PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
én mondjuk fifát és nba2k-t is úgy veszek hogy 2-4 éventeEz nem nem igaz teljesen, mindig gondoskodnak az új bugokról is. a 20-at meg sem vettem, megvártam míg EA Acces-ben letölthető, mondjuk én már nem szoktam MUT-ot játszani.Sokat nem vesztünk vele.ha úgy működik mint eddig akkor a steamből indítva a játék el fogja indítani az Origin-t isaz EA rendesen commitol steamre mostNem értem miért éri ez meg nekik. Leölik majd az origint?
store.steampowered.com/app/1239520/Madden_NFL_21/
Negritis
Amúgy a havidíjas koncepció baromi jó volt az oldalon, ezt átvehetná valahogy a Stream is. Persze ott sok kategóriával több a tartalom és diverzifikáltabb a tartalom szolgáltató "csapat".
Valahogy fejlesztő cégekre bontva vagy nem tudom.
FLZOLI
amit le kell tölteni
és akkor lehet hogy lesz aki ott is szétnéz, nem tudom
amúgy asszem Origin/EA Access szerű cucca a Ubinak is van
meg ugye a Micronak is
Negritis
Gyakorlatilag a Madden 15-től felfele csak egy patch amit kiadnak minden évben.
Coolearie
winston
vagy mikor úgy látom h elég olcsó 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez nem nem igaz teljesen, mindig gondoskodnak az új bugokról is. a 20-at meg sem vettem, megvártam míg EA Acces-ben letölthető, mondjuk én már nem szoktam MUT-ot játszani.Sokat nem vesztünk vele.ha úgy működik mint eddig akkor a steamből indítva a játék el fogja indítani az Origin-t isaz EA rendesen commitol steamre mostNem értem miért éri ez meg nekik. Leölik majd az origint?
Negritis
Amúgy a havidíjas koncepció baromi jó volt az oldalon, ezt átvehetná valahogy a Stream is. Persze ott sok kategóriával több a tartalom és diverzifikáltabb a tartalom szolgáltató "csapat".
FLZOLI
amit le kell tölteni
meg ugye a Micronak is
Negritis
Coolearie
több mint 4 éve
Sokat nem vesztünk vele.ha úgy működik mint eddig akkor a steamből indítva a játék el fogja indítani az Origin-t isaz EA rendesen commitol steamre mostNem értem miért éri ez meg nekik. Leölik majd az origint?
Negritis
FLZOLI
amit le kell tölteni
meg ugye a Micronak is
Negritis
több mint 4 éve
ha úgy működik mint eddig akkor a steamből indítva a játék el fogja indítani az Origin-t isaz EA rendesen commitol steamre mostNem értem miért éri ez meg nekik. Leölik majd az origint?
Negritis
FLZOLI
amit le kell tölteni
meg ugye a Micronak is
több mint 4 éve
az EA rendesen commitol steamre mostNem értem miért éri ez meg nekik. Leölik majd az origint?
Negritis
több mint 4 éve
az EA rendesen commitol steamre moststore.steampowered.com/app/1239520/Madden_NFL_21/
több mint 4 éve
AnyaX-wing vs. Tie fighter 😊
Hanni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
már Haftor Julius is twitchen sakkozik 😀A Fortniteot még most is csomó "celeb" tolja, de sokan átnyergeltek a Warzonera.
itt épp Alexandra Botez <3 ad neki leckéket
www.twitch.tv/videos/651624715
Jay meg fortniteozik 😀
www.twitch.tv/videos/651698073
Negritis
Akik nyomják/nyomták a Fortnite-ot, a teljesség igénye nélkül:
Drake, Travis Scott, Ben Simmons, Josh Hart, Sherman, JuJu, Karl-Anthony Towns, Gordon Hayward, Mike Evans, Van Noy, Tarik Cohen, de igazából a fél MLB/NFL/NBA, csomó PL + Bundesliga sztár.
Hetek óta nem toltam (minden ismerősöm felhagyott vele, főleg miután a sima lobbykat telerakták botokkal. + beraktam a HDD-t gépbe így felraktam a GTA V-öt meg a Warzonet is 😀), de tnap azért ránéztem az eventre.
40 perccel előtte már be sem engedett, több mint 12M játékos volt egyszerre online (nyilván nem 1 szerveren), és több mint 8M-an nézték különböző streameken.
