PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 5 éve
PS3 az kb olyan, mintha valaki még monjduk 6303-as Nokiával telefonálna, nem? 😊PS3-m van, azon elég volt letölteniEz évek óta így van.akkor ez is lehet változott, my mistakeelvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradGyakorlatilag pedig nem 😀 Csak aktív Plus előfizuval játszhatóak.
csak ugye a storage véges
Negritis
Hanni
Negritis
shawnka
Negritis
több mint 5 éve
PS3-m van, azon elég volt letölteniEz évek óta így van.akkor ez is lehet változott, my mistakeelvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradGyakorlatilag pedig nem 😀 Csak aktív Plus előfizuval játszhatóak.
Negritis
Hanni
Negritis
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez évek óta így van.akkor ez is lehet változott, my mistakeelvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradGyakorlatilag pedig nem 😀 Csak aktív Plus előfizuval játszhatóak.
Negritis
Hanni
Negritis
több mint 5 éve
akkor ez is lehet változott, my mistakeelvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradGyakorlatilag pedig nem 😀 Csak aktív Plus előfizuval játszhatóak.
Negritis
Hanni
több mint 5 éve
elvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradGyakorlatilag pedig nem 😀 Csak aktív Plus előfizuval játszhatóak.
Negritis
több mint 5 éve
A Chrome naprakész, adblocker-ből az Unblock Origin van fent. Ez mondjuk évek óta, a jelenség pedig pár napos.A teljes History törlés mit jelent? Előzmények, cookie-k gyorsítótár törölve volt, szerintem azóta csinálja.
több mint 5 éve
elvileg ha letöltöd a játékot akkor ott maradAnnyit nem tudok játszani gyerek mellett, de ez a havi 1230ft egészen hihetetlen ilyen felhozatallalamúgy van egy csomó egyéb EA játék is ami megérdemli az időd/figyelmedMeggyőztél 😊Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A Fallen Order is benne van az EA Playben 😀
A fallen order is jó árban van még, az is nagyon csábító, a KotOR-okat minimálisan megközelíti játékélményben?
r.baggio
shawnka
r.baggio
Unravel, Fe, Way Out
Negritis
Közben mondjuk kitapasztaltam, hogy hiába mentettem el a library-be a plus által kapott ingyen játékot, ha lemondom az előfizetést, akkor ott sem marad elérhető
Akit meg érdekel az uncharted kollekció (1-2-3 remastered) és a pes2021 season update, viheti a lemezeket
r.baggio
több mint 5 éve
Annyit nem tudok játszani gyerek mellett, de ez a havi 1230ft egészen hihetetlen ilyen felhozatallalamúgy van egy csomó egyéb EA játék is ami megérdemli az időd/figyelmedMeggyőztél 😊Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A Fallen Order is benne van az EA Playben 😀
A fallen order is jó árban van még, az is nagyon csábító, a KotOR-okat minimálisan megközelíti játékélményben?
r.baggio
shawnka
r.baggio
Unravel, Fe, Way Out
Negritis
Közben mondjuk kitapasztaltam, hogy hiába mentettem el a library-be a plus által kapott ingyen játékot, ha lemondom az előfizetést, akkor ott sem marad elérhető
Akit meg érdekel az uncharted kollekció (1-2-3 remastered) és a pes2021 season update, viheti a lemezeket
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Esetleg a Chrome frissítése a legújabb verzióra?Sziasztok!adblocker?
Mostanában (tippre az előzmények és cookie-k törlése óta) sajnos elég hülyén viselkedik az asztali gépemen a Chrome. Amíg ki, és be nem jelentkeztem, nem tudtam ide kommentet írni. Most azzal szívok, hogy a Gearbest-re nem tudok bejelentkezni (céges laptopról simán be tudok). Amikor a log in-re kattintok akkor előhozza a favorite item-jeimet, de továbbra is log-in gomb látszik, nem az hogy be vagyok jelentkezve. További hülyeségekre számítok sajnos. Tudtok segíteni?
bcsarli
csinálj egy teljes history törlést esetleg
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Sziasztok!adblocker?
Mostanában (tippre az előzmények és cookie-k törlése óta) sajnos elég hülyén viselkedik az asztali gépemen a Chrome. Amíg ki, és be nem jelentkeztem, nem tudtam ide kommentet írni. Most azzal szívok, hogy a Gearbest-re nem tudok bejelentkezni (céges laptopról simán be tudok). Amikor a log in-re kattintok akkor előhozza a favorite item-jeimet, de továbbra is log-in gomb látszik, nem az hogy be vagyok jelentkezve. További hülyeségekre számítok sajnos. Tudtok segíteni?
bcsarli
csinálj egy teljes history törlést esetleg
több mint 5 éve
O365-ben, shared mailboxnál be lehet valahogy a default sendert állítani?Úgy fest megoldódott 😊
Vannak a cégnél csapatok, akik használnak egy közös email group-ot is (értelemszerűen a levelezőjükben ez a saját profiljuk mellett szerepel), és ha új levelet akarnak írni, akkor a közös group-os emailcím van alapból sendernek (amiről egyébként nem is enged küldeni). Nyilván kettő kattintás az embernek a saját nevére átállítani, de valahol nem lehet ezt defaultra tenni?
Mondjuk azt nem értem, az IT-s csávó is miért tőlünk kérdezi, oké, hogy sok éve használunk ilyen közös email-baszt, de ne nekünk kelljen már tudni... 😊
warr_b

