PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
ez a fifa16 elég borzalmasra sikerült 😀na erre kíváncsi vagyok.Konzol ? Mi a baj ?
Kenny
több mint 10 éve
TGT: volt goldom 45 packra, meg vettem 50-et, mert F2P. Minden fontosabb legendary meg van, nyitni 5-öt nyitottam (egy golden Chillmaw), legyártottam még pár dolgot. A toptier deckeket összeraktam, és azóta nem játszom 😀Hex most jobban bejön, alapvetően limited játékokat jobban élvezem, és az HS arénát már unom.

több mint 10 éve
Mad Max nem lett rosszarkham style harc, post apcalyptic világ
egyedül ratbag 2.0 zavar kicsit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Forza Motorsport 6 demó karcol eléggé 😊 Várom már a teljes kiadást 😊Ma elvileg jön a Fifa 16 demó is

JT Daniels fan
több mint 10 éve
én megvettem az 50es packot előre, +16-ra volt goldomebből lett 2 legend (chillmaw és dread scale)
mellé pár epic
azóta kb 4-5 packot nyitottam 1 epic 😀 a többi 40 dust 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Milyen a packluck a tgt nyitasokkal nálatok? 20 körül nyitottam, jött mar coldarra drake, két dreadsteed, nexus champ, nem panaszkodok 😀
több mint 10 éve
Az ultimate team pontokat hogy lehet jóváíratni az accounton?Vettem 100 pontot,hogy kipróbáljam,hogy azon a profilomon (USA) amin játszok működik -e,de még a magyaron sem írták jóvá.A pénzt levonta,mert jött az sms,de semmit nem csinált miután lement a payment.
több mint 10 éve
Én is lehet, hogy megveszem majd az új Maddent XO-ra, eddig mindenkinek tetszett akinél olvastam róla. De ha kivárok, decemberben már úgyis lesz rá 30 dolláros ajánlat live-on 😊 Addig meg csak elgépelek a Forza-Fifa-Halo trióval 😊Szept 1. Forza Motorsport 6 demó
Szept 8. Fifa 16 demó

