PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem nem.A LoU-nál ha letetted, akkor sincs vége, majd meglátod, ha lejátszottad.és ez nem igaz még vagy 20 játékra?
Sobri Jóska
Vagrant Story, Final Fantasy 7-8
Persona 5
....
Negritis
Más a kötődés.
De majd térjünk vissza rá, ha játszottad a LoU-t.
több mint 6 éve
Kiforgatni az ember szavat, majd a szajaba adni olyan allitasokat, amik nem igazak, kozben kikerulve a hozzaszolasa lenyeget – pont ilyen hsz-t eredmenyez.Nos úgy összehasonlítani egy teljesen egyedi, különleges, szokatlan kicsengésű és emiatt teljesen unikális játékot a kurva jól megcsinált tucatjátékokkal, hogy nem ismered - pont ilyen hsz-t eredményez.En nekem is kimaradt a Last of us, de oszinten, hidegen hagy, hogy a Pistinek meg a Dzsoninak mi tetszik, mindenkinek mas a stilusa es az elvarasa, nem egy esetben amiert odaig van mindenki, nekem annyira nem jon be. De igazabol epp ezert gondolkozom, hogy megszerzem majd a jatek elso reszet, megiscsak kivancsi vagyok.Kérdezz meg egy nagy tömegnyi PS-játékost, hogy számukra mi a top. Lefogadom, hogy a LoU nyerne. Nálam is, teszem hozzá zárójelben.ezt őszintén kétlem, főleg hogy PS3ra jött ki(meg PS4), tehát nem lehet PS legjobb játékaén még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
Sobri Jóska
valamint az hogy mi a legjobb az masszívan szubjektív
ha "objektívek vagyunk":
opencritic.com/browse/all
ez alapján RDR 2 vagy GOW(2018)
www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/all/filtered
ez alapján pedig :
Tony_Hawk’s_Pro_Skater_2
vagy Grand Turismo
Negritis
Bálesz
De igazabol hogy a Red Dead 2, netan a Last of us, vagy a God of war a legjobb? En nem teszek kulonbseget, ami zsenialis, az zsenialis, aztan pont.
A God of warral anno a nagy hype ellenere is azert vartam, mert nagyon nem tetszett, hogy nem nyilt vilagu, hanem felig nyitott, ez kis reszben most is zavar, mivel ugye most szereztem be a jatekot, de igazabol ennek ellenere is teljesen odaig es vissza vagyok, annyira csucs az egesz, szamomra ezen kivul minden eleme. Komolyan mar attol felek, hogy hamarosan vege a tortenetnek (fogalmam sincs, mennyire hosszu, nem olvastam utana) es le kell tennem.
Stez
A LoU-nál ha letetted, akkor sincs vége, majd meglátod, ha lejátszottad.
Sobri Jóska
Sehol sem hasonlitottam ossze a harom jatekot egy szoval sem. Azt irtam, hogy engem nem erdekel, hogy a Pista es a Jozsi szerint mi a legjobb. Van sajat velemenyem, amit majd megalkotok, ha jatszottam a szoban forgo jatekkal. Hozzateve, hogy nalam egyebkent sincs olyan, hogy a legjobb, hanem nalam a zsenialis kategoria van, es abban van a God of war es az RDR2 is, es ha valoban annyira jo a Last of us, akkor az is oda fog kerulni.
De engem egyebkent jelenleg jobban foglalkoztat a Death Stranding, arra vagyok most raallva az elozetesek es a videok utan.
több mint 6 éve
A LoU-nál ha letetted, akkor sincs vége, majd meglátod, ha lejátszottad.és ez nem igaz még vagy 20 játékra?