Ha tudnak egy nagyot dobni, akkor visszatérhet a csúcsra sztem (bár nem valószínű).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
már Haftor Julius is twitchen sakkozik 😀itt épp Alexandra Botez <3 ad neki leckéket
www.twitch.tv/videos/651624715
Jay meg fortniteozik 😀
www.twitch.tv/videos/651698073
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=SolyB070Ah0&feature=emb_title
több mint 4 éve
Az elmúlt hetek alapján azt látom, hogy két dolog halt meg: 1) dal kérések 2) klippeknem lesz könnyű az biztos, a youtuben is szarul működika twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannakNem tudom, hogy ezt hogy lehet jól megcsinálni. Amíg a jogtulajdonosokat nem rendezik világszinten, addig ez így is marad. Teljesen újra kéne gondolni, hogy miként kezelik az ilyen szabadon terjedő jogokat, mint a zene. Ezt nem a Twitch (Amazon) fogja megoldani.
Negritis
Gyurma Pappa
és akkor még a Fair-Use témakör elő se kerül ami ugye nem zene hanem csak mondjuk kommentár
amúgy most néztem Hikaru-t aki egy érdekes dolgot dobott be:
"spotify for twitch"
szóval olyan zene előfizetés amikor tudsz használni bármilyen zenét, ez sem lenne megoldás mondjuk
de működhetne hasonlóképpen mint pl az engine költségek a játékoknál
feliratkozó vagy nézőszám alapján kéne fizetni mondjuk, sávosan növekedve így a kis streamerek és a nagyok is tudnának zenét játszani és a kiadóknak is jöbban menne pénz
nem tudom, nem könnyű és az is biztos hogy ez senkinek nem jó most
Negritis
Az összes streamer úgy rögzít, hogy a zene nincs rajta, így bármikor mehet YT-ra, viszont az élő twitchből az átlag user nem tud klippet csinálni.
Őszintén: az első dolgot semennyire nem bánom, és nekem személy szerint a második sem para, bár tudom hogy sokan ezért jarnak twitchre. Az, hogy szándékosan van/lesz néhány klip, az jó lesz, de a random, értelmezhetetlen, két embernek vicces klippek megszűnnek végre.
több mint 4 éve
Van rendes gameplay cut is ? Mert azt én nem találom sehol, hogy lenne valahol. Csak a teaser.Azt mondják várós lett az új 2K21.a gameplay maga jó, a gond az hogy tuti tele lesz microtranzakcióval, ami miatt nem vagoyk hajlandó 10€nál többet fizetni érte
Hàt nem tudom, nekem ebből az agyon cinematicolt, modellezett 0real gameplayos 1perces trailerből csak az jött le hogy semmi. Beraktak egy Zion Williamst aki zsákolgat meg pattogtat. Ezer százalék hogy ő lesz a központja a karriermód alapjainak meg mindenhol.
Nem nyert meg a game. :/
Coolearie
Negritis
több mint 4 éve
Azt mondják várós lett az új 2K21.a gameplay maga jó, a gond az hogy tuti tele lesz microtranzakcióval, ami miatt nem vagoyk hajlandó 10€nál többet fizetni érte
Hàt nem tudom, nekem ebből az agyon cinematicolt, modellezett 0real gameplayos 1perces trailerből csak az jött le hogy semmi. Beraktak egy Zion Williamst aki zsákolgat meg pattogtat. Ezer százalék hogy ő lesz a központja a karriermód alapjainak meg mindenhol.
Coolearie
több mint 4 éve
Azt mondják várós lett az új 2K21. Hàt nem tudom, nekem ebből az agyon cinematicolt, modellezett 0real gameplayos 1perces trailerből csak az jött le hogy semmi. Beraktak egy Zion Williamst aki zsákolgat meg pattogtat. Ezer százalék hogy ő lesz a központja a karriermód alapjainak meg mindenhol.
több mint 4 éve
gog-n fent van és asszem a mai napig megy faszán, de jah érdekelNálam a top valahogy sokszor 3 😊ha már Caesar3, akkor ez érdekelhet:
Heroes 3, Caesar 3, war craft 3, witcher 3
Dao, dos2, xenoblade, dark souls 1 és hollow knight
Negritis
www.youtube.com/watch?v=8UmbxEAGpZ8
Egon bá
bár nem igazán fér be a backlogra 😀
most DD😀A aztán Z:BOTW utána valszeg Paper Maruo: origami king
közbe jön még a hellpoint , új poe league, pokemon expansion 😀
több mint 4 éve
Nálam a top valahogy sokszor 3 😊ha már Caesar3, akkor ez érdekelhet:
Heroes 3, Caesar 3, war craft 3, witcher 3
Dao, dos2, xenoblade, dark souls 1 és hollow knight
Negritis
www.youtube.com/watch?v=8UmbxEAGpZ8
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
nagyon nem bírják a szervereik a terhelést, de gog-on 15-éig ingyenes a hitman: absolution
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
4 jó cucc volt!nekem a Xenoblade az vitte a Wii-t és a Switch-t is
wiire talan ha 5olyan játék volt amire csettintettem:
resi4/ madworld / meg ehy marios nintendos bunyó/ red steel2/ zelda. Én anno a GT 5 miatt vettem PS3 t és a Bloodbourne miatt PS4-t A lànyoknak van switchük, nem kívántam meg. Kipróbáltam a Dark Souls 1-et, és nem állt kézre.
