PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
hoho, most jött:Kedves
Megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak, 1-2 munkanapon belül várhatod a csomagot.
de szép lenne, hnap kihoznák...viszont lehet nem kapok DLC-ket, amik előrendeléshez járnának, mert limitálva kaptak csak!
|
több mint 11 éve
én már csüt meló után nyomatom a jogát...feltéve ha a futár is így akarja! viszont ha mégse, akkor tudom, h Ti bojkottáljátok, és ezáltal jogosulatlan előnybe kerülhessetek! 😊gamepod.hu/hir/fifa_14_az_elso_ertekelesek.htmlNyugi,27-n átveszem,hazajövök felrakom és össze vissza verlek 😀Kenny
hmm....lányok már csak pár nap, és megkapjátok ami jár!4! 😛 😀😀😀Divat
|
több mint 11 éve
gamepod.hu/hir/fifa_14_az_elso_ertekelesek.htmlNyugi,27-n átveszem,hazajövök felrakom és össze vissza verlek 😀
több mint 11 éve
gamepod.hu/hir/fifa_14_az_elso_ertekelesek.htmlamúgy nem értem az EA-t, miért nem lehet a dvd-t hétfőn ideadni, ráadásul UK-ban már péntek óta megy a korai megrendelőknek a játék, vannak is fenn UT videók, ha érdekelnének!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
gamepod.hu/hir/fifa_14_az_elso_ertekelesek.htmlhmm....lányok már csak pár nap, és megkapjátok ami jár!4! 😛 😀😀😀
|
több mint 11 éve
Játékra félretett pénzem nagyrészét ugyan elköltöttem már a Madden 25-re, de annyi jót írtok róla, (meg úgy az egész világon mindenki) hogy eddig bírtam ellenállni. GTA V megrendelve. 😊
több mint 11 éve
Felveszlek,megbeszéltük csak nem ma mert foglalt az összes platform amin tv-t lehetne nézni a meccsek miatt 😀csatlakozom, legjobb játék ever 😊 megérte minden forintjátNagyon gondolkodom azon, hogy beszerzem az új GTA-t.Hidd el megéri kiadni rá a pénzt. Nekem kedden hozta a futár,kb a függője vagyok,nekem nagyon adja a gta érzést,gyönyörű az egész,órákat el lehet tölteni úgy hogy semmilyen küldetést nem csinálsz csak mászkálsz a városban amit még mindig nem jártam be teljesen. Azzal vigyázz hogy ami érzésre kb fél óra az a valóságban majdnem 3 óra,jártam már így 😊Joco
Tuti, hogy nem csalódnék, csak mondjuk nem vet fel a pénz jelenleg. 😀
De ennek ellenére baromira rá vagyok állva.Stez
vegyetek fel psn-re (kinghabi), aztán október elején indul az online karrier, tudnánk nyomulni együtt. Shawnka is jön úgy fest, nagy magyar maffia lenne 😀Habi
több mint 11 éve
csatlakozom, legjobb játék ever 😊 megérte minden forintjátNagyon gondolkodom azon, hogy beszerzem az új GTA-t.Hidd el megéri kiadni rá a pénzt. Nekem kedden hozta a futár,kb a függője vagyok,nekem nagyon adja a gta érzést,gyönyörű az egész,órákat el lehet tölteni úgy hogy semmilyen küldetést nem csinálsz csak mászkálsz a városban amit még mindig nem jártam be teljesen. Azzal vigyázz hogy ami érzésre kb fél óra az a valóságban majdnem 3 óra,jártam már így 😊Joco
vegyetek fel psn-re (kinghabi), aztán október elején indul az online karrier, tudnánk nyomulni együtt. Shawnka is jön úgy fest, nagy magyar maffia lenne 😀
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Mass Effect trilógia kivégezve, 110 óra felejthetetlen élmény volt, durva befejezéssel!
több mint 11 éve
Maddenben találkozott már valaki hasonló problémával ? : Tegnap kezdtem bele a 3. szezononba owner módban. Vígan mennék tovább scoutolni erre fel ugyanaz a draft class van mint 1. szezonban... ugyanazokkal a storykkal stb. Ez mi a picsa EA ?
több mint 11 éve
Nagyon gondolkodom azon, hogy beszerzem az új GTA-t.Hidd el megéri kiadni rá a pénzt. Nekem kedden hozta a futár,kb a függője vagyok,nekem nagyon adja a gta érzést,gyönyörű az egész,órákat el lehet tölteni úgy hogy semmilyen küldetést nem csinálsz csak mászkálsz a városban amit még mindig nem jártam be teljesen. Azzal vigyázz hogy ami érzésre kb fél óra az a valóságban majdnem 3 óra,jártam már így 😊
több mint 11 éve
Nagyon gondolkodom azon, hogy beszerzem az új GTA-t.Tuti, hogy nem csalódnék, csak mondjuk nem vet fel a pénz jelenleg. 😀
De ennek ellenére baromira rá vagyok állva.
több mint 11 éve
A segítségeteket,véleményeteket kérném: vásároltam a közelmúltban ps3-at és kb 1 hónap múlva jön az f12013. Kérdésem az lenne hogy ha nem szeretnék kormányt külön venni,mennyire játszható a kontrollerrel?Nem akarok én szimulátori babérokra törni pusztán az élvezhetőség miatt érdeklődök.JocoAz eddigi részek simán játszhatóak voltak. Csakúgy, mint az összes többi autós játék. Én kormánnyal nyomom/nyomtam, de ha csak valamelyik pár körös seasonal eventre ültem le a GT5 elé, akkor joyjal operáltam és nem okozott gondot. Szóval kontrollerrel is élvezet vezetni.
