PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Kihagyni meg nem fogom ha egyszer le lehet tölteni...Asbeeboltból is lophatsz, adót is csalhatsz, etc...akkor már azokat se hagyd ki! 😉
hoho, még1 leendő fifa14 user, lassan bowl.hu mini cup is lesz, aminek mondanom se kell ki a torony magas esélyese...nem Kenny nem Te vagy az! 😀
|
több mint 11 éve
GTA V: még csak 1-1,5 órát tudtam vele játszani, de nem láttam még ennyire hangulatos játékot. Nagyjából 5-10 percnek tűnt a játékkal eltöltött idő. Csak single playert nyomattam eddig, de hát remek. Ez lesz az a játék, ahol minden beszélgetést meg fogok nézni, annyira betegek a karakterek. 😀 A várost nagyon eltalálták, a fejlődési rendszer nagyon tetszik. A zenéket pedig szintén eltalálták. Minden forintot megért a játék.NHL14: Elég sok újítást eszközöltek a játékban, amik be is jönnek kellőképpen. Maga a gameplay továbbra is nagyon jó, az új be a pro játékmód pedig szintén egy jó újítás volt.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
kibaszott nagy hírén annyira nem bánom. tökéletesen elszállt árak vannak, kezelhetetlen az egész, és nincs olyan gold sucker mint a wow-ban mondjuk a repair vagy mountok/alapanyagok. így teljesen elinflálódott a gold a d3-ban, és a tárgyak ára, de főleg a kövek ára elszállt, durván. értelmetlen fenntartani a AH-t, marad a csere, működött az d2-ben is, én pl. úgy voltam 96-os HC paladin hogy egyszer cseréltem guilden belül egy stone of jordant, meg kaptam ajándékba egy ritka rúnát 😊
us.battle.net/d3/en/blog/10974978/briareos
több mint 11 éve
diszlájk....ez a játék simán megéri a pénzét, hihetetlen, h sokan ezért se hajlandóak fizetni!!! 😕(DivatCsak single playerben játszanék, azért meg nem veszem meg. majd max ha egyszer kijön pc-re talán megveszem akkor. Lehet most fifára se futja majd 1-2 hétig, így értelemszerűen GTA-ra sem futná. Kihagyni meg nem fogom ha egyszer le lehet tölteni...
több mint 11 éve
diszlájk....ez a játék simán megéri a pénzét, hihetetlen, h sokan ezért se hajlandóak fizetni!!! 😕(Legfőképp küldetések, de azért csináltam mást is. Mondjuk virágbolti változat jó pár napja megvan már, szóval annyira nem volt nagy mutatvány végigvinni 😀AsbeeAzt hogy? 😀 Csak végigrohantál a küldetéseken? De még úgy is érthetetlenül gyors lenne mert gondolom megint csak egy hosszabb történet. Vagy 0-24-ben pizza és redbull hegyekkel ? 😀GreengoGTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!Divatén kijátszottam 😀Asbee
|
több mint 11 éve
Legfőképp küldetések, de azért csináltam mást is. Mondjuk virágbolti változat jó pár napja megvan már, szóval annyira nem volt nagy mutatvány végigvinni 😀Azt hogy? 😀 Csak végigrohantál a küldetéseken? De még úgy is érthetetlenül gyors lenne mert gondolom megint csak egy hosszabb történet. Vagy 0-24-ben pizza és redbull hegyekkel ? 😀GreengoGTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!Divatén kijátszottam 😀Asbee
több mint 11 éve
Azt hogy? 😀 Csak végigrohantál a küldetéseken? De még úgy is érthetetlenül gyors lenne mert gondolom megint csak egy hosszabb történet. Vagy 0-24-ben pizza és redbull hegyekkel ? 😀GTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!Divatén kijátszottam 😀Asbee
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
GTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!Divatén kijátszottam 😀
több mint 11 éve
Jöhetne már PC-re. 😕)Greengoelőbb jelentsék be hivatalosan, de sztem legalább fél évet várnunk kell, mint IV-nél...bár vannak olyan pletykák, h karácsonykor jön next genesekkel együtt, szép kis ajándék lenne mit ne mondjak! 😀
|
több mint 11 éve
GTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!DivatIlyeneket nem tudok megállapítani, de azt igen hogy évek óta nem élveztem annyira egy játékot mint ezt.
több mint 11 éve
GTA:Vét tolja már vki?? elég sok helyen max pontszámot kapott..év játéka?!
|
több mint 11 éve
Idény meccseket a Juve-val tolom,verhetetlen vagyok haver 😀h igazán fájjon vmi lila csapattal foglak elverni... 😀Divatbár még keveset játszottam demoval, de nekem is tetszik, és úgy látszik next-gent leszámítva, azért jutott nekünk PC-seknek is bőven újdonság!Lehet próbálkozni😀
gyűlünk azért szépen előrendelők! ződ tezsvírem ha gondolod csebi után téged is elverhetlek a nyitónapon... 😀😀😀Divat
Állok elébe.Kenny
több mint 11 éve
új tool fifa14 demohoz:www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa_14_Demo_beallito_alkalmazas_11
|
több mint 11 éve
h igazán fájjon vmi lila csapattal foglak elverni... 😀bár még keveset játszottam demoval, de nekem is tetszik, és úgy látszik next-gent leszámítva, azért jutott nekünk PC-seknek is bőven újdonság!Lehet próbálkozni😀
gyűlünk azért szépen előrendelők! ződ tezsvírem ha gondolod csebi után téged is elverhetlek a nyitónapon... 😀😀😀Divat
Állok elébe.Kenny
|
több mint 11 éve
bár még keveset játszottam demoval, de nekem is tetszik, és úgy látszik next-gent leszámítva, azért jutott nekünk PC-seknek is bőven újdonság!Lehet próbálkozni😀
Állok elébe.