több mint 5 éve
Sziasztok!Mostanában (tippre az előzmények és cookie-k törlése óta) sajnos elég hülyén viselkedik az asztali gépemen a Chrome. Amíg ki, és be nem jelentkeztem, nem tudtam ide kommentet írni. Most azzal szívok, hogy a Gearbest-re nem tudok bejelentkezni (céges laptopról simán be tudok). Amikor a log in-re kattintok akkor előhozza a favorite item-jeimet, de továbbra is log-in gomb látszik, nem az hogy be vagyok jelentkezve. További hülyeségekre számítok sajnos. Tudtok segíteni?
több mint 5 éve
amúgy van egy csomó egyéb EA játék is ami megérdemli az időd/figyelmedMeggyőztél 😊Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A Fallen Order is benne van az EA Playben 😀
r.baggio
shawnka
r.baggio
Unravel, Fe, Way Out
több mint 5 éve
Meggyőztél 😊Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A Fallen Order is benne van az EA Playben 😀
r.baggio
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A Fallen Order is benne van az EA Playben 😀
r.baggio
több mint 5 éve
Fallen Order fasza. Kar kihagyni a Star Wars-kedveloknek.
több mint 5 éve
Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.teljesen más, a kotor alapvetően egy taktikai rpg (crpg)
r.baggio
a fallen order az inkább egy akció adventure rpg elemekkel, dark souls - jedi academy vegyítés leginkább
amúgy sztem kurvajó
több mint 5 éve
Utálom az EA-t, kerülöm őket amennyire lehet (fifa helyett csak a Pes, a madden katasztrófa szerintem, max majd az ncaa football), de akkor a Paybacket kipróbálom.A fallen order is jó árban van még, az is nagyon csábító, a KotOR-okat minimálisan megközelíti játékélményben?

---
több mint 5 éve
vedd meg az EA Playt, benne van a NFS Heat és a Payback is, utóbbi szerintem egész fun lett.Forza 6-ot végigjátszottam xboxon, még kormányom és ülésem is volt hozzá. Most olyan autós játékot keresek, amin kontrollerrel is élvezet száguldozni, egy-két nfs meg eléggé le van akciózva, gondolom 1-2e forintot azért megérnekIlyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/racing/ps4?view=detailed
Btw ps4-re melyik a legjobb arcade autós játék? A gran turismo? A need for speedek még szórakoztatóak valamennyire?
r.baggio
www.reddit.com/r/PS4/comments/93dd8z/what_is_the_best_arcade_racer_for_ps4/
az NFS-ek bizonyos ideig tudnak szórakoztatók lenni, de ott is rendesen mögé kell nézni mer sok a probléma
ha arcade autóst akarsz tolni akkor sajnos a Forza az etalon
Negritis
r.baggio
meg ugye az összes a Maddenek, az NHL-ek meg mittudomén. 8000 ft egy évre.
több mint 5 éve
ilyenkor szopás hogy PS store-ban nincs 2 órás refund mint mondjuk steamenForza 6-ot végigjátszottam xboxon, még kormányom és ülésem is volt hozzá. Most olyan autós játékot keresek, amin kontrollerrel is élvezet száguldozni, egy-két nfs meg eléggé le van akciózva, gondolom 1-2e forintot azért megérnekIlyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/racing/ps4?view=detailed
Btw ps4-re melyik a legjobb arcade autós játék? A gran turismo? A need for speedek még szórakoztatóak valamennyire?
r.baggio
az NFS-ek bizonyos ideig tudnak szórakoztatók lenni, de ott is rendesen mögé kell nézni mer sok a probléma
Negritis
r.baggio
több mint 5 éve
Forza 6-ot végigjátszottam xboxon, még kormányom és ülésem is volt hozzá. Most olyan autós játékot keresek, amin kontrollerrel is élvezet száguldozni, egy-két nfs meg eléggé le van akciózva, gondolom 1-2e forintot azért megérnekIlyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/racing/ps4?view=detailed
r.baggio
Negritis

---
több mint 5 éve
mire atkoltoztem az uj pecoba, nem elfogyott az osszes konzol a szigeten? ami van az helyi vateran horror ar (series s 500 EUR, series X 650 EUR, ps5 meg 900 EURnal kezdodik).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ilyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊www.metacritic.com/browse/games/genre/metascore/racing/ps4?view=detailed
r.baggio
több mint 5 éve
Ilyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊Olyan is van? 😜
r.baggio
A webw.0-n gondolkodtam, de ott alig 300 hsz van, gondoltam ezt többen olvassák.

több mint 5 éve
Ilyen kérdésekre szerintem inkább a kocka topic való 😊Btw ps4-re melyik a legjobb arcade autós játék? A gran turismo? A need for speedek még szórakoztatóak valamennyire?
Szerkesztette: r.baggio

---