PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 4 éve
elvileg kicsivel van 10 óra alatttudom, még anno toriks tolta be anno 11 óra alá (ha jól emlékszem), és már akkor pedzegették, de még senki sem vállalta a 2 runt 24 óra alatt
www.speedrun.com/gtav#100
tekintve h volt anno 22órás Xenoblade 100% run, így nem lepne meg 😀
Negritis
több mint 4 éve
elvileg kicsivel van 10 óra alattEgyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.én azt nézném meg, hogy valaki rápróbál-e a 2xGTA V 100%ra egy nap alatt 😊
Gyurma Pappa
JSanyo
www.speedrun.com/gtav#100
tekintve h volt anno 22órás Xenoblade 100% run, így nem lepne meg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.én azt nézném meg, hogy valaki rápróbál-e a 2xGTA V 100%ra egy nap alatt 😊
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
#killtheanimals#savetheanimals
Negritis
Egyébként meg nagyon várom, 2019-ben és 2020-ban is egy csomó jó játék jelent meg, amit nagyon szeretném látni, ahogy runolnak.
több mint 4 éve
jah meg is néztem gyorsan a hivatalos oldaltwww.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterÉn! Már vártam a bejelentést. Azért nem lesz ugyanolyan a táncoló, szakálas geekek nélkül, de remélem összejön pár millió.
ahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
Negritis
szerk.: aminek kimondottan örülök, hogy megmaradtak az elveik mellett, és az Orvosok Határok Nélkült támogatják továbbra is, nem ültek fel valai hpyevonatra. Több ilyen kedvezményes kéne a világnak <3
Gyurma Pappa
gamesdonequick.com/#jump
mondjuk az eddig online eventekek hangulata annyira nem volt jó, de talán ez jobb lesz
#killtheanimals
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterÉn! Már vártam a bejelentést. Azért nem lesz ugyanolyan a táncoló, szakálas geekek nélkül, de remélem összejön pár millió.
ahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
Negritis
szerk.: aminek kimondottan örülök, hogy megmaradtak az elveik mellett, és az Orvosok Határok Nélkült támogatják továbbra is, nem ültek fel valai hpyevonatra. Több ilyen kedvezményes kéne a világnak <3
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 4 éve
www.pcguru.hu/hirek/summer-games-done-quick-iden-online-tartjak-a-nagy-nyari-speedrun-maratont/55527?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterahogy várni lehetett, bár nemtom rajtam kívül ki szokta várni 😀
több mint 4 éve
Fenn van a listán 😊Helmut ZimmerEn a Deep Sky Derelictsel jartam igy. 3 karaktert kell osszevalogatni, es sok jo otletem volt, mire osszeallt a tuti trio. Vagy 12x kezdtem ujra, ugy egy honapig probalgattam, mikor meddig jutva. Mivel az eleje tul konnyu, utana derult ki mindig, mi a gyenge pont. De most boldogsag van. 😊
ulpianus
több mint 4 éve
Helmut ZimmerEn a Deep Sky Derelictsel jartam igy. 3 karaktert kell osszevalogatni, es sok jo otletem volt, mire osszeallt a tuti trio. Vagy 12x kezdtem ujra, ugy egy honapig probalgattam, mikor meddig jutva. Mivel az eleje tul konnyu, utana derult ki mindig, mi a gyenge pont. De most boldogsag van. 😊
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
kicsit máshogy állok most hozzá és több siker élményem is van, meg jobban is élveztem 😀én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokDogmát nem fogod megbánni. Én nagyon szerettem.
mikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
bár az hogy nincs dodge a harcban kicsit archaikussá teszi
Negritis
Helmut Zimmer
de most Xenoblade, ez talán számomra minden idők játéka
több mint 4 éve
én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokDogmát nem fogod megbánni. Én nagyon szerettem.
mikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
Negritis
több mint 4 éve
én most a Xenoblade után Dragons Dogmázni fogokmikor először toltam akkor annyira nem jött be, de múlt héten toltam kicsit és kicsit értelmesebben és jobban is tetszett
több mint 4 éve
Nem mai játék, már vagy két éves,Amikor a vastagított részt olvastam, arra gondoltam, na vajon melyik retrót hozod ide, aztán rögtön utána tovább siklott a szemem, és azt olvasva mosolyogtam egyet 😊 nem mai játék már vagy két éves...hah 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nem mai játék, már vagy két éves, de RPG rajongóknak meleg szívvel ajánlom a Pillars of eternity sorozatot, és ezen belül is azon kisebbség közé tartozom, aki a 2. részt preferálja. Azt hiszem ez volt az infinity engine utolsó szereplése a nagy színpadon, és jó is így. Ez azonban semmit nem von le a játék értékéből.
Én most fejeztem be az utolsó végigjátszást, ami Path of the Damned Solo mode volt. Csak míg a karaktert kitaláltam, és a sok prototípus után kifaszáztam az 2 hónap volt. Annyira csodálatos a történet, annyira, jól van megírva. És ha a story elfogy, ami minimum 100 óra akkor marad az, hogy legyőzd a Crystal Empress-t.
5 perce vettem be Ukaizot, de máris hiányzik 😊
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=tZ4OruY3y4oPhelan-t érdemes meghallgatni a témában (én is folyamatában vagyok még)
több mint 4 éve
youtu.be/Tv12xh498ms
több mint 4 éve
twitter.com/pcgurumagazin/status/1267825809269485571
több mint 4 éve
Stellarist valaki probalta?vannak hasonlóságok, és sztem nagyon jó játék
Anno az Imperium Galacticat rongyosra jatszottam, aztan ez ugy nez ki valami hasonlo lehet.
Kenny
viszont paradox, szóval készülj fel hogy ha "belezúgsz" akkor a világ összes pénzét bele tudod tolni DLC-kbe
amik viszont nem létfontosságúak
több mint 4 éve
Stellarist valaki probalta?Anno az Imperium Galacticat rongyosra jatszottam, aztan ez ugy nez ki valami hasonlo lehet.
több mint 4 éve
Tejesember
256
youtu.be/bDpWEeetUMMMindig meglepődök miket össze tudnak hozni egy-egy játékban.
r.baggio
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=YaNZwhaI2jIwww.youtube.com/watch?v=zX1Fnqvk8Z4
több mint 4 éve
ha már kint az XCDE akkor megpróbálom streamelni:sajnos valamiért a ripsaw HD nem megy most rendesen így nem tudom streamelni
twitter.com/Negritis_X/status/1266390793092300802
Negritis
de imádom ezt a játékot, és megint játszva látom hogy mennyivel jobb mint a folytatása
sokkal jobban bevonz a világ mert nem 8-10 titánon vagy hanem 2-n és van időd rendesen megismerni a Bionis-t, érezni azt hogy honnan hova mész
valamint jóval kevésbé tolja az "ecchi anime" hangulatot
több mint 4 éve
youtu.be/bDpWEeetUMM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
twitter.com/larianstudios/status/1266427963278589953
több mint 4 éve
Mennyi klasszikus amit felsoroltatok 😊 Vének vagyunk basszus....
A Settlers kimaradt egyébként mint építgetős játék 😊