PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Nyilvan neten bongeszhetnek, de inkabb itt teszem fel a kerdest, szerintem eleg reszletes leirast tudtok adni a Red Dead Redemptiontol.attól függ melyik AC szintjére gondolsz, mert annak a gyengébb eresztéseit bőven veri, viszont tényleg nem igazán mondható el más róla, mint hogy vadnyugati gta
Leginkabb a 2 miatt erdekel, hogy beszerezzem-e megjelenesekor. Az erdekel, hogy ez egy „vadnyugati GTA” tulajdonkeppen, vagy azert egy osszetettebb jatek, akar kuldetesekre, felepitesre, egyebekre.
Nem jatszottam a regivel, de ugy a videok alapjan nekem az a GTA-ra hajazott. Igazabol barmifele info erdekel. Imadom az RPG-ket es megveszek a szep nagy nyilt vilagu jatekokert, de az uj GTA peldaul mar unalmas volt, szoval ha itt igazabol csak a gyonyoru grafika es a vilag az, ami miatt megerne, akkor inkabb hagyom.
Azert nem art, ha egy Assasins Creed-szintet hoz legalabb.
Stez
ha nem mászol falra a westernektől, akkor már csak egyedisége miatt is érdemes belevágni, a fősztori nagyon király (a térképen ?-nal jelölt melléküldetések külön kategória), de komoly puzzle-k ebben sincsenek, csak relatíve sok - mondjuk a Kingdom Come-hoz képest ez semmi - lovaglás meg a végére már szinte komikus méreteket öltő kaszabolás
én a Watch Dogs-szal és a folytatásával vagyok ugyanígy, hogy alapvetően szeretem az ilyen játékokat, de még nem tudott semmi meggyőzni arról, hogy nem lenne szabad kihagynom
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Huhh, ez kissé komolytalannak tűnik azért. 😊store.steampowered.com/app/501190/Axis_Football_2016/Jahm, ezért is kérdem. Az mit takar, hogy próbálkozások?Ha már ez felmerült. Nem tervezik kiadni PC-re végre a játékot? Gondolom semmi hír ilyesmiről mi? :/madden és nhl már régóta nem jön pc-re
kristóf17
de vannak egyéb próbálkozások steamen ha érdekel
Negritis
kristóf17
alapvetően indie gameket
Negritis
több mint 6 éve
store.steampowered.com/app/501190/Axis_Football_2016/Jahm, ezért is kérdem. Az mit takar, hogy próbálkozások?Ha már ez felmerült. Nem tervezik kiadni PC-re végre a játékot? Gondolom semmi hír ilyesmiről mi? :/madden és nhl már régóta nem jön pc-re
kristóf17
Negritis
kristóf17
alapvetően indie gameket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Ea accessel ”vettem", kb naprakészek a rosterek, már a rookiek másnap bennevoltak, játékélmény is kurvajó, eléggé realisztikus már.Madden 18 megér 4,5k-t PS Store-ból vagy érdemes valamelyik régebbit előkotorni?meghát!
Legutóbb pont 10 éve a 08-cal játszottam. 😀
Játékélmény melyikben a legjobb heti pár meccs lejátszásához?
Esetleg más sport játékokból melyiket érdemes beszerezni?
süti
én januárban vettem meg, csak Ultimate Team megy egyelőre, de az elég baszó
shawnka
Én csak sima meccseket nyomok. Ultimate egyáltalán nem vonz.
nagyon jó h védőoldalon is lehetsz bárkivel a védő szemszőgéből nézve védekezve.
Ea accesszel amúgy nba live 18 is elég baszó. Vagy nhl, fifa ha az kell.
Évi 5500ért ajándék ez a szolgáltatás
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Nyilvan neten bongeszhetnek, de inkabb itt teszem fel a kerdest, szerintem eleg reszletes leirast tudtok adni a Red Dead Redemptiontol.Leginkabb a 2 miatt erdekel, hogy beszerezzem-e megjelenesekor. Az erdekel, hogy ez egy „vadnyugati GTA” tulajdonkeppen, vagy azert egy osszetettebb jatek, akar kuldetesekre, felepitesre, egyebekre.
Nem jatszottam a regivel, de ugy a videok alapjan nekem az a GTA-ra hajazott. Igazabol barmifele info erdekel. Imadom az RPG-ket es megveszek a szep nagy nyilt vilagu jatekokert, de az uj GTA peldaul mar unalmas volt, szoval ha itt igazabol csak a gyonyoru grafika es a vilag az, ami miatt megerne, akkor inkabb hagyom.