Sobri Jóska
Vagrant Story, Final Fantasy 7-8
Persona 5
....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nos úgy összehasonlítani egy teljesen egyedi, különleges, szokatlan kicsengésű és emiatt teljesen unikális játékot a kurva jól megcsinált tucatjátékokkal, hogy nem ismered - pont ilyen hsz-t eredményez.En nekem is kimaradt a Last of us, de oszinten, hidegen hagy, hogy a Pistinek meg a Dzsoninak mi tetszik, mindenkinek mas a stilusa es az elvarasa, nem egy esetben amiert odaig van mindenki, nekem annyira nem jon be. De igazabol epp ezert gondolkozom, hogy megszerzem majd a jatek elso reszet, megiscsak kivancsi vagyok.Kérdezz meg egy nagy tömegnyi PS-játékost, hogy számukra mi a top. Lefogadom, hogy a LoU nyerne. Nálam is, teszem hozzá zárójelben.ezt őszintén kétlem, főleg hogy PS3ra jött ki(meg PS4), tehát nem lehet PS legjobb játékaén még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
Sobri Jóska
ha "objektívek vagyunk":
ez alapján pedig :
Tony_Hawk’s_Pro_Skater_2
vagy Grand Turismo
Negritis
Bálesz
De igazabol hogy a Red Dead 2, netan a Last of us, vagy a God of war a legjobb? En nem teszek kulonbseget, ami zsenialis, az zsenialis, aztan pont.
A God of warral anno a nagy hype ellenere is azert vartam, mert nagyon nem tetszett, hogy nem nyilt vilagu, hanem felig nyitott, ez kis reszben most is zavar, mivel ugye most szereztem be a jatekot, de igazabol ennek ellenere is teljesen odaig es vissza vagyok, annyira csucs az egesz, szamomra ezen kivul minden eleme. Komolyan mar attol felek, hogy hamarosan vege a tortenetnek (fogalmam sincs, mennyire hosszu, nem olvastam utana) es le kell tennem.
Stez
A LoU-nál ha letetted, akkor sincs vége, majd meglátod, ha lejátszottad.
több mint 6 éve
En nekem is kimaradt a Last of us, de oszinten, hidegen hagy, hogy a Pistinek meg a Dzsoninak mi tetszik, mindenkinek mas a stilusa es az elvarasa, nem egy esetben amiert odaig van mindenki, nekem annyira nem jon be. De igazabol epp ezert gondolkozom, hogy megszerzem majd a jatek elso reszet, megiscsak kivancsi vagyok.Kérdezz meg egy nagy tömegnyi PS-játékost, hogy számukra mi a top. Lefogadom, hogy a LoU nyerne. Nálam is, teszem hozzá zárójelben.ezt őszintén kétlem, főleg hogy PS3ra jött ki(meg PS4), tehát nem lehet PS legjobb játékaén még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
Sobri Jóska
ha "objektívek vagyunk":
ez alapján pedig :
Tony_Hawk’s_Pro_Skater_2
vagy Grand Turismo
Negritis
Bálesz
több mint 6 éve
Kérdezz meg egy nagy tömegnyi PS-játékost, hogy számukra mi a top. Lefogadom, hogy a LoU nyerne. Nálam is, teszem hozzá zárójelben.ezt őszintén kétlem, főleg hogy PS3ra jött ki(meg PS4), tehát nem lehet PS legjobb játékaén még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
Sobri Jóska
ha "objektívek vagyunk":
ez alapján pedig :
Tony_Hawk’s_Pro_Skater_2
vagy Grand Turismo
Negritis

több mint 6 éve
amúgy Demon's Souls-t akarom beszerezni "olcsóba" leginkább jelenleg
több mint 6 éve
ezt őszintén kétlem, főleg hogy PS3ra jött ki(meg PS4), tehát nem lehet PS legjobb játékaén még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
Sobri Jóska
ha "objektívek vagyunk":
ez alapján pedig :
Tony_Hawk’s_Pro_Skater_2
vagy Grand Turismo
több mint 6 éve
én még az elsőt se toltam 😀Végülis csak mindenidők legjobb PS játéka...
