PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Tejesember
256
Mit posztolt már ki eredetileg a hülyéje?twitter.com/OW_Zoly/status/1278447147088777217OW Zolcsi everybodyNekem a tweet nem elérhető 😕
twitter.com/OW_Zoly/status/1278022604050350080
shawnka
Tejesember
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/Slasher/status/1278732395756355586?s=20Nem tudom elmondani, hogy mikor voltam egy "idegen" halála miatt ennyire kiborulva. Reckful az egyik legnagyobb hatással volt a gamer létemre, miatta arénáztam a WoW-ban, a twitch kezdetén őt néztem a legtöbbet, amikor pihenőn voltam, ő adta az ötletet, hogy online tetrisezzek.
Reckful hatása a gamer communityben felmérhetetlen.
RIP Byron
szerk: ha lenne kétség a legacy kérdésben... elég nehéz az NPC őrök miatt bejutni, de főleg időigényes...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
twitter.com/AmazonStudios/status/1278733996357111808?s=19<3
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
kiafaszeztwitter.com/OW_Zoly/status/1278447147088777217OW Zolcsi everybodyNekem a tweet nem elérhető 😕
shawnka
Tejesember
Negritis
több mint 4 éve
VÉRZIK A BUSZIlyen retard névvel hogy OW nem is várok mást. A rossz PC játékok sorozatot kéne feltamasztani azt hadd szóljon 😊Édes isten, a legjobb dolog volt az interneten sokáig.
FLZOLI
Mai napig szállóige a társaságban az ÁJ ÁR VINNER MADDERFAKKER.???
Hanni
több mint 4 éve
twitter.com/OW_Zoly/status/1278447147088777217OW Zolcsi everybodyNekem a tweet nem elérhető 😕
shawnka
Tejesember
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tejesember
256
OW Zolcsi everybodyNekem a tweet nem elérhető 😕
shawnka
több mint 4 éve
én a mai napig hallgatom Freddy-t a filmbarátok podcastba 😀ó a kurva szátokat, hangosan felnevettem most az idézeten 😀 nekem is beugrott a rengeteg emlék 😀 na majd délután meló után nézek pár résztIlyen retard névvel hogy OW nem is várok mást. A rossz PC játékok sorozatot kéne feltamasztani azt hadd szóljon 😊Édes isten, a legjobb dolog volt az interneten sokáig.
FLZOLI
Hanni
Borbinho
több mint 4 éve
ó a kurva szátokat, hangosan felnevettem most az idézeten 😀 nekem is beugrott a rengeteg emlék 😀 na majd délután meló után nézek pár résztIlyen retard névvel hogy OW nem is várok mást. A rossz PC játékok sorozatot kéne feltamasztani azt hadd szóljon 😊Édes isten, a legjobb dolog volt az interneten sokáig.
FLZOLI
Hanni
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ilyen retard névvel hogy OW nem is várok mást. A rossz PC játékok sorozatot kéne feltamasztani azt hadd szóljon 😊Édes isten, a legjobb dolog volt az interneten sokáig.
FLZOLI
több mint 4 éve
Ilyen retard névvel hogy OW nem is várok mást. A rossz PC játékok sorozatot kéne feltamasztani azt hadd szóljon 😊OW Zolcsi everybodyTeljesen összeszedetlen, ja.1) OW Zoly egy ostoba sértődős hülyegyerek, ne is fecsérelj rá több szót
Jókat mond, rosszul.
Hallgathatatlan.
Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?
Sobri Jóska
2) Sajnos nem, legalábbis általában nem, sok stúdió projektről projektre dolgozik, nem a legjobb munkahelyi kultúra a fejlesztők felé. A core /business csapatnak természetesen jó, de inkább költségminimalizálás megy
3) A krancsolással (simán átvehetjük jövevényszóként szvsz) az is probléma a kiégés mellett, hogy a végén a QA-t is lespórolva ordas nagy bughalmaz lesz játék helyett, de azt úgyis megmagyarázzák/0daypatchelik oszt jóvan
JSanyo
shawnka
több mint 4 éve
OW Zolcsi everybodyTeljesen összeszedetlen, ja.1) OW Zoly egy ostoba sértődős hülyegyerek, ne is fecsérelj rá több szót
Jókat mond, rosszul.