Azert nem art, ha egy Assasins Creed-szintet hoz legalabb.
több mint 6 éve
Jahm, ezért is kérdem. Az mit takar, hogy próbálkozások?Ha már ez felmerült. Nem tervezik kiadni PC-re végre a játékot? Gondolom semmi hír ilyesmiről mi? :/madden és nhl már régóta nem jön pc-re
kristóf17
Negritis
több mint 6 éve
Ha már ez felmerült. Nem tervezik kiadni PC-re végre a játékot? Gondolom semmi hír ilyesmiről mi? :/madden és nhl már régóta nem jön pc-re
kristóf17
több mint 6 éve
Madden 18 megér 4,5k-t PS Store-ból vagy érdemes valamelyik régebbit előkotorni?meghát!
Legutóbb pont 10 éve a 08-cal játszottam. 😀
süti
én januárban vettem meg, csak Ultimate Team megy egyelőre, de az elég baszó
több mint 6 éve
Ha már ez felmerült. Nem tervezik kiadni PC-re végre a játékot? Gondolom semmi hír ilyesmiről mi? :/
több mint 6 éve
Madden 18 megér 4,5k-t PS Store-ból vagy érdemes valamelyik régebbit előkotorni?Legutóbb pont 10 éve a 08-cal játszottam. 😀
több mint 6 éve
Jo vagom, szar ember vagyok!de valamikor rakjuk ossze.hát kettőnk közül te nem érsz rá soha táskabarázdaparittyámAmúgy egyszer összehozhatnánk egy bowl-os mixet, 5-en csak lennénk.Ami kellene:meg ugye kevesebb sétálás 😛
- egy új operation, az mindig feldobja a hangulatot, mondjuk a legutóbbira is rengeteget kellett várni, de cserébe zseniális is volt,
- a VHzás ellen kellene még valami gyógyír, mert abból viszont van még bőven
- kellene egy nyelvi szűrő hogy pl oroszokkal ne dobhasson össze
- egy checkbox voicechat onlyhoz, hogy mindenki kommunikáljon
- és ugyanez a tryhard, elmebeteg 12 éves kisfiúk ellen is, akiket a 2. körben muteolok mert már a pisztolykörben 12000 hzen sikítanak
aztán nem tudom a többi kollega mit gondol erről
JSanyo
shawnka
Kenny
shawnka
több mint 6 éve
már most imádomAmúgy egyszer összehozhatnánk egy bowl-os mixet, 5-en csak lennénk.hát kettőnk közül te nem érsz rá soha táskabarázdaparittyám
Kenny
shawnka
több mint 6 éve
hát kettőnk közül te nem érsz rá soha táskabarázdaparittyámAmúgy egyszer összehozhatnánk egy bowl-os mixet, 5-en csak lennénk.Ami kellene:meg ugye kevesebb sétálás 😛
- egy új operation, az mindig feldobja a hangulatot, mondjuk a legutóbbira is rengeteget kellett várni, de cserébe zseniális is volt,
- és ugyanez a tryhard, elmebeteg 12 éves kisfiúk ellen is, akiket a 2. körben muteolok mert már a pisztolykörben 12000 hzen sikítanak
JSanyo
shawnka
Kenny
több mint 6 éve
Amúgy egyszer összehozhatnánk egy bowl-os mixet, 5-en csak lennénk.Ami kellene:meg ugye kevesebb sétálás 😛
JSanyo
shawnka
több mint 6 éve
nyilván messze nincs ott grafikailag mint az újviszont a tre fanok szerint jobb
várom mert idegesített h nem jött ki nyugatra eredetileg
www.youtube.com/watch?v=1Kfyh2ZUrQI
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Tolja még itt valaki rajtam kivül a God of War-t? 😊Ezt a harmadik Trollt, baszott nehéz kicsinálni, pedig azt hittem az előző kettő már megedzett 😀
Lehet hagyom is inkább és megyek tovább a fő storyval, meglátjuk. Mindenesetre ma még megpróbálom 😊
A kilencek tavánál a “kikötőknél” egy csomó része a partnak le van zárva, arra se tudtam még rájönni hogy tudnék bejutni pedig rohadtul felfedzném mindet. Elképsztően nagy ez a világ amúgy 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Ami kellene:meg ugye kevesebb sétálás 😛
JSanyo
több mint 6 éve
az egy kibaszott rák.de ezek a lövöldözős dolgok pont olyanok mint a női divat: 3 hónap múlva jön a következő.CS-vel mi a helyzet? 😊
Igor
Asbee
több mint 6 éve
Abszolút nem ismerem.. de mondjuk ott is mindenki CSGO-zik inkább, nem? Az meg "csak" 5 éves.igen, kivéve azokat, akik élvezik, hogy a mai gépükön 82423 fpssel rusholhatják B-t dust2-n CS1.6ban 😀
Jogos mint ellenpélda amúgy, bár azért a véleményem apró kitételekkel fenntartom.