Egyébként üdv a PS3 tulajok klubjában! 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
A segítségeteket,véleményeteket kérném: vásároltam a közelmúltban ps3-at és kb 1 hónap múlva jön az f12013. Kérdésem az lenne hogy ha nem szeretnék kormányt külön venni,mennyire játszható a kontrollerrel?Nem akarok én szimulátori babérokra törni pusztán az élvezhetőség miatt érdeklődök.
több mint 11 éve
ennyire szar Gündogan? mert akkor eladom 😀
több mint 11 éve
és az mér jó Nektek?? demóba elég sokat toltam BVB-el, és hát Benderrel együtt mindig lefele lógtak ki nálam..bezzeg a Reus+Mkhitaryan+Kuba támadószekció!! 😛mázlista... Gündogan nálam is sanszos h kezdő lesz az UT csapatban 😀Húú mondjuk lehet az a feltétele, hogy kell egy korábbi FUT csapat és csak akkor engedi használniAsbeeKicsit azért más a kettő...h kell az használni? nekem még sose volt UT-m, szal accom sincs...ígyis tudok ügyködni? mikor beakartam lépni, origines előrendelést kér tőlem, de az qrva drága, alapból nem is gondolkodtam rajta, amúgy meg tovább se enged...Divat
Btw. Fifa 14 ultimate teamben már lehet ügyködni web appban, érdemes elkezdeni, most húztam ki Gündogant 😀Asbee
tényleg Divat az első UT csapat milyen legyen? bronz, ezüst, arany, már rágom a körmömet...csebi
platina...mittudomain, még azt se tudom, h eszik v isszák UT-t..meg különben is Kenny már úgy befenyített, h az se tudom fiú vagyok-e v lány... 😕 😀
|
több mint 11 éve
mázlista... Gündogan nálam is sanszos h kezdő lesz az UT csapatban 😀Húú mondjuk lehet az a feltétele, hogy kell egy korábbi FUT csapat és csak akkor engedi használniAsbeeKicsit azért más a kettő...h kell az használni? nekem még sose volt UT-m, szal accom sincs...ígyis tudok ügyködni? mikor beakartam lépni, origines előrendelést kér tőlem, de az qrva drága, alapból nem is gondolkodtam rajta, amúgy meg tovább se enged...Divat
Btw. Fifa 14 ultimate teamben már lehet ügyködni web appban, érdemes elkezdeni, most húztam ki Gündogant 😀Asbee
tényleg Divat az első UT csapat milyen legyen? bronz, ezüst, arany, már rágom a körmömet...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
én is ezt gyanítom... 😊Húú mondjuk lehet az a feltétele, hogy kell egy korábbi FUT csapat és csak akkor engedi használniAsbeeKicsit azért más a kettő...h kell az használni? nekem még sose volt UT-m, szal accom sincs...ígyis tudok ügyködni? mikor beakartam lépni, origines előrendelést kér tőlem, de az qrva drága, alapból nem is gondolkodtam rajta, amúgy meg tovább se enged...Divat
|
több mint 11 éve
Húú mondjuk lehet az a feltétele, hogy kell egy korábbi FUT csapat és csak akkor engedi használniKicsit azért más a kettő...h kell az használni? nekem még sose volt UT-m, szal accom sincs...ígyis tudok ügyködni? mikor beakartam lépni, origines előrendelést kér tőlem, de az qrva drága, alapból nem is gondolkodtam rajta, amúgy meg tovább se enged...Divat
több mint 11 éve
Dub
1 019
Még csak pár órát volt időm játszani vele, de eddig nálam visz mindent ez a GTA 5. Asszem jó időre félre lesz dobva minden más.
több mint 11 éve
ez kurva nagy lépés a jó irányba, loot 2.0-val már elég komoly kis game lesz. Ha még az online kötelezettséget is kiveszik single player alól végre elkezdek HC-zni is 😀kibaszott nagy hírén annyira nem bánom. tökéletesen elszállt árak vannak, kezelhetetlen az egész, és nincs olyan gold sucker mint a wow-ban mondjuk a repair vagy mountok/alapanyagok. így teljesen elinflálódott a gold a d3-ban, és a tárgyak ára, de főleg a kövek ára elszállt, durván. értelmetlen fenntartani a AH-t, marad a csere, működött az d2-ben is, én pl. úgy voltam 96-os HC paladin hogy egyszer cseréltem guilden belül egy stone of jordant, meg kaptam ajándékba egy ritka rúnát 😊Gyurma Pappa
us.battle.net/d3/en/blog/10974978/briareos
több mint 11 éve
Kicsit azért más a kettő...h kell az használni? nekem még sose volt UT-m, szal accom sincs...ígyis tudok ügyködni? mikor beakartam lépni, origines előrendelést kér tőlem, de az qrva drága, alapból nem is gondolkodtam rajta, amúgy meg tovább se enged...
|
több mint 11 éve
NHL14: Elég sok újítást eszközöltek a játékban, amik be is jönnek kellőképpen. Maga a gameplay továbbra is nagyon jó, az új be a pro játékmód pedig szintén egy jó újítás volt.Habierről tudnál kicsit mesélni ?
a GTA V nekem csak hétvégén kerül sorra
több mint 11 éve
Kicsit azért más a kettő...Btw. Fifa 14 ultimate teamben már lehet ügyködni web appban, érdemes elkezdeni, most húztam ki Gündogant 😀