PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=7w-pZm7Zay4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
4 Beyond the sword még állat voltEhhsanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
Amikor emperorban a vámpír seregek, igen jól olvastátok nem mod, a vámpír seregek megjelennek a 25.! körben, és neked van két bunkósod.
Helmut Zimmer
FLZOLI
edit: vannak cthulhu worshipperek is
briareos
Mondtam én, hogy a 3 után már szar az összes
warr_b
több mint 4 éve
Ehhsanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
Amikor emperorban a vámpír seregek, igen jól olvastátok nem mod, a vámpír seregek megjelennek a 25.! körben, és neked van két bunkósod.
Helmut Zimmer
FLZOLI
briareos
Mondtam én, hogy a 3 után már szar az összes
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
sanguine pact secret society special unitna eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Helmut Zimmer
FLZOLI
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 4 éve
na eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Mármint valamelyik új népnek ezek a spéci egységei? Drakula mint a román nép vezére? 😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
na eljutottunk oda hogy lehet Sid Meiernek kell bocsánatot kérnie a Civ vi season passert-ért. Olyanok kértek refoundot, akik eddig soha....Személy szerint nem mondanám rá, hogy szar, mert annyira nem jó. Teljes összeomlás....
több mint 4 éve
korábban kérdezte valaki hogy milyen laptop kell legalább egy minecraft-t futtató laptophozyoutu.be/7KjOKfsnlD0
ez talán tud választ adni
több mint 4 éve
twitter.com/FallGuysGame/status/1290971375386140673asszem értem a szerver gondokat 😀
több mint 4 éve
na jó ma 1 csak összejött 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 4 éve
van hype 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 4 éve
Nagyon vagány a fall guys 😀 Láttam ma pont stremben, állat! 😀játszani is élmény, 3. döntőmet tolom most épp esélyem sincs nyerni de casual fun
Chargers LT
több mint 4 éve
Nagyon vagány a fall guys 😀 Láttam ma pont stremben, állat! 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
official nem leszek, de sztem én is összerakom mert őrület funnemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendobéta óta tolom, szerintem amint helyreállnak a dolgok official fall guys streamer leszek 😀
viszont van steamen és ingyenes PS4en most
www.youtube.com/watch?v=z6UrdUAZ7wM
Steamen szerver gondok vannak sajnos
Negritis
shawnka
aki akar vegyen fel steamen nyugodtan
steamcommunity.com/profiles/76561198005801906/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
nemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendobéta óta tolom, szerintem amint helyreállnak a dolgok official fall guys streamer leszek 😀
viszont van steamen és ingyenes PS4en most
Negritis
több mint 4 éve
nemtom hogy van-e ennél Nintendobb játék, sajnos nem nintendoviszont van steamen és ingyenes PS4en most
több mint 4 éve
meglepően szórakoztató a Hellpointvégeztem az első végigjátszással
Negritis
kb 20 óra volt és meglepően jót szórakoztam, volt 1-2 "cheap" shot de alapvetően örülök hogy támogattam őket KS-en
a harc sztem jó, annyi zavar csak hogy ha elfogy a staminád akkor tudnak "stagger lock"olni ami "olcsó"halálhoz tud vezetni és frusztrál, de összeségében nem ez volt a jellemző
a környezet zseniális sztem, én imádom az Event Horizon-t és bőven merítettek onnan
a történet is elég jó és elgondolkodtató, de sci fi rajongóknak nem túl sok újítással bír
én viszonylag kevés buggal találkoztam, de elvileg elég sok van
Soulslike rajongóknak tudom javasolni
több mint 4 éve
meglepően szórakoztató a Hellpoint
több mint 4 éve
jah igen és végre ez is kint van, a Souls like rajongóknak 1 próbát megérhetén még KS-en backeltem
www.youtube.com/watch?v=Y1mdV17pEdI
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=wvl05CQKkY0
több mint 4 éve
A Carrion az év egyik legjobb játéka, sima top5 eddig 😊 Zseniális az ötlet, a játék, és a megvalósítás is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
twitter.com/batterystaple_g/status/1288595530365378561?s=09
több mint 4 éve
Játszottam 10 db 3 perces partit, így lett 1496 pont, ezzel kalkulálhatsz, ha lehet.én mondjuk sokat játszok gép ellen és stockfish 3-4 között vagyok max szóval nem tom az mennyire ellenfél nektekÉn is lichessen 3+2 blitzeketChess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
Negritis
csebi
Negritis
több mint 4 éve
ide rakom be, de tech-be is mehetnesrác mentális egészségének lehet nem tett jót a pandémia
www.youtube.com/watch?v=QOJfyp0KMmM
Negritis
több mint 4 éve
amúgy sakkhoz:www.youtube.com/c/AGADMATOR/videos
www.twitch.tv/gmhikaru
több mint 4 éve
én mondjuk sokat játszok gép ellen és stockfish 3-4 között vagyok max szóval nem tom az mennyire ellenfél nektekÉn is lichessen 3+2 blitzeketChess.com-on szokott valaki 1 perceseket játszani?lichessen szoktam néha 3 perceset, de nekem az is nagyon kevés
Sobri Jóska
Negritis
csebi