Hallgathatatlan.
Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?
Sobri Jóska
2) Sajnos nem, legalábbis általában nem, sok stúdió projektről projektre dolgozik, nem a legjobb munkahelyi kultúra a fejlesztők felé. A core /business csapatnak természetesen jó, de inkább költségminimalizálás megy
3) A krancsolással (simán átvehetjük jövevényszóként szvsz) az is probléma a kiégés mellett, hogy a végén a QA-t is lespórolva ordas nagy bughalmaz lesz játék helyett, de azt úgyis megmagyarázzák/0daypatchelik oszt jóvan
JSanyo
több mint 4 éve
Summer Sale van megint a Steam-en ha valakit érdekel 😊3 dollárért ajándék volt az uno
FLZOLI
több mint 4 éve
mi most Broforce + sört tolunkSummer Sale van megint a Steam-en ha valakit érdekel 😊Köszi.
FLZOLI
Armellonak megvettem a DLC-jét, és rájöttem, hogy kiöregedtem! 😊
Helmut Zimmer
kurvajó 😀
több mint 4 éve
Summer Sale van megint a Steam-en ha valakit érdekel 😊Köszi.
FLZOLI
Armellonak megvettem a DLC-jét, és rájöttem, hogy kiöregedtem! 😊
több mint 4 éve
Summer Sale van megint a Steam-en ha valakit érdekel 😊
több mint 4 éve
Tejesember
256
- Aaron-t kirakják a Salamanderből, mert a többiek szerint nem elég jó játékos- Flashék ezután fogják és inkább elmennek másik csapatba
- A Salamander indít női csapatot, aminek Aaron lesz az edzője
Tényleg az élet írja a legjobb forgatókönyveket. 😀
több mint 4 éve
Teljesen összeszedetlen, ja.1) OW Zoly egy ostoba sértődős hülyegyerek, ne is fecsérelj rá több szót
Jókat mond, rosszul.
Hallgathatatlan.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kajak a végén új platformot indít Dr Disrespect, Ninja, meg Shroud 😀 Semmi hír a Doc bannjáról, és Ninja meg Shroud is lapítanak egyelőre, h hova mennek (bár Ninja sztem YouTube-bal járna a legjobban).
több mint 4 éve
nem tudom mik a javaslatok, nem is érdekel annyiraIgen, ezek az okok. (Amúgy a Last of Us 2 is “csak” 20-30 órás, és bőven elég is annyi.)itt jön elő az amit az egyik Sony fejes mondott, hogy nem kell 100 órás AAA játék hanem elég a 15-20 és legyen mondjuk 3 db belőle a 10 év alattElméletben ezek szép célok.betartott munkaidő, rendes fizetés ...Akkor ennyiben nem hasonlítanak egyik általam hozott példához se.Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?szerintem nem, nem véletlen hogy az esetek többségében miután kivállnak a nagy cégekből saját projectért szinte mind bebukik, nem mind de az a jellemző
Sobri Jóska
szóval vagy az van hogy kizsigerelik őkert, ami kurvára nem jó szerintem sehol
vagy pedig bebuknak saját projectel és mennek más pályára
Negritis
És mi a crunchragerek megoldási javallata?
Hisz valójában ők, vagyis a gamerek indukálják a crunchot azzal, hogy minél előbb, minél több, jobb új játék legyen elérhető.
Sobri Jóska
csak ugye ez az usa sokszor ahol meg nincsenek meg a védő törvények, ellentétben európával
japánból pl nem sok ilyen hír jön ki de ott a mentalitás is más
valamint a gamerek jelentős része inkább vár a minőségre most már, annyi AAA csalódás volt hogy persze jön a hype de inkább várjuk a minőséget, lásd Cyberpunk 2077
Negritis
De a gyakorlatban mit tudnak javasolni, ami egy profitorientált, játekfejlesztő óriáscég számára is életszerű?
Illetve ha nincs crunch, akkor egy Last of Us 2 szintű játek nem 7 hanem 10 vagy 12 év alatt készülne el, nem?
Sobri Jóska
valamint a másik probléma hogy 60$ fölé nem meri senki se vinni az árat mert azon is menne a rage
és nagyon sokan azon is ragelnek hogy mennyire szar az hogy ilyen profit orientált lett az ipar, ugye az indiek felemelkedésének ez volt a mozgató rugója
Negritis
De mik a gamerek javaslatai? Vagy megelégszenek azzal, hogy stuffolják magukat?
Illetve minden indie, sőt minden cég piacvezető, meg nagy cég akar lenni, az meg nem megy crunch nélkül, amíg a crunch létezik. Pusztán logikailag gondolom, nem ismerve a közeget, de ismerve alap közgazdasági törvényszerűségeket.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Igen, ezek az okok. (Amúgy a Last of Us 2 is “csak” 20-30 órás, és bőven elég is annyi.)itt jön elő az amit az egyik Sony fejes mondott, hogy nem kell 100 órás AAA játék hanem elég a 15-20 és legyen mondjuk 3 db belőle a 10 év alattElméletben ezek szép célok.betartott munkaidő, rendes fizetés ...Akkor ennyiben nem hasonlítanak egyik általam hozott példához se.Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?szerintem nem, nem véletlen hogy az esetek többségében miután kivállnak a nagy cégekből saját projectért szinte mind bebukik, nem mind de az a jellemző
Sobri Jóska
Negritis
Hisz valójában ők, vagyis a gamerek indukálják a crunchot azzal, hogy minél előbb, minél több, jobb új játék legyen elérhető.
Sobri Jóska
csak ugye ez az usa sokszor ahol meg nincsenek meg a védő törvények, ellentétben európával
valamint a gamerek jelentős része inkább vár a minőségre most már, annyi AAA csalódás volt hogy persze jön a hype de inkább várjuk a minőséget, lásd Cyberpunk 2077
Negritis
De a gyakorlatban mit tudnak javasolni, ami egy profitorientált, játekfejlesztő óriáscég számára is életszerű?
Illetve ha nincs crunch, akkor egy Last of Us 2 szintű játek nem 7 hanem 10 vagy 12 év alatt készülne el, nem?
Sobri Jóska
valamint a másik probléma hogy 60$ fölé nem meri senki se vinni az árat mert azon is menne a rage
és nagyon sokan azon is ragelnek hogy mennyire szar az hogy ilyen profit orientált lett az ipar, ugye az indiek felemelkedésének ez volt a mozgató rugója
Negritis
De mik a gamerek javaslatai? Vagy megelégszenek azzal, hogy stuffolják magukat?
Illetve minden indie, sőt minden cég piacvezető, meg nagy cég akar lenni, az meg nem megy crunch nélkül, amíg a crunch létezik. Pusztán logikailag gondolom, nem ismerve a közeget, de ismerve alap közgazdasági törvényszerűségeket.
több mint 4 éve
egyébként az ár/érték mérleg másik tálcájában ott van a Hollow Knight ami kb minden metroidvania játékkal kitolt, mivel 15$-ért ilyen minőséget és "mennyiséget" nem lehet kapni
több mint 4 éve
itt jön elő az amit az egyik Sony fejes mondott, hogy nem kell 100 órás AAA játék hanem elég a 15-20 és legyen mondjuk 3 db belőle a 10 év alattElméletben ezek szép célok.betartott munkaidő, rendes fizetés ...Akkor ennyiben nem hasonlítanak egyik általam hozott példához se.Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?szerintem nem, nem véletlen hogy az esetek többségében miután kivállnak a nagy cégekből saját projectért szinte mind bebukik, nem mind de az a jellemző
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Elméletben ezek szép célok.betartott munkaidő, rendes fizetés ...Akkor ennyiben nem hasonlítanak egyik általam hozott példához se.Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?szerintem nem, nem véletlen hogy az esetek többségében miután kivállnak a nagy cégekből saját projectért szinte mind bebukik, nem mind de az a jellemző
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
betartott munkaidő, rendes fizetés ...Akkor ennyiben nem hasonlítanak egyik általam hozott példához se.Az oké, hogy a fejlesztőknek nem jó, de egy Naughty Dognál -akár cruncholva- fejleszteni pár évet, az nem biztosít melót, nimbuszt egy egész életre?szerintem nem, nem véletlen hogy az esetek többségében miután kivállnak a nagy cégekből saját projectért szinte mind bebukik, nem mind de az a jellemző
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska