PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor Te a 48. mp-től nézd 😀nekem is PC-Switch van 😀 lassan 34 éves leszek 😀Hány éves vagy Te????? 😀Legyen Bloodborne2 😊Új Zelda vagy új Pokemon inkább 😊 (no PS, just Switch & PC)
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
www.youtube.com/watch?v=Ex7xsCFI_c8
Igen ilyenkor ez a legköcsögebb kérdés, vagy... ennyi szar platformból már vehettél volna valami rendeset it! 😀
Helmut Zimmer
Negritis
Már értem, hogy miért ilyen Xenobladekkel nyomatjátok... 😀
több mint 4 éve
nekem is PC-Switch van 😀 lassan 34 éves leszek 😀Hány éves vagy Te????? 😀Legyen Bloodborne2 😊Új Zelda vagy új Pokemon inkább 😊 (no PS, just Switch & PC)
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
Igen ilyenkor ez a legköcsögebb kérdés, vagy... ennyi szar platformból már vehettél volna valami rendeset it! 😀
Helmut Zimmer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hány éves vagy Te????? 😀Legyen Bloodborne2 😊Új Zelda vagy új Pokemon inkább 😊 (no PS, just Switch & PC)
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Legyen Bloodborne2 😊Új Zelda vagy új Pokemon inkább 😊 (no PS, just Switch & PC)
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Legyen Bloodborne2 😊Igazad van.OFC, de ez az új modell. Még mindig jobb, mintha mondjuk mikrotranzakció lenne, és mondjuk 1000 AD után óránként játszhatnál egy kört, KIVÉVE ha fizetsz 5 gyémántot, de nyilván azok ingame nehezen szerezhetőek be, szóval 1999 Ft-ért vehetsz 1000 gyémántot 😀
Ez egy programozott lehúzás. 😀
Helmut Zimmer
Szóval inkább ez legyen. (Bár én nem vettem meg, eddig sem vettem meg, nem most fogom elkezdeni a season passokat 😊 )
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Igazad van.OFC, de ez az új modell. Még mindig jobb, mintha mondjuk mikrotranzakció lenne, és mondjuk 1000 AD után óránként játszhatnál egy kört, KIVÉVE ha fizetsz 5 gyémántot, de nyilván azok ingame nehezen szerezhetőek be, szóval 1999 Ft-ért vehetsz 1000 gyémántot 😀
Helmut Zimmer
Szóval inkább ez legyen. (Bár én nem vettem meg, eddig sem vettem meg, nem most fogom elkezdeni a season passokat 😊 )
több mint 4 éve
Igazad van.Elvileg year pass, szóval ez több DLC. De lehet nem jól értem.Nem akarok szarrágónak tűnni DE 38 EUR...egy DLC-ért?sztem csak DLC pack a 6hozNem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=1nDp0sc9Pf0
Negritis
Valami new frontier.
Helmut Zimmer
civilization.com/new-frontier-pass/
Negritis
Helmut Zimmer
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Elvileg year pass, szóval ez több DLC. De lehet nem jól értem.Nem akarok szarrágónak tűnni DE 38 EUR...egy DLC-ért?sztem csak DLC pack a 6hozNem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
Negritis
Valami new frontier.
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
fingom sincs mi van benne, de a Civ DLC-k 25-30 körül szoktak menni asszemNem akarok szarrágónak tűnni DE 38 EUR...egy DLC-ért?sztem csak DLC pack a 6hozNem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
Negritis
Valami new frontier.
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nem akarok szarrágónak tűnni DE 38 EUR...egy DLC-ért?sztem csak DLC pack a 6hozNem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
Negritis
Valami new frontier.
Helmut Zimmer
Negritis
több mint 4 éve
sztem csak DLC pack a 6hozNem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
Negritis
Valami new frontier.
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nem tudom...tőlem kérdezték hogy milyen ez az új cucc??? én meg pislogtam.Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
Negritis
Valami new frontier.
több mint 4 éve
nem lesz könnyű az biztos, a youtuben is szarul működika twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannakNem tudom, hogy ezt hogy lehet jól megcsinálni. Amíg a jogtulajdonosokat nem rendezik világszinten, addig ez így is marad. Teljesen újra kéne gondolni, hogy miként kezelik az ilyen szabadon terjedő jogokat, mint a zene. Ezt nem a Twitch (Amazon) fogja megoldani.
Negritis
Gyurma Pappa
és akkor még a Fair-Use témakör elő se kerül ami ugye nem zene hanem csak mondjuk kommentár
amúgy most néztem Hikaru-t aki egy érdekes dolgot dobott be:
"spotify for twitch"
szóval olyan zene előfizetés amikor tudsz használni bármilyen zenét, ez sem lenne megoldás mondjuk
de működhetne hasonlóképpen mint pl az engine költségek a játékoknál
feliratkozó vagy nézőszám alapján kéne fizetni mondjuk, sávosan növekedve így a kis streamerek és a nagyok is tudnának zenét játszani és a kiadóknak is jöbban menne pénz
nem tudom, nem könnyű és az is biztos hogy ez senkinek nem jó most
több mint 4 éve
Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????erre gondolsz?
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Tényleg kint van egy teljesen új Civ ????
több mint 4 éve
Ja, nyilván, én most twitch kontextusban válaszoltam.twitch esetében igen, de a youtube-netflix-... mind VOD szolgáltatók csak nem annak hívod őketMi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP
Gyurma Pappa
ugye ezt írtam korábban csak a 3 hozzászólásban gondolom elveszettMi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
(streamek visszanézhető felvétele)
Negritis
Negritis
több mint 4 éve
twitch esetében igen, de a youtube-netflix-... mind VOD szolgáltatók csak nem annak hívod őketMi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP
Gyurma Pappa
ugye ezt írtam korábban csak a 3 hozzászólásban gondolom elveszettMi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
Negritis
több mint 4 éve
a twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannakNem tudom, hogy ezt hogy lehet jól megcsinálni. Amíg a jogtulajdonosokat nem rendezik világszinten, addig ez így is marad. Teljesen újra kéne gondolni, hogy miként kezelik az ilyen szabadon terjedő jogokat, mint a zene. Ezt nem a Twitch (Amazon) fogja megoldani.
Negritis
több mint 4 éve
Mi az a vod ha szabad tudni?élő streamról készült felvétel, amit visszanézhetsz
ZoliMP
több mint 4 éve
a másik twitch téma most a Sakk, elég szépen előre ugrott és épp zajlik egy verseny is, Hikaru Nakamura pátyolgatott jópár versenyzőtíme az első 3 nap recapje
www.youtube.com/watch?v=URX8zpxR1WE
www.youtube.com/watch?v=yQncdC3C7uE
www.youtube.com/watch?v=QzTuKEBJFRo
több mint 4 éve
Mi az a vod ha szabad tudni?Video On Demand
ZoliMP
több mint 4 éve
igen egy ideje lehetett tudni igenamúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédvalahol ez várható volt, és igazából elég sokáig engedte a Twitch a "jogsértést"
nah ennek a világnak sajnos vége
és úgy néz ki hogy livestreameket is le fognak lőni, nem csak vodokat
Negritis
nem véletlen, hogy Hafu és Dog már nagyon régen szabadon használható zenéket hallgatnak és nagyon nem bánom, hogy nem lesz több song requestnek csúfolt gachi küldözgetést... egyrészt mert soooo 2017, másrészt meg már unalmas volt
Gyurma Pappa
és a számkérős résszel egyetértek (mondjuk nem is nézek olyan streamet ahol ez számít 😀)
de azért az h a GTA V-ben a rádió megszólal és emiatt lelövik a streamet az necces
valamint én pl ManVSGame-t nézek sokat és ő elég sok kevésbé ismert zenét tol
meg sokszor game soundtracket
twitter.com/MANvsGAME/status/1270356651455864836
twitter.com/magicswordmusic/status/1270366205027606528
kiváncsi vagyok hogy rá milyen hatással lesz, mostanában megint nem sokat streamel mert mentális problémákkal küzd
de pl mi lesz egy Just Dance stream során? vagy guitar hero?
és milyen következményei lesznek?
a twitch ezt elbaszta hogy nem készült fel rendesen hogy milyen következmények vannak
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
Mi az a vod ha szabad tudni?
több mint 4 éve
amúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédvalahol ez várható volt, és igazából elég sokáig engedte a Twitch a "jogsértést"
nah ennek a világnak sajnos vége
Negritis
nem véletlen, hogy Hafu és Dog már nagyon régen szabadon használható zenéket hallgatnak és nagyon nem bánom, hogy nem lesz több song requestnek csúfolt gachi küldözgetést... egyrészt mert soooo 2017, másrészt meg már unalmas volt
több mint 4 éve
amúgy Twitch egyik ereje eddig az volt hogy stream közben nyugodtan mehetett a saját zenédnah ennek a világnak sajnos vége