jön az igazi #gamergate. Ez kb azt jelentené, hogy Amerikában nem lehetne online játszani pl se a Fortnite-tal, se a GTA-val, se a LoL-al, se a COD-dal. Trump may have just unintentionally technically tried to ban financial payments to Riot Games, Epic Games, League of Legends, Valorant, Fortnite, and half the gaming industry by clamping down on Tencent
— Rod Breslau (@Slasher) August 7, 2020
Incredible. Tencent owns Riot Games and has a stake in Supercell, Grinding Gear Games, like 40% of Epic Games, Bluehole, and little chunk of fucking Activision.
— David Milner (@DaveMilbo) August 7, 2020
Trump accidentally made a lot of American video games illegal. https://t.co/iIyl6g2ivk
Szerkesztette: iktriad