Helmut ZimmerTényleg biztos a nagyobb teljesítménye miatt nyerte a PS4 a konzolháborút...ami ugye nem volt neki. 😊a PS4nek nagyobb teljesítménye volt mint az XOne-nak
Helmut Zimmernekem is a játékok számítanak ezért marad ki a PS4 😀Ezután a mondat után biztosan nem vagy vén fasz 😀Mondjuk én meg úgy vagyok és voltam vele mindig is, hogy amig a ketyere megy ahogy kell nincs semmi gond, ahogy JoeyPorter is írta, kb nekem mindegy hogy hogy néz ki.Tudom vén fasz vagyok.... csak legyen rá játék ami elszórakoztat!
A szín meg éppen olyan, hogy szerintem ugyis lesz többféle változat, nem csak ez. Az egyes játékokkal kiadott custom painted bundleökről nem is beszélve.
Cowboykarcsi90
NB2
Helmut Zimmer
PC és Switch kb mindent lefed 😀
amúgy a Ps2 se volt egy szépség 😀
www.youtube.com/watch?v=Kc8qe9vMm7kp
a Ps1 meg ma már komikusan néz ki
Negritis
a XOX múlta felül a Ps4 pro-t
de pl a Ps3nak is nagyobb teljesitménye volt mint az X360nak (hát még a wiihez képest 😀) mégis a balfaszságok miatt bukta azt a generációt
Negritis
de az Astral Chaintől kezdve egy csomó jó van rá
nekem több mint ami PS4re (azok közül amik nincsenek PC-re is)
és nem vitatom hogy jó a Ps4, de mivel az 5-nek lesz full backward compatibilitása, így úgy vagyok vele hogy elég lesz 5-t venni jövőre
több mint 4 éve
4 jó cucc volt!wiire talan ha 5olyan játék volt amire csettintettem:
resi4/ madworld / meg ehy marios nintendos bunyó/ red steel2/ zelda. Én anno a GT 5 miatt vettem PS3 t és a Bloodbourne miatt PS4-t A lànyoknak van switchük, nem kívántam meg. Kipróbáltam a Dark Souls 1-et, és nem állt kézre.
Tényleg biztos a nagyobb teljesítménye miatt nyerte a PS4 a konzolháborút...ami ugye nem volt neki. 😊a PS4nek nagyobb teljesítménye volt mint az XOne-nak
Helmut Zimmernekem is a játékok számítanak ezért marad ki a PS4 😀Ezután a mondat után biztosan nem vagy vén fasz 😀Mondjuk én meg úgy vagyok és voltam vele mindig is, hogy amig a ketyere megy ahogy kell nincs semmi gond, ahogy JoeyPorter is írta, kb nekem mindegy hogy hogy néz ki.Tudom vén fasz vagyok.... csak legyen rá játék ami elszórakoztat!
A szín meg éppen olyan, hogy szerintem ugyis lesz többféle változat, nem csak ez. Az egyes játékokkal kiadott custom painted bundleökről nem is beszélve.
Cowboykarcsi90
NB2
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=Kc8qe9vMm7kp
Negritis
de pl a Ps3nak is nagyobb teljesitménye volt mint az X360nak (hát még a wiihez képest 😀) mégis a balfaszságok miatt bukta azt a generációt
Negritis
több mint 4 éve
Negri, nem tudom eldönteni hogy te pro Zoly vagy avagy sem 😂😂😂miért? 😀
shawnka
van véleménye amivel egyetértek és van amivel nem
de ez most honnan jött? 😀
több mint 4 éve
Negri, nem tudom eldönteni hogy te pro Zoly vagy avagy sem 😂😂😂
több mint 4 éve
Tényleg biztos a nagyobb teljesítménye miatt nyerte a PS4 a konzolháborút...ami ugye nem volt neki. 😊a PS4nek nagyobb teljesítménye volt mint az XOne-nak
Cowboykarcsi90
NB2
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=Kc8qe9vMm7k
Negritis
több mint 4 éve
Tényleg biztos a nagyobb teljesítménye miatt nyerte a PS4 a konzolháborút...ami ugye nem volt neki. 😊nekem is a játékok számítanak ezért marad ki a PS4 😀Ezután a mondat után biztosan nem vagy vén fasz 😀Mondjuk én meg úgy vagyok és voltam vele mindig is, hogy amig a ketyere megy ahogy kell nincs semmi gond, ahogy JoeyPorter is írta, kb nekem mindegy hogy hogy néz ki.Tudom vén fasz vagyok.... csak legyen rá játék ami elszórakoztat!
Cowboykarcsi90
NB2
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=Kc8qe9vMm7k
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=zoU3UgBw-aM