NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Jól hangzik, összekaphatnánk a bowl.hu-s dreamteamet, de ha kell én is hívhatok még embereket. Btw pöröghet a Valorant is, bár én meg a célzás... 😅LoL VB Fantasy!jövök kapitány
Engem teljesen elkapott a hype és az espn-n már a vb-re külön tippversenyt is csináltak, szóval regisztráltam egyből és csináltam egy privát csoportot. @shawnka @Igor @Greengo felhasználókat mindenképp várom, de remélem mások is csatlakoznak 😊 Péntek reggel 10-ig ildomos csatlakozni és a tippeket leadni
fantasy.espn.com/games/league-of-legends-predictor-worlds-2020/group?id=8518dec3-c06c-4060-a7f5-2d33765865bd&joining=true&joinKey=102a97d1-1c23-3020-9487-c2fb14a2cef0
szobanév: bowl.hu
jelszó: GaleSayers40
Tito05
amúgy mehetne lassan egy kis lol, belemennék ismét a wood 4-be
shawnka
több mint 4 éve
forbes.hu/uzlet/fekete-karacsony-a-gamereknek-mar-most-fizetni-kell-ha-playstation-5-ot-vagy-xbox-series-x-s-jatekkonzolt-szeretnenk/www.polygon.com/2020/9/24/21454190/xbox-series-x-storage-expansion-card-price-seagate-ssd-1-tb-buy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
techcrunch.com/2020/09/21/microsoft-set-to-acquire-bethesda-parent-zenimax-for-7-5b/Én annak szurkolok, hogy Todd Howardot lapátra tegyék.
Remelem nem az a terv h xbox/pc exkluzivva tegyek a Bethesda jatekait...
Borbinho
De egyelőre sajnos nem fogják. 😕
www.youtube.com/watch?v=WI2IPeocbAA&ab_channel=LarryHryb%2CXboxLive%27sMajorNelson
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Mivel egy játékból van kiemelve ezért ide teszem. Én személyesen nem vagyok Kojima fan, de minden elismerésem ezért a mélyen szántó és aggasztóan pontosan beteljesedő folyamat kifejezéséért:www.youtube.com/watch?v=jIYBod0ge3Y&ab_channel=MaxDerrat
www.youtube.com/watch?v=PZojlidqhcM&t=4s&ab_channel=MaxDerrat
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
LoL VB Fantasy!jövök kapitány
Engem teljesen elkapott a hype és az espn-n már a vb-re külön tippversenyt is csináltak, szóval regisztráltam egyből és csináltam egy privát csoportot. @shawnka @Igor @Greengo felhasználókat mindenképp várom, de remélem mások is csatlakoznak 😊 Péntek reggel 10-ig ildomos csatlakozni és a tippeket leadni
fantasy.espn.com/games/league-of-legends-predictor-worlds-2020/group?id=8518dec3-c06c-4060-a7f5-2d33765865bd&joining=true&joinKey=102a97d1-1c23-3020-9487-c2fb14a2cef0
Tito05
amúgy mehetne lassan egy kis lol, belemennék ismét a wood 4-be
több mint 4 éve
LoL VB Fantasy!Engem teljesen elkapott a hype és az espn-n már a vb-re külön tippversenyt is csináltak, szóval regisztráltam egyből és csináltam egy privát csoportot. @shawnka @Igor @Greengo felhasználókat mindenképp várom, de remélem mások is csatlakoznak 😊 Péntek reggel 10-ig ildomos csatlakozni és a tippeket leadni
Szerkesztette: Tito05
több mint 4 éve
lichess.org/3Ac4MA9weddig talán legjobb meccsem
csak 2 innacuracy és mindössze 8 centipawn loss
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
There is no truth to the rumors that Devolver Digital is acquiring Sega.
— Devolver Digital (@devolverdigital) September 22, 2020
több mint 4 éve
bethesda game-ek modding miatt kb amugyis csak PCn értelmesek
több mint 4 éve
techcrunch.com/2020/09/21/microsoft-set-to-acquire-bethesda-parent-zenimax-for-7-5b/Playstationnak is megvannak az exkluzivjai... emmá csak így megy, úgy néz ki.
Borbinho
több mint 4 éve
techcrunch.com/2020/09/21/microsoft-set-to-acquire-bethesda-parent-zenimax-for-7-5b/Az szép összeg. Mindent felraknak a Netflix modellre a játékiparban
Borbinho
több mint 4 éve
techcrunch.com/2020/09/21/microsoft-set-to-acquire-bethesda-parent-zenimax-for-7-5b/Remelem nem az a terv h xbox/pc exkluzivva tegyek a Bethesda jatekait...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
én most olyan streamerekre gondolok akik sok POE-t streamelnek, de inkább variety streamerekJaa, őket én nem nézem 😊
CohhCarnage, Dansgaming vagy itmeJP
Negritis
Szívem szerint csak SSF HC-t játszanék, ezért csak ezt nézem, de mivel van életem, ezért SSF SC-t játszok. 😊
több mint 4 éve
www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-will-be-slightly-shorter-than-the-witcher-3/
több mint 4 éve
én most olyan streamerekre gondolok akik sok POE-t streamelnek, de inkább variety streamerekén már a kertész ligát is kihagytam és most a heist se érdekel, úgy hogy alapvetően a hiest dolgokat szeretema liga mechanika jó lenne, vicces, gyakorlatilag egy korai map rendszer... de bugos... szóval szerintem ennyit a follower mechanikáról, elvileg annak a tesztelésére hozták be 😀
ahogy néztem haveromék se meg jópár streamer sem kattant rá akit követek
Negritis
a streamerek jó része versenyzik, főleg SSF HC-ban, és mivel nagyon nagy a szórás a rewardokban, nem éri meg nekik lassítani emiatt... plusz mapokat nem dob, szóval innentől kezdve egy racernek szart sem ér
Gyurma Pappa
CohhCarnage, Dansgaming vagy itmeJP
több mint 4 éve
én már a kertész ligát is kihagytam és most a heist se érdekel, úgy hogy alapvetően a hiest dolgokat szeretema liga mechanika jó lenne, vicces, gyakorlatilag egy korai map rendszer... de bugos... szóval szerintem ennyit a follower mechanikáról, elvileg annak a tesztelésére hozták be 😀
ahogy néztem haveromék se meg jópár streamer sem kattant rá akit követek
Negritis
a streamerek jó része versenyzik, főleg SSF HC-ban, és mivel nagyon nagy a szórás a rewardokban, nem éri meg nekik lassítani emiatt... plusz mapokat nem dob, szóval innentől kezdve egy racernek szart sem ér
több mint 4 éve
én már a kertész ligát is kihagytam és most a heist se érdekel, úgy hogy alapvetően a hiest dolgokat szeretemahogy néztem haveromék se meg jópár streamer sem kattant rá akit követek
több mint 4 éve
Path of Exile: nagyon jó lenne ez az új liga... ha játszható lenne. Kijött a nagy-technikai-update, amitől tényleg elmúltak a technikai hibák, végre nem 150-150-2-22-33-150-150-1-1-1-1-1-150 az FPS-em, de cserébe a Heist-ok full bugosak. Nem működő mechanikák, álldogáló henchman-ek, kiszámíthatatlan "alert level". Hiába übertáp a reward, nincs kedvem játszani, mert túl sok idő és kiszámíthatatlan, hogy mi bugol be. Innen az olvassa tovább, akit érdekel a POE vagy a action RPG zsáner. 😊
A másik bajom most a POE-vel, hogy nem sikerül a metát átalakítani. Nyilván, nem vagyok versenyző, így nem érdekel annyira, de akkor is unalmas, hogy ha nem meta buildet játszol, akkor a játék 1) lassú 2) túl nehéz 3) nem elég fun. De mivel nem a classokkal (ascendancy-kel), hanem az alapvető játékmechanikával van baj, a GGG nem fogja nerfelni a két, főként játszott karaktert, mert akkor már tényleg csak a szenvedés marad.
