PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 952
Az EA-nek amúgy nem hiányozna más, csak egy konkurencia itt is. Fifaban ugye ott a PES, nekem sokkal jobb, mint a fifa. Az EA szerkesztett szarjaitól gutaütést szoktam kapni. Maddenben nincs választásom, vagy az, vagy semmi. Ha lenne a Konaminak ez is, akkor vszeg azzal játszanék 😀pc-s konzolos architektúra elég közel vanNincs benne logika, it's EA.De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
aranyosak, de kapják be, tíz évet késtek vele.
slowmotion
Cowboykarcsi90
Ha tippelnem kéne - változott a döntéshozó ember/testület személye, vagy csak idén úgy alakult a büdzsé, hogy belefér... mivel EA, abszolút nem látnék bele ennél komplexebb, stratégiai indokot.
Igor
és az utóbbi időben a PC-s eladások is jók
ez kb elég is
Negritis
több mint 6 éve
TinyBuild elindult a devolveri úton 😀www.youtube.com/watch?v=tdQwKSvyisc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
gematsu.com/2018/06/assassins-creed-odyssey-screenshots-leakedPicit bőrlehúzásnak tűnik...
több mint 6 éve
pc-s konzolos architektúra elég közel vanNincs benne logika, it's EA.De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
Cowboykarcsi90
Ha tippelnem kéne - változott a döntéshozó ember/testület személye, vagy csak idén úgy alakult a büdzsé, hogy belefér... mivel EA, abszolút nem látnék bele ennél komplexebb, stratégiai indokot.
Igor
és az utóbbi időben a PC-s eladások is jók
ez kb elég is
több mint 6 éve
Nem lett volna logikusabb a MUT-tal egyidőben visszahozni PC-re, a kombinációs lehetőségek miatt?A Battlefront lockboxos balhéja után lehet megpróbálnak a MUT-bol olyan bevételi forrást csinálni, mint a FUT-bol.Nincs benne logika, it's EA.De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
Cowboykarcsi90
Igor
Amadeus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
A Battlefront lockboxos balhéja után lehet megpróbálnak a MUT-bol olyan bevételi forrást csinálni, mint a FUT-bol.Nincs benne logika, it's EA.De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
Cowboykarcsi90
Igor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem kell hozzá drága gép, a fifa is elfut egy talicskán.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
több mint 6 éve
Nincs benne logika, it's EA.De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
Cowboykarcsi90
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
De amúgy tényleg, most milyen apropóból? Mit mondtak, miért éri meg hirtelen az EA-nek visszajönni pc-re.E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!ez tök jó hír, de negyvenévesen egy játék miatt már nem fogok új gépet venni 😕
MarioAna
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
E3-on most jelentették be, hogy lesz Madden 19 PC-re!!!!Mind kapni fogtok. De főleg Witti! 😇😎
MarioAna
több mint 6 éve
A srácok 8 évesek és nem játszottak még konzolon.Vegyél nekik egy gitárt.
Én anno psx-et használtam Kb az elsőt)
Janek
Tutti katapultálni fog az elérhtő csajok mennyisége és minősége.
Én ádom muteromat, hogy zx81 helyett anno10 évesen kaptam egy öreg Ibanezt.
De, ja minden kötél, akkorr 8 évesnek én is Nintendot vennék.
több mint 6 éve
Nem tudom, rendes felnőtt ember PC-n játszik. 😊Xbox one. mi más lenne?Xbox one:Vegyél jogtiszta szoftvert. 😀
Ac origins nem hajlandó elindulni. Elinditom bejpn a kezdőképernyője a játéknak, 2másodperc, feketeség majd kidob.
Tipp hogy mit lehet tenni?
braxa88
somoskovig
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Xbox one. mi más lenne?Xbox one:Vegyél jogtiszta szoftvert. 😀
Ac origins nem hajlandó elindulni. Elinditom bejpn a kezdőképernyője a játéknak, 2másodperc, feketeség majd kidob.
braxa88
somoskovig
Már féléve játszok vele, kijött egy update, frissítettem, azóta buzizik 😕
Na újratelepítés megoldotta
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Xbox one:Vegyél jogtiszta szoftvert. 😀
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Xbox one:Ac origins nem hajlandó elindulni. Elinditom bejpn a kezdőképernyője a játéknak, 2másodperc, feketeség majd kidob.