Igor
több mint 6 éve
Azt se tudom mit jelent ez a rövidítés 😉 nem elgépelés, SC, StarCraft-ra gondolsz? 😀de ezek a lövöldözős dolgok pont olyanok mint a női divat: 3 hónap múlva jön a következő.CS-vel mi a helyzet? 😊
Igor
Asbee
| jk |
Abszolút nem ismerem.. de mondjuk ott is mindenki CSGO-zik inkább, nem? Az meg "csak" 5 éves.
Jogos mint ellenpélda amúgy, bár azért a véleményem apró kitételekkel fenntartom.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én mondjuk a CS-től is sikító hányást kapok, szóval ott sem én vagyok a célközönség 😀
több mint 6 éve
Öreg vagy már, mester. (üdv a klubban!)mindenki a hype trainre 😊
Szerintem a Minecraft/sandbox dolgoknál működhet az a dolog, hogy egy domináns játékot meg tudsz csinálni (vagy RTS-nél, ami persze aztán soha nem lesz tömegsport...), de ezek a lövöldözős dolgok pont olyanok mint a női divat: 3 hónap múlva jön a következő.
Igor
CS-vel mi a helyzet? 😊Nagyon szeretik azt mondani, hogy a CS és maga a CS:GO mostanában döglődik, mivel kevesebben játsszák, és abszolút nem is tud növekedni a playerbase. Én ezt annyira nem tartom rossznak, hiszen aki unja, annak ott van csillió másik játék steam/originen/ncoreon, és talán jobb is, ha elengedi a CS-t. Sőt, meg merem kockáztatni, ahogy a Prime rendszer fejlődik, egyre jobb lesz a játékélmény is. Nem szoktam túl sokat SoloQzni (főleg időhiány), de ami mostanában olyan meccsem volt, ott teljesen rendben volt a játékélmény, a meccs végeredményétől függetlenül. Ami szintén jó dolog hogy az aimhack/spinbotra kezd egész jó lenni a VAC, az sem jellemző, hogy szembejön valaki 1 frames reakcióidőkkel 😊
Asbee
Ami kellene:
több mint 6 éve
de ezek a lövöldözős dolgok pont olyanok mint a női divat: 3 hónap múlva jön a következő.CS-vel mi a helyzet? 😊
Igor
több mint 6 éve
Öreg vagy már, mester. (üdv a klubban!)remek epilepsziastimulátor mind a kettő, meg kell hagyni. kérdés sikerül-e mindegyiket megölni kontent-túltelítéssel és az esport forszírozásávalAkkor én az online közösség kisebb feléhez tartozom, mert egy kiszáradt páfrány jobban felkelti az érdeklődésemet, mint ez a rajzfilmes építkezős-durrogtatás Fortnite-módra 😀 (mondom ezt így, hogy a Battle Royale-cuccokat kifejezetten csípem, H1Z1 is ment, a PlebGébe is benézek időnként.)Szerintem is rettentő bugyuta és meg repetitívebb mint a plebG, mégis nekem azon kevés játékok egyike amit jobb nézni, mint játszani. Az overwatch volt még ilyen. Lehet a rajzfilm hatás miatt. Csupa ellentmondás, és pont ez a sikere egyik titka. Nem lehet nem kedvelni ezt a szart 😀
Bálesz
Hanni
JSanyo
Szerintem a Minecraft/sandbox dolgoknál működhet az a dolog, hogy egy domináns játékot meg tudsz csinálni (vagy RTS-nél, ami persze aztán soha nem lesz tömegsport...), de ezek a lövöldözős dolgok pont olyanok mint a női divat: 3 hónap múlva jön a következő.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
remek epilepsziastimulátor mind a kettő, meg kell hagyni. kérdés sikerül-e mindegyiket megölni kontent-túltelítéssel és az esport forszírozásávalAkkor én az online közösség kisebb feléhez tartozom, mert egy kiszáradt páfrány jobban felkelti az érdeklődésemet, mint ez a rajzfilmes építkezős-durrogtatás Fortnite-módra 😀 (mondom ezt így, hogy a Battle Royale-cuccokat kifejezetten csípem, H1Z1 is ment, a PlebGébe is benézek időnként.)Szerintem is rettentő bugyuta és meg repetitívebb mint a plebG, mégis nekem azon kevés játékok egyike amit jobb nézni, mint játszani. Az overwatch volt még ilyen. Lehet a rajzfilm hatás miatt. Csupa ellentmondás, és pont ez a sikere egyik titka. Nem lehet nem kedvelni ezt a szart 😀
Bálesz
Hanni