PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
crusader kingsén a paradox játékokat javasolnámImádom a Warcraftot, de túl rövid a multi számomra. Valami igazán napelcseszős játékot keresek. A többi közül remélem lesz valami, ami mindenkinek megtetszik.
és esetleg megnézni hogy nem-e valamelyik újabb ANNO tud több fős multit
bár sztem továbbra is az SC-WC a stratégia királya
Negritis
kristóf17
europa universalis
stellaris
ezek nem hogy nap de hónap elcseszős játékok 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
én a paradox játékokat javasolnámImádom a Warcraftot, de túl rövid a multi számomra. Valami igazán napelcseszős játékot keresek. A többi közül remélem lesz valami, ami mindenkinek megtetszik.
és esetleg megnézni hogy nem-e valamelyik újabb ANNO tud több fős multit
Negritis
több mint 6 éve
én a paradox játékokat javasolnámés esetleg megnézni hogy nem-e valamelyik újabb ANNO tud több fős multit
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
a legnagyobb stratégiai játék. szabadon lehet mikromenedzselni a csapatodat és emellett még FPS és Dacia/UAZ szimulátor is.Ha jól tudom nem éppen egy stratégiai játék nem?Srácok. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan barátokkal lanon keresztül játszható stratégiai játékot, ami élvezetes, és nem 15.000 HUF?Pubg
Anno 1701-el függtünk sokat, és imádjuk is az ilyen lefutású játékokat, de ott, ha hárman voltunk, már csak egyetlen "gépet" lehetett betenni. Több résztvevős kellene, de maga a játékstílus hasonló legyen.
kristóf17
shawnka
kristóf17
hosszútávon ezzel jártok a legjobban 😀
több mint 6 éve
Srácok. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan barátokkal lanon keresztül játszható stratégiai játékot, ami élvezetes, és nem 15.000 HUF?stellaris
Anno 1701-el függtünk sokat, és imádjuk is az ilyen lefutású játékokat, de ott, ha hárman voltunk, már csak egyetlen "gépet" lehetett betenni. Több résztvevős kellene, de maga a játékstílus hasonló legyen.
kristóf17
starcraft
warcraft
civilization
total war valamelyik
company of heroes
ezeknek a szériáknak valamelyik része
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Ha jól tudom nem éppen egy stratégiai játék nem?Srácok. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan barátokkal lanon keresztül játszható stratégiai játékot, ami élvezetes, és nem 15.000 HUF?Pubg
kristóf17
shawnka
több mint 6 éve
Srácok. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan barátokkal lanon keresztül játszható stratégiai játékot, ami élvezetes, és nem 15.000 HUF?Pubg
kristóf17
több mint 6 éve
Srácok. Tudnátok nekem ajánlani valami olyan barátokkal lanon keresztül játszható stratégiai játékot, ami élvezetes, és nem 15.000 HUF? Anno 1701-el függtünk sokat, és imádjuk is az ilyen lefutású játékokat, de ott, ha hárman voltunk, már csak egyetlen "gépet" lehetett betenni. Több résztvevős kellene, de maga a játékstílus hasonló legyen.
több mint 6 éve
Azé’ ezazé’...youtu.be/R1qV2_kSong
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Azért ez még mindig hidegrázós, így röpke 6 év távlatából is. Emlékszem ahogy anno, azonnal megvett kilóra ez a trailer, rögtön az első 7:22 másodperc után.
A mostanival pont az bajom, hogy valahogy hiányzik ez. Nem rossz, nem rossz, meg szépen néz ki persze, de eddig nem tudott úgy tökön ragadni, mint anno az első rész első gameplay trailer-je.
Úgyhogy várakozó üzemmódban vagyok. Hivatalos release date ugye még nincs, az első részből kiindulva, valamikor 2019 május/júniusa körül várható. Az még egy év, rengeteget alakulhat még a játék.
több mint 6 éve
ez ember próbál megvalósítható dolgokat kérni 😀youtu.be/xtxJtQa6VSwáruló.
Be vagyk izgulva!
Január 19én van a születésnapom, azt a 6 napot kivárom, nem lehet hogy ne ezt kérjem 29ik életévemre! Kb 11 voltam amikor az originalllal toltam 😊
A TLoU2 trailer kutyafasza ehhez képest.
Cowboykarcsi90
azt hittem, születésnapodra SB-győzelmet kérsz.
vagy azt majd a harmincadikra? 😊
slowmotion
több mint 6 éve
youtu.be/xtxJtQa6VSwáruló.
Be vagyk izgulva!
Január 19én van a születésnapom, azt a 6 napot kivárom, nem lehet hogy ne ezt kérjem 29ik életévemre! Kb 11 voltam amikor az originalllal toltam 😊
Cowboykarcsi90
azt hittem, születésnapodra SB-győzelmet kérsz.
vagy azt majd a harmincadikra? 😊
több mint 6 éve
Be vagyk izgulva!