több mint 6 éve
sztem pedig nintendonak vannak a legjobb exluzívjai 😀felnőnek a srácaim kellen nekik egy konzol.tuti ps-t vennék, ott a legjobbak az exkluzív játékok
Mi most a kínálat mit kell tudni,a választáshoz?
xbox v psx ?
vagy van más is ?
esetleg egy link is elég ahol utána olvasok
Janek
az xbox inkább ilyen multimédia center (nekem Xboxom van)
Habi
több mint 6 éve
felnőnek a srácaim kellen nekik egy konzol.tuti ps-t vennék, ott a legjobbak az exkluzív játékok
Mi most a kínálat mit kell tudni,a választáshoz?
xbox v psx ?
vagy van más is ?
esetleg egy link is elég ahol utána olvasok
Janek
az xbox inkább ilyen multimédia center (nekem Xboxom van)
JT Daniels fan
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=RR_g1T0-qlk
több mint 6 éve
Namco port/remaster felesleges tőle túl sokat várni (sajnos)és elbeszélünk ezek szerint, én azt mondom hogy akinek PS4-XO az egyetlen/első konzolja annak megéri a játék
40$-s remaster teljesen standard (szintén sajnos) és konzolon még javít is mert ott über fos volt blighttown elvileg
PC-seknek akinek megvan a prepare to die tényleg nem ad sokat, tegnap le is írtam:
dsfix + new light engine + blightown fix + bonfire a giant skeleton kovács mellett
edit: vki mondta h az estus ivás is át lett hozva a 3ból
én behúztam 2 okból:
1. volt 18€-m pubgből
2. rühellek külön szenvedni a modokkal
a grafikát meg hagyjuk, megfelelően néz ki ahhoz hogy játsza az ember
nem tökéletes de soha semmi nem az
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Jó ezt már lejátszottuk. Te az 1-et szereted, nálam bármi más előrébb van.Hello, gyereknapra kaptam a egy Dark Souls remastered editiont.sztem sokkal jobb mint a 2
Undorító lehúzás, annak sem ajánlom jó szívvel, aki PC-n előző generációs konzolon nem tudta játszani. Nagyon eljárt az idő felette. A pályák persze még mindig jók, de ugyanaz a szánalmas mozgás.(a 3. részhez ne is nagyon hasonlítgassuk, de a 2-höz sem). Aki játszott a többivel az gyakorlatolag parry riposte technikával átrohan rajta. A frame viszont stabil.
Helmut Zimmer
a 3ban dinamikusabb a harc, de engem idegesít hogy ott a shield kb nem létezik így 100%ban rá vagy utalva a parry-re
viszont amiben a legzseniálisabb az a map design
azt aláírom hogy PC-seknek nem igazán éri meg megvenni (ha megvan a 20 az eredeti akkor 20€)
viszont XO, PS4 souls rajongóknak ha nem is kötelező ajánlott
Negritis
amúgy meg nem a 2-ról beszéltem, hanem a remasteredről, ami nem ad többet az alapnál, a stabil frame rate kivételével.
A 2 sokkal jobb nekünk, akik pvp-zünk, mert pl sokkal finomabb a mozgás, a stace rendszer. Én értem, hogy miért hegyez a 3 a parry képességre, mert az a fekete mágia. Az a különbség a játékos és a jó játékos közt.
Miután én alapvetően parryzek, imádom a 3, 2, BB-t.
SAJNOS A remastered DEMON SOULSHOZ (PS3) KÉPEST SEM szép !
több mint 6 éve
Hello, gyereknapra kaptam a egy Dark Souls remastered editiont.sztem sokkal jobb mint a 2
Undorító lehúzás, annak sem ajánlom jó szívvel, aki PC-n előző generációs konzolon nem tudta játszani. Nagyon eljárt az idő felette. A pályák persze még mindig jók, de ugyanaz a szánalmas mozgás.(a 3. részhez ne is nagyon hasonlítgassuk, de a 2-höz sem). Aki játszott a többivel az gyakorlatolag parry riposte technikával átrohan rajta. A frame viszont stabil.
Helmut Zimmer
a 3ban dinamikusabb a harc, de engem idegesít hogy ott a shield kb nem létezik így 100%ban rá vagy utalva a parry-re
viszont amiben a legzseniálisabb az a map design
azt aláírom hogy PC-seknek nem igazán éri meg megvenni (ha megvan a 20 az eredeti akkor 20€)
viszont XO, PS4 souls rajongóknak ha nem is kötelező ajánlott