Negritis
több mint 6 éve
én még az elsőt se toltam 😀mondjuk most hogy faszán megy a ripsaw HD és alakul a streaming setup rendesen, agyalok rajta mert könnyen ki tudom cserélni a switchet PS3-ra
több mint 6 éve
TLoU 2 valaki?A bejelentés óta remeg az ujjam az előrendelés gombon, pedig nagyon ellenkezik az elveimmel 😀
Az első gameplay videok mutatósak. Nekem tettszik, hogy ez alapjan ugy tűnik a játék menetet illetően nem akarták ujra feltalálni a spanyol viaszt, igazabol finomhangolás látható. Mint ahogy az várható a story lesz a játék gerince, és az első résznél is hosszabb lesz a kampány.
Február 20-án jön, várós.
Cowboykarcsi90

több mint 6 éve
TLoU 2 valaki? Az első gameplay videok mutatósak. Nekem tettszik, hogy ez alapjan ugy tűnik a játék menetet illetően nem akarták ujra feltalálni a spanyol viaszt, igazabol finomhangolás látható. Mint ahogy az várható a story lesz a játék gerince, és az első résznél is hosszabb lesz a kampány.
Február 20-án jön, várós.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
En nem jatszottam anno az elso resszel, teljesen tudatlanul mentem neki a 2-nek, igy egyaltalan nem vagtam, hogy ki kicsoda. Nyilvan ahogy egyre inkabb merultem bele, meg nezelodtem neten, egyre jottek szembe velem az aprobb infok, de komolyan mondom, hogy en a jatek vegen teljesen le voltam sokkolva ettol a befejezestol. Abba a spoilerbe sajnos belefutottam, hogy az en karakteremmel mi tortenik, de meg ugy is, hogy 1-2 infoval tisztaban voltam, odabaszott a vege.A sztori és a karakterek meg hab a tortán.Szerintem meg de. Teszem hozza, amikor jatszottam, akkor rendre elfelejtettem enni, folyamatosan alultaplalt volt a karakter, de soha egyetlen kuldetesnel vagy mas szituban sem ereztem ennek hatasat, igy is lazan csinaltam meg mindig mindent, meg a legnehezebb fokozaton is, pedig en aztan tenyleg allandoan pocsoltem a vilag felfedezesevel. Odaig voltam a jatekert, pont a realitasa lenyugozo, tenyleg kb. beszippantott az egesz hangulat.én most jutottam el az RDR2-hözHat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
braxa88
nekem nem tetszik ez a túl realisztikusság😊 egyél, pihenjél, aludják, mosd le a lovad, nem hiszem, hogyha az ember játszik akkor ennyire a realitásokban akar maradni😊
NB2
A masik, ami megfogott, a valtozatossag. Van par ugyanolyan kuldetes, de megsem ereztem a monoton ismetlodest, mert altalaban annyira egyedi es valtozatos volt minden, illetve reszletes, hogy baromira elvezetes volt szamomra. De az is, amikor csak jarom a vilagot es random foszerekkel talalkozom. Egyszer volt ismetlodes, amikor egy faszit tobbszor is megmart a kigyo, aztan merget kinyuzott, de hat na, veszelyes ez a vadnyugat. 8D
Stez
braxa88
Gondolkoztam, hogy fizetek az online-ert, mert hogy tokre szar volt, hogy a vegen ugy elhal az egesz, nem maradnak kuldetesek, kb. semmi, amit fel lehet fedezni, semmi ellenseg, de vegul nem kezdtem bele az online-ba. Kivancsi lennek ra egyebkent, hogy az hogy megy, meg mi modon van felepitve az egesz. illetve hogy netan van-e kapcsolodas a single modban a tortenettel vagy a szereplokkel. Amikor neztem, akkor meg nagyon az eleje volt, kb. akkor inditottak be.