JT Daniels fan
több mint 10 éve
ps4-en szerintem fasza lett. Lehet, hogya csak azért, mert a vertical offense híve vagyok, de pl a tavalyihoz képest is jelentős az előrelépés passzjáték terén. A qb-játék is teljesen új szintre lépett.valami kritika azt írta, hogy a tavalyi madden a védelembuziknak volt a kedvencük, ez a passzjátékbuziké lesz. Eddig ezt csak megerősíteni tudom.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
konkrétan ugyanazTeljesen eltér a PS3, a PS4-es Maddentől. A Ps3-asba csak a nagyon alapok vannak benne, tök ugyanolyan mint a madden25.Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.Mert? Nem lett valami jó? Azért kérdezem, mert gondolkozok, hogy megveszem PS3-ra.
Coolearie
Tejesember
Coolearie
több mint 10 éve
Teljesen eltér a PS3, a PS4-es Maddentől. A Ps3-asba csak a nagyon alapok vannak benne, tök ugyanolyan mint a madden25.Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.Mert? Nem lett valami jó? Azért kérdezem, mert gondolkozok, hogy megveszem PS3-ra.
Coolearie
Tejesember
több mint 10 éve
Tejesember
256
Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.Mert? Nem lett valami jó? Azért kérdezem, mert gondolkozok, hogy megveszem PS3-ra.
Coolearie
több mint 10 éve
Kijött a Madden 16.. "nagyon szomorú smiley". És ennyi is volt a játékom vele.
több mint 10 éve
Ez a komment meg a vp ellenére volt!! 😃krimz és olof mit műveltek ezen a mapon, beszarás.Krimz és flusha hozta a döntőt a fnaticnak.Ha kennys nem lő egy kövér nullát a döntő mapon akkor még akármi lehetett volna.Úgy nyert a fnatic hogy olof igazából nem játszott jól,egyszer amikor bement 3 entryvel A-ra wp-vel az volt igazán olofos.
jöhet a cobble, teljesen elborult ez a meccs.
shawnka
Az adderallos cikk meg igaz,meg lehet nézni hogy teljesített a C9 most és hogy 2 hónapja.
Kenny
több mint 10 éve
krimz és olof mit műveltek ezen a mapon, beszarás.Krimz és flusha hozta a döntőt a fnaticnak.Ha kennys nem lő egy kövér nullát a döntő mapon akkor még akármi lehetett volna.Úgy nyert a fnatic hogy olof igazából nem játszott jól,egyszer amikor bement 3 entryvel A-ra wp-vel az volt igazán olofos.
jöhet a cobble, teljesen elborult ez a meccs.
shawnka
Az adderallos cikk meg igaz,meg lehet nézni hogy teljesített a C9 most és hogy 2 hónapja.
több mint 10 éve
Kezdődik a döntő rövidesen.index.hu/tech/2015/08/23/belove_a_starcraft_is_jobban_megy/
több mint 10 éve
krimz és olof mit műveltek ezen a mapon, beszarás. jöhet a cobble, teljesen elborult ez a meccs.
több mint 10 éve
semmi baj nincsen alluval, simán a nip második legjobb játékosa.Allu egy nagyon rossz player szóval ő sose fog ki jó napot 😀A tsm szerintem nagyobb esélyes az egész megnyerésére, mint a fnatic. Az NVről ennyit, simán lefeküdtek 2 mapon az envynek, de a csoportkörben sem voltak túl meggyőzőek. A vp nip elég kikinek néz ki, minden azon múlik hogy allu meg getright milyen napot fognak ki.ESL One Kölnt nézi valaki rajtam kívül? Nevetségesen sok a szoros meccs, holnaptól egyenes kiesés 10000 néző előtt.TSM nem fog döntőzni szerintem.NV elég beton ezzel az új ötössel.Alsó ágon meg ott vannak a brazilok,de hát ők nyílván nem lehetnek ellenfelek a fnaticnak.De legalább legendák lettek,mondjuk a Kinguin is ami elég nevetséges 😀
hajrá Fnatic-TSM döntő
shawnka
Kenny
shawnka
NV alatt az envyust értettem.fnatic-envyus döntő lesz valószínűleg.
Kenny
igazad lett az envyvel, sajnos nem láttam mondjuk. mi volt a meccsen?
több mint 10 éve
Allu egy nagyon rossz player szóval ő sose fog ki jó napot 😀A tsm szerintem nagyobb esélyes az egész megnyerésére, mint a fnatic. Az NVről ennyit, simán lefeküdtek 2 mapon az envynek, de a csoportkörben sem voltak túl meggyőzőek. A vp nip elég kikinek néz ki, minden azon múlik hogy allu meg getright milyen napot fognak ki.ESL One Kölnt nézi valaki rajtam kívül? Nevetségesen sok a szoros meccs, holnaptól egyenes kiesés 10000 néző előtt.TSM nem fog döntőzni szerintem.NV elég beton ezzel az új ötössel.Alsó ágon meg ott vannak a brazilok,de hát ők nyílván nem lehetnek ellenfelek a fnaticnak.De legalább legendák lettek,mondjuk a Kinguin is ami elég nevetséges 😀
hajrá Fnatic-TSM döntő
shawnka
Kenny
shawnka
NV alatt az envyust értettem.fnatic-envyus döntő lesz valószínűleg.
több mint 10 éve
A tsm szerintem nagyobb esélyes az egész megnyerésére, mint a fnatic. Az NVről ennyit, simán lefeküdtek 2 mapon az envynek, de a csoportkörben sem voltak túl meggyőzőek. A vp nip elég kikinek néz ki, minden azon múlik hogy allu meg getright milyen napot fognak ki.ESL One Kölnt nézi valaki rajtam kívül? Nevetségesen sok a szoros meccs, holnaptól egyenes kiesés 10000 néző előtt.TSM nem fog döntőzni szerintem.NV elég beton ezzel az új ötössel.Alsó ágon meg ott vannak a brazilok,de hát ők nyílván nem lehetnek ellenfelek a fnaticnak.De legalább legendák lettek,mondjuk a Kinguin is ami elég nevetséges 😀
hajrá Fnatic-TSM döntő
shawnka
Kenny
Szerkesztette: shawnka
több mint 10 éve
ESL One Kölnt nézi valaki rajtam kívül? Nevetségesen sok a szoros meccs, holnaptól egyenes kiesés 10000 néző előtt.TSM nem fog döntőzni szerintem.NV elég beton ezzel az új ötössel.Alsó ágon meg ott vannak a brazilok,de hát ők nyílván nem lehetnek ellenfelek a fnaticnak.De legalább legendák lettek,mondjuk a Kinguin is ami elég nevetséges 😀
hajrá Fnatic-TSM döntő
shawnka
több mint 10 éve
Nem szoktam cs-zni, de tegnap előtt megtaláltam véletlen a közvetítést. Néztem egy kicsit a magyart is, de átpártoltam az angolra. Nagyon jó meccsek voltak eddig szerintem is 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
csgo nyilván