több mint 11 éve
Bár lenne félretett pénzem a Battlefield 4-re és a Fifa 14-re meg új videókarira és procira 😊 Sajnos a mostani fifa is picit akad, ha már megy alatta a teamspeak, vagy töltés, vagy csak egyszerűen már töltök pár órája és éppen kikapcsoltam. Na majd 4-5 év múlva mikor munkába állok remélhetőleg 😀kristóf17használtam relatíve olcsóbban össze lehet dobni egy 4 magos gépet, az sztem jó ideig közepes grafikán elég lesz...nekem már lassan 4 éves az AMD PhenomII 955-öm, és bőven elég mindenre 15kért hozzád vágják már...videjjókártya viszont már más kérdés, bár itt is jókat ki lehet fogni...ATI 6850-em van most, amit 2 éve vettem +10k-ért az akkori 5770-re ráfizetve, GTA5-ig kihúzom vele, aztán 6850+15-20k körül használtan egy 7850/7870 majd amivel megint sokáig el lehet lenni. ha ügyesen csinálja az ember akkor jól ki lehet jönni a dolgokból!
ja és persze tudom vegyek konzolt, arra nem kő költeni semmitsenem!!! 😀😀😀
|
több mint 11 éve
Bár lenne félretett pénzem a Battlefield 4-re és a Fifa 14-re meg új videókarira és procira 😊 Sajnos a mostani fifa is picit akad, ha már megy alatta a teamspeak, vagy töltés, vagy csak egyszerűen már töltök pár órája és éppen kikapcsoltam. Na majd 4-5 év múlva mikor munkába állok remélhetőleg 😀
több mint 11 éve
Nah madden pakkban volt egy elite Vollmer, de "csak" ilyen 8-10k áron megy, nem baj 😊 így már van közel 30.000 coinom, kicsit bepihentetem az ut-t, úgy is kedden jön a GTA V és az NHL 2014 😊 😊Addig meg legalább lemennek az ut kártyák árai 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Überbturál 😀 wot hanyagolva is...
több mint 11 éve
Elkezdtem egy Franchiset saját játékossal.Azt nézem, hogy supersimben még mindig nem jutottak el odáig, hogy akkor is pörögjön az óra, amikor a játékosom nincsen fent a pályán. Nagyon reális, hogy így percenként feljön a védelem a pályára...
Konkrétan nem hiszem el, hogy évek óta nem tűnik fel nekik, hogy ez fos.
több mint 11 éve
ui: ha kell, akkor majd jövök, meccsre szoktál járni btw?csebiFUT téma amúgy jól hangzik, lehet beleölök pár (száz) órát... 😀
mostanában inkább csak kézire, de derbyn ott leszek!
egy kis demo tool:
www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa_14_Demo_beallito_
Leírás
A félidő hosszát, a nehézséget, időjárást, az intro kivételét és a partjelzőket állíthatod be ezzel a webes generálóval.
működik kipróbáltam!! kicsit jobb így, mint a 3 perces bohóckodás..
|
több mint 11 éve
én a 13-hoz tartozó UT-t néztem, ahogy a srác épített először egy bronz majd egy arany csapatotvhonnan rémlett amúgy, h Te is az vagy...de nyugi azért még bírunk peteyékkel, de majd idővel lehet Te is kelleni fogsz... 😀bár még keveset játszottam demoval, de nekem is tetszik, és úgy látszik next-gent leszámítva, azért jutott nekünk PC-seknek is bőven újdonság!amúgy én is zöld-fehér vagyok, csak nem adok itt hangot, amikor megy a vita székletfehérváriakkal pl. csak jókat nevetek rajtuk 😀
ja és én nem ígérem, hogy nyitónapon ráérek, de majd igyekszem összehozni egy minél előbbi meccset, azért egy kis UT-ban is benne lennék, ahogy Szalaival lövök neked egy mesterhámast... 😉csebi
hát akkor bizony lehet Kenny kapja majd az első dózist! megyek is gyakorolni, még nincs semmi bugom.... :S 😕
én még annyira nem ismerem amúgy UT-t, eddig kimaradt, most demóba nézegettem, meg olvasgattam Stezék maddenes cuccát, gondolom hasonló lehet! azt jól sejtem,h nem egyből neymar jr@messi csatár sort fogok kapni ugye? 😀Divat
kártyák színe számít (bronz-ezüst-arany), és el lehet indulni ilyen kupákban ugyanúgy, meg van liga is, azon tudsz fentebb lépkedni... meg fontos még, hogy legyen vmi kapcsolat a játékosok között (pl. ugyanaz a bajnokság vagy nemzetiség), mert az összhang is számít
plusz itt tudsz poszt váltó kártyákat is adni a játékosnak pl. Szalait megkapod KT-nak de a formációban nálad csak CS poszt van, akkor ha van CS poszt váltó kártyád, akkor ráteszed és rendszerben jobb
vmit a szerződésekkel is kell csinálni, azt még nem értem teljesen
ja meg a kedvenc felállást is lehet változtatni a játékosnál ilyen kártyával, meg persze kártyákkal kaphatsz stadionokat, mezeket, labdákat
én amúgy lényegében csak az UT miatt veszem meg, jó hangulata lett pl. ahol néztem a videót a srác a 13-ban egy nagyon durva arany bundásliga csapatot épített...
ui: ha kell, akkor majd jövök, meccsre szoktál járni btw?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.