Talan az egyetlen, ami negativkent tudnek felhozni RDR2-nel, hogy szamomra tul keves volt a kuldetes es a feladat, meg tul keves volt az ellenseg, a bandak, ilyesmi. Mondjuk meg igy is beletoltam 100-120 orat a jatekba.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
A sztori és a karakterek meg hab a tortán.Szerintem meg de. Teszem hozza, amikor jatszottam, akkor rendre elfelejtettem enni, folyamatosan alultaplalt volt a karakter, de soha egyetlen kuldetesnel vagy mas szituban sem ereztem ennek hatasat, igy is lazan csinaltam meg mindig mindent, meg a legnehezebb fokozaton is, pedig en aztan tenyleg allandoan pocsoltem a vilag felfedezesevel. Odaig voltam a jatekert, pont a realitasa lenyugozo, tenyleg kb. beszippantott az egesz hangulat.én most jutottam el az RDR2-hözHat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
braxa88
nekem nem tetszik ez a túl realisztikusság😊 egyél, pihenjél, aludják, mosd le a lovad, nem hiszem, hogyha az ember játszik akkor ennyire a realitásokban akar maradni😊
NB2
A masik, ami megfogott, a valtozatossag. Van par ugyanolyan kuldetes, de megsem ereztem a monoton ismetlodest, mert altalaban annyira egyedi es valtozatos volt minden, illetve reszletes, hogy baromira elvezetes volt szamomra. De az is, amikor csak jarom a vilagot es random foszerekkel talalkozom. Egyszer volt ismetlodes, amikor egy faszit tobbszor is megmart a kigyo, aztan merget kinyuzott, de hat na, veszelyes ez a vadnyugat. 8D
Stez
több mint 6 éve
Szerintem meg de. Teszem hozza, amikor jatszottam, akkor rendre elfelejtettem enni, folyamatosan alultaplalt volt a karakter, de soha egyetlen kuldetesnel vagy mas szituban sem ereztem ennek hatasat, igy is lazan csinaltam meg mindig mindent, meg a legnehezebb fokozaton is, pedig en aztan tenyleg allandoan pocsoltem a vilag felfedezesevel. Odaig voltam a jatekert, pont a realitasa lenyugozo, tenyleg kb. beszippantott az egesz hangulat.én most jutottam el az RDR2-hözHat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
braxa88
NB2
több mint 6 éve
fel kell iratkoznom 😀ha visszajön a gépem akkor Mcoc stream leszLinks Awakening brutálisan jó, akinek van Switch-e javaslommehet stream, úgyis tendert írok most melóban 😀
Negritis
shawnka
talán Links Awakening is
meg vmikor akarok egy Jedi Knight 2 full végigjátszás maratont
amúgy Astral Chain, Fire Emblem Three Houses, Links Awakening, Mario Maker 2 egy olyan kvartett 3 hónapon belül ami kis túlzással példátlan bármelyik konzolon
Negritis
több mint 6 éve
ha visszajön a gépem akkor Mcoc stream leszLinks Awakening brutálisan jó, akinek van Switch-e javaslommehet stream, úgyis tendert írok most melóban 😀
Negritis
shawnka
talán Links Awakening is
meg vmikor akarok egy Jedi Knight 2 full végigjátszás maratont
amúgy Astral Chain, Fire Emblem Three Houses, Links Awakening, Mario Maker 2 egy olyan kvartett 3 hónapon belül ami kis túlzással példátlan bármelyik konzolon
több mint 6 éve
én most jutottam el az RDR2-hözHat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
braxa88
több mint 6 éve
Links Awakening brutálisan jó, akinek van Switch-e javaslommehet stream, úgyis tendert írok most melóban 😀
Negritis
több mint 6 éve
Links Awakening brutálisan jó, akinek van Switch-e javaslom
több mint 6 éve
Mászkáltál már egy tányér pörkölttel a kezedben keletről nyugatra? 😊Hat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
braxa88
több mint 6 éve
Hat az uj God of war eleg vad. Mar ertem, miert tartjak az ev jatekanak.én ugyanígy vagyok a RDR2-vel, elképesztő játék minden tekintetben.
Stez
több mint 6 éve
ugrott kb 30 évet a map ezzel az update-telszép az új cache, kb 1:1de_chernobyl
JSanyo
Kenny