PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen, most látom.minden most feared playa 99-es lesz halloween környékénWesterTavaly már írtam, hogy a Fifa unalmas volt nekem.Igazából virágbolti verzió roppant unalmas így, szart se ér...No meg fat Xbox360-on nincs wifi még egy kábelt meg nem fogok átvezetni nappaliból az tuti 😀 Talán jövőre sikerül beszerezni egyik next gen konzolt aztán akkor mehet a móka:cool:AsbeeEz a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...AsbeeAz is, nekem sokkal jobban bejön. Ahogy a tavalyi szériánál is jobban tetszett.
Amúgy a Jordys meccs is megvan, kemény 3 szerződés és egy coin card, én nem voltam olyan mézlista, mint te Joey. 😀Stez
Tolok bajnokságot, de ott is ennyi, különböző ellenfelek, különböző erősségek, más bajnokságot, ennyi, de ezt hamar megunom.
Maddenben viszont nem pusztán ennyi van. Itt lejátszhatod az összes csapat összes előszezon és alapszakasz meccsét, mindegyikért pontot, esetleg kártyát, csomagot is kapsz.
De ez sokkal sokszínűbb, itt egy csomó más meccs, kihívás, küldetés is van, ami élvezhetőbbé teszi a játékot és nem unalmas.
Vannak elit kihívások, fantasy kihívások, a hét játékosainak kihívásai, plusz a legjobb játékosok is csinálnak külön kihívásokat és folyamatosan frissül az egész, mert minden eseménynél újabb kihívásokat raknak be. Most ugye hálaadásnapi challange jött vagy 10 darab. és ami jó, hogy egyébként mindegyik kártyából ezer féle van. Van a hét játékosa Peterson, van rookie verzió, van sima Vikesos, van MVP verzió, van fantasy week verzió, van hálaadásnapi most feared is. És ez minden játékosnál kb.
Ez meg így tök jóvá teszi az egészet, a Fifában negyed ennyi kártya sincsen szerintem.
Abba hamar beleun az ember, ebbe koránt sem.
Közben Pats is kicsinálva, két contract kártya, egy 500-as coin up és egy 99-es INCOGNITO! 😀
AZTAKURVA! 😀Stez
Csak amikor megkaptam, 99-es volt már, aztán nem esett le, mivel fél órával előtte Revis még