több mint 6 éve
Tavaly már többen nézték a League of Legends e-sportdöntőit, mint ahányan az amerikai Major League Baseball bajnokság és a Super Bowl mérkőzéseit együttvéve –Méghozzá nem is akármennyien követik... A rekord jelenleg 127 millió. Ez a csúcs idei, a májusi MSI (miniVB) döntőjén született... Viszont ami árnyalja a képet, h a 127 millióból 126M kínai néző volt, ami megközelítőleg Kína lakosságának 10% (nem is véletlenül vádolják őket, h néző botokkal tolják fel mesterségesen a számokat). Itt egy cikk róla, akit érdekel:
m.hvg.hu/tudomany/20180610_dell_alienware_gamer_kutatas_jatekosok_elete#rss
ozibozi
esport1.hu/news/2018/05/23/esport-aioween-leagueoflegends-riot-games-msi-esemeny-nezettseg-legszebb-pillanatok
Szerkesztette: Tito05
több mint 6 éve
ozibozi
17 189
Tavaly már többen nézték a League of Legends e-sportdöntőit, mint ahányan az amerikai Major League Baseball bajnokság és a Super Bowl mérkőzéseit együttvéve – m.hvg.hu/tudomany/20180610_dell_alienware_gamer_kutatas_jatekosok_elete#rss
több mint 6 éve
Teljesen igazad van.A srácok 8 évesek és nem játszottak még konzolon.Vegyél nekik egy gitárt.
Én anno psx-et használtam Kb az elsőt)
Janek
Tutti katapultálni fog az elérhtő csajok mennyisége és minősége.
Én ádom muteromat, hogy zx81 helyett anno10 évesen kaptam egy öreg Ibanezt.
De, ja minden kötél, akkorr 8 évesnek én is Nintendot vennék.
Helmut Zimmer
Az üzlet az volt a srácokkal,hogy ha az edzés v a suli kárára megy majd a dolog akkor nem lesz konzol.
azaz csakis hétvégén játszhatnak majd akkor meg alig vagyunk otthon ...
több mint 6 éve
Nadal17
586
Tudom hogy nagyonOnline játékmód, ahol játékos kártyákat kell gyűjteni és a csapatodat a meglévő kártyákon lévő játékosok alkotják. CPU elleni challengek teljesítésével tudsz coint és kártyapakkokat szerezni, valamint vannak ranked igazi ellenfél elleni meccsek is szintén coin szerzésére. Ezen felül lehet a kártyákat aukción adni/venni, valamint cserélni. Dióhéjban ennyi, a retardált CPU ellen elég hamar ráunna az ember a Maddenre offline, szerintem ez a játékmód tartotta életben a sorozatot (amúgy elég addiktív tud lenni). Ha mindenigaz jóval több bevétele van az EA-nek abból, hogy az emberek igazi pénzért is vesznek pakkokat, mint a játék eladásaiból.öregoldschool vagyok, de sose tudtam mi ez az ultimate team a Maddenbe'. Mi a tököm ez?
Én nekem mondjuk a 2012 volt az utolsó, akkor megfogadtam, hogy nem veszek több részt meg, pontosan azért amit Dande is írt. Vagy olyan agyhalál volt a CPU ellen, hogy 25 pontokkal nyertem minden meccset, vagy ment a nevetséges god mode. A kettő között meg semmi.
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Ha jol ertem, akkor az EA Origin Premium Access-szel egy naptari evig az osszes megjeleno (+ gondolom mar megjelent) EA jatekkal lehet csapatni? Raadasul az uj jatekoknak hivatalos megjelenes elott? Mindezt 100dollarert? Nekem nagyon jo dealnek tunik, foleg azt, hogy egy uj jatek alapbol kb 100 dodo. Nyilvan azt "orokre" kapod, de igy meg mindent megkapsz ami EA egy evre. Eleg faszanak tunik.elkezdte az EA és az XBox a gaming netflixet
Borbinho
több mint 6 éve
Ha jol ertem, akkor az EA Origin Premium Access-szel egy naptari evig az osszes megjeleno (+ gondolom mar megjelent) EA jatekkal lehet csapatni? Raadasul az uj jatekoknak hivatalos megjelenes elott? Mindezt 100dollarert? Nekem nagyon jo dealnek tunik, foleg azt, hogy egy uj jatek alapbol kb 100 dodo. Nyilvan azt "orokre" kapod, de igy meg mindent megkapsz ami EA egy evre. Eleg faszanak tunik.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=tedg2KjtmFQwww.pcgamer.com/from-software-announces-sekiro-shadows-die-twice-watch-the-debut-trailer/
www.youtube.com/watch?v=UGPknmiLxGo
több mint 6 éve
Tudom hogy nagyon Én nekem mondjuk a 2012 volt az utolsó, akkor megfogadtam, hogy nem veszek több részt meg, pontosan azért amit Dande is írt. Vagy olyan agyhalál volt a CPU ellen, hogy 25 pontokkal nyertem minden meccset, vagy ment a nevetséges god mode. A kettő között meg semmi.
több mint 6 éve
Végreee. Biztos én vagyok a láma de én konzolon soha nem tudtam igazán játszani a Maddennal. Vagy túl könnyű fokozatra kellett állítani vagy esélyem se volt nagyon. Reméljük lesz olyan jó mint a 2008. Ami ugye még mindig megvan s fut is 😛ha lesz benne ultimate team akkor engem nem fog érdekelni semmi 😀
dande
több mint 6 éve
Végreee. Biztos én vagyok a láma de én konzolon soha nem tudtam igazán játszani a Maddennal. Vagy túl könnyű fokozatra kellett állítani vagy esélyem se volt nagyon. Reméljük lesz olyan jó mint a 2008. Ami ugye még mindig megvan s fut is 😛