PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Jo kis hotseates Civ II-as meccsek, hehe 😊Ugyanaz 😊 mi tesoimmal toltuk sokatAzt tudom, hogy Lan lehetőség van benne, de a co-oppal sose nyomtam még 😀1 hete nyomom újra a Heroes of Might and Magic III.-at 😀 Zsíííííííííííír!mehet a co-op!
Kicseszett epic legend game.
Pedig vagy 20 éves.
Chargers LT
Emlékszem anno hamachival toltuk orrvérzésig 😀
Kenny
Hát van sok olyan pálya, ami 2 allies vs sok ellenfél 😀
Chargers LT
Meg a civet is
Felvatlva ültünk előtte 😊
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
www.pcgamer.com/how-steam-brought-shmups-out-of-arcades-and-into-a-new-pc-renaissance/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
jöhetne... faternál játszottam vele, amikor a gyerekek tv-ztek, de tolnám végig végre...www.pcguru.hu/hirek/a-sony-tovabbi-playstation-exkluzivokat-is-elhozna-pc-re/57283Bloodborne -al van valami kavarás, jogok valahogy nem a Sonynál vannak azt hiszem, szóval az már jöhetett volna...ha akarták volna....
god of war, spiderman, bloodborne is remélem jön
a persona 4 és a nioh miatt sztem a persona 5 és a nioh 2 jön majd
Negritis
Helmut Zimmer
de igazából a God of War port is elég lesz nekem, "Son" 😀
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/a-sony-tovabbi-playstation-exkluzivokat-is-elhozna-pc-re/57283Bloodborne -al van valami kavarás, jogok valahogy nem a Sonynál vannak azt hiszem, szóval az már jöhetett volna...ha akarták volna....
Negritis
több mint 4 éve
Switch-el van valakinek tapasztalata, hogy a joy con-ok mennyire bírják ? Sok helyen olvastam , hogy elég hamar tönkremennek. KösziHasználtam vettem a Switchet (havertól), de még mindig meg van az eredeti joycon és semmi baja. Vettem hozzá két újat, hogy négyen tudjuk egyszerre játszani.
Pep71
több mint 4 éve
Ugyanaz 😊 mi tesoimmal toltuk sokatAzt tudom, hogy Lan lehetőség van benne, de a co-oppal sose nyomtam még 😀1 hete nyomom újra a Heroes of Might and Magic III.-at 😀 Zsíííííííííííír!mehet a co-op!
Pedig vagy 20 éves.
Chargers LT
Kenny
Chargers LT
Meg a civet is
Felvatlva ültünk előtte 😊
több mint 4 éve
Azt tudom, hogy Lan lehetőség van benne, de a co-oppal sose nyomtam még 😀1 hete nyomom újra a Heroes of Might and Magic III.-at 😀 Zsíííííííííííír!mehet a co-op!
Pedig vagy 20 éves.
Chargers LT
Kenny
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Switch-el van valakinek tapasztalata, hogy a joy con-ok mennyire bírják ? Sok helyen olvastam , hogy elég hamar tönkremennek. Köszinekem semmi gondom nem volt velük
Pep71
és nem hagyományos értelemben mennek tönkre hanem "driftelni" kezdenek mert vhova vmi kosz lerakódik azt kell megjavítani és akkor utána már fasza elvileg
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Switch-el van valakinek tapasztalata, hogy a joy con-ok mennyire bírják ? Sok helyen olvastam , hogy elég hamar tönkremennek. Köszi
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/a-sony-tovabbi-playstation-exkluzivokat-is-elhozna-pc-re/57283God of War jöhetne, amiatt még gépet is hajlandó lennék upgradelni 😀
Negritis
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/a-sony-tovabbi-playstation-exkluzivokat-is-elhozna-pc-re/57283god of war, spiderman, bloodborne is remélem jön
több mint 4 éve
1 hete nyomom újra a Heroes of Might and Magic III.-at 😀 Zsíííííííííííír!Kicseszett epic legend game.
Pedig vagy 20 éves.
több mint 4 éve
Uraim!Nekem PS4 Pro-m van, és simán ajánlom a PS4-et. Van sok játék gyerekeknek is, az exluzív tartalomról meg nem is beszélek.
Sík hülye vagyok sajnos hozzá, de van kb 100ezer ft-om, hogy vegyek egy konzolt egy 10 éves lány részére (és persze utána a madden használatára, de erről a feleségem nem tud 😉 )!
Ilyen táncolós meg gyerekes játékok is kellenek, de ezekre a pass-okra szívesen fizetek elő.
Mit ajánlanátok nekem?
A Nintendo-t hallottam most jónak, vagy inkább ps4?
Nyilván 1-1 kiegészítő ha kell azt megveszem hozzá, de azért valamit adjanak a dobozba.
Látva valamennyire az árakat, ha használt, de van rá gari, akkor sem fordulok el!
Köszi a tanácsokat!
Klaci79
Elvileg az újon is 1 év gari van, szóval használton már aligha lesz.
(Bár nem megy tönkre amúgy tapasztalatom szerint.)
100-asért a Konzol újonnan az árban van szerintem, semmi nem kell hozzá, mert a dobozban van kontroller is.
Talán a mostani generációváltás miatti akciókban még valami játékot is kaphatsz hozzá.
több mint 4 éve
OTT VAN BAZMEG, MEKKORA GAME 5 JÉÉÉÉÉZUSOMMajd a Mad Lions megveri őket, nyugi. LUL
(csakhogy a döntőben lesöpörjön majd minket a G2, DE AZ MOST MELLÉKES)
shawnka
több mint 4 éve
OTT VAN BAZMEG, MEKKORA GAME 5 JÉÉÉÉÉZUSOM(csakhogy a döntőben lesöpörjön majd minket a G2, DE AZ MOST MELLÉKES)
több mint 4 éve
fall guys twitch rivals nem túl értelmes lebonyolítással megyde gondolom amíg nincs "custom game" addig ez lesz
ettől még fun
több mint 4 éve
gamescomwww.twitch.tv/gamescom
több mint 4 éve
ugrálós bohóckodásnak még bedobnám az arms-t is mindenképpUraim!A Nintendo becsapós, mert az AAA címek nem fognak rögtön megjelenni rá, viszont a saját játékok minősége sokszor sokkal magasabb, mint az AAA címek. Az én gyerekeim tolják: Mario Party, Luigi's Mansion 3, Mario Odyssey, Rayman Legends portja is nagyon jó, 51 Worldwide Classics (51 mini játék, imádják), Minecraft Dungeons (én is játszottam vele), Super Mario Smash Bros, Mario Kart és természetesen van hozzá Just Dance is. De amit még nagyon javaslok: Robo és Ring Fit kiegészítők . Előbbi gyakorlatilag átalakítja a switchet távirányítós játékká (nagyon király szórakozás), a Ring Fit pedig egy upgrade-lt táncolós, ugrálós játék, fantasztikusan jól elvannak vele.
Sík hülye vagyok sajnos hozzá, de van kb 100ezer ft-om, hogy vegyek egy konzolt egy 10 éves lány részére (és persze utána a madden használatára, de erről a feleségem nem tud 😉 )!
Ilyen táncolós meg gyerekes játékok is kellenek, de ezekre a pass-okra szívesen fizetek elő.
Mit ajánlanátok nekem?
Nyilván 1-1 kiegészítő ha kell azt megveszem hozzá, de azért valamit adjanak a dobozba.
Látva valamennyire az árakat, ha használt, de van rá gari, akkor sem fordulok el!
Köszi a tanácsokat!
Klaci79
Gyurma Pappa
gyerekes játéknak ott a splatoon, mario tennis
valamint creativenak a mario maker 2
több mint 4 éve
Uraim!A Nintendo becsapós, mert az AAA címek nem fognak rögtön megjelenni rá, viszont a saját játékok minősége sokszor sokkal magasabb, mint az AAA címek. Az én gyerekeim tolják: Mario Party, Luigi's Mansion 3, Mario Odyssey, Rayman Legends portja is nagyon jó, 51 Worldwide Classics (51 mini játék, imádják), Minecraft Dungeons (én is játszottam vele), Super Mario Smash Bros, Mario Kart és természetesen van hozzá Just Dance is. De amit még nagyon javaslok: Robo és Ring Fit kiegészítők . Előbbi gyakorlatilag átalakítja a switchet távirányítós játékká (nagyon király szórakozás), a Ring Fit pedig egy upgrade-lt táncolós, ugrálós játék, fantasztikusan jól elvannak vele.
Mit ajánlanátok nekem?
Köszi a tanácsokat!
Klaci79
több mint 4 éve
gyereknek a Switch-t szivesen javaslomde madden azon nem fog menni
ha PS4 ahhoz is van just dance
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Uraim!Sík hülye vagyok sajnos hozzá, de van kb 100ezer ft-om, hogy vegyek egy konzolt egy 10 éves lány részére (és persze utána a madden használatára, de erről a feleségem nem tud 😉 )!
Mit ajánlanátok nekem?
Köszi a tanácsokat!
több mint 4 éve
Faker -> Sett, Teddy -> Senna, Effort -> Tahm Kench, 3 melee champ egy Kallista-Zoe(-Ezreal) kombó ellen, adjuk Cuzznak a carry champet - wtf... Egy majom a dartstáblával jobban draftolna... lehet, jobb ha ki se jutnak basszus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
A dokumentum sorozat első részét még jó rég kitettem ide is. A második és harmadik rész végre a csőben van már és kompenzálva a várakozási időt, összesen több mint két órásra sikerült a videó. Garantált minőség!www.youtube.com/watch?v=MkxPLYyHNX0
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=huPF3Gid7DE