Hogy érthető legyen: a POE egy nagyon összetett játék. Sokféleképp lehet sebezni, és sokféle sebzést is kaphatsz. Ha jó akarsz lenni (nem akarsz sűrűn halni, hardcore-ban ugye soha, de közben elég vagy épp inkább sok sebzést kiosztani) nagyon kell érteni ahhoz, hogy miként tudsz költséghatékonyan sok védelmi szintet kiépíteni, miközben marad a támadásra is "erőd". Na, és alapvetően ezt a szintet hatékonyan hosszútávon a tricktster és a necromancer tudja megoldani, illetve nagyon drágán még 2-3 ascendancy. Természetesen ez amit leírtam főleg solo self found ligára értendő, a trade ligában minden esztelenséggel lehet játszani, maximum sokat kell hozzá farmolni, hogy legyen elég min-maxolt gear.
És ugye ez a baja a POE közönségének: ami kihívás és fun az SSF, a trade liga közel sem annyira érdekes, egy-két hét után minden casual Vér István, és abba is hagyják utána a játékot, az új liga release után két hétten 50%-ra esik vissza a játékosbázis.
Szóval én már nagyon várom a POE 2-t, azt ígérte a GGG, hogy újragondolják az alap mechanikák nagy részét, és egyszerűbb lesz jó karaktert építeni. Nyilván itt sem kéne elmenni egy Torchlight vagy Minecraft Dungeons szintig, de kicsit skálázhatnának, na.
Bocs a hosszú posztért.
több mint 4 éve
Gabesz92
1 453
Ha jól látom, akkor a Konzolvilágnál is előrendelhető még a DE meg a lemezes változat is.www.playitstore.hu/ps5/konzolok/sony-playstation-5-ps5-digital-edition-elorendelesÚgy látom,hogy mélyszegénység ellenére már nem is lehet előrendelni,legalább is nekem azt írja,hogy csak akkor ha valaki visszamondja.Ezek szerint nagyjából jól számoltunk tegnap! 👀 #Playstation5 pic.twitter.com/5FVwREyZ8m
— Fábián István 🎮 #wearethevr (@thevrpisti) September 17, 2020
Gabesz92
JoeyPorter
itt még előrendelhető, persze lehet hogy igazad van
Negritis
több mint 4 éve
www.playitstore.hu/ps5/konzolok/sony-playstation-5-ps5-digital-edition-elorendelesÚgy látom,hogy mélyszegénység ellenére már nem is lehet előrendelni,legalább is nekem azt írja,hogy csak akkor ha valaki visszamondja.Ezek szerint nagyjából jól számoltunk tegnap! 👀 #Playstation5 pic.twitter.com/5FVwREyZ8m
Gabesz92
JoeyPorter
itt még előrendelhető, persze lehet hogy igazad van
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Úgy látom,hogy mélyszegénység ellenére már nem is lehet előrendelni,legalább is nekem azt írja,hogy csak akkor ha valaki visszamondja.Ezek szerint nagyjából jól számoltunk tegnap! 👀 #Playstation5 pic.twitter.com/5FVwREyZ8m
Gabesz92
több mint 4 éve
low key kedvenc bejelentésem a héten:www.youtube.com/watch?v=wyc2Y-LGWjQ
több mint 4 éve
www.epicgames.com/store/en-US/product/football-manager-2020/homejah be akartam dobni a soccer topicba 😀
ingyé van!
NB2
több mint 4 éve
tudom egyedül vagyok vele, de nekem a nintendo szólt akkorát mint a ps tegnapwww.youtube.com/watch?v=1cDGopTf0T4
Monster Hunter Rise
Monster Hunter Stories 2
Rune Factory 5
Disgaea 6
omfg
jah igen és Ori 2 is elérhető mától
Negritis
www.youtube.com/watch?v=xLtxF5IV0Fg
www.youtube.com/watch?v=mD8x5xLHRho
www.youtube.com/watch?v=-QFOJ_L6yFM
www.youtube.com/watch?v=OVwk-uPoa5I
www.youtube.com/watch?v=OVwk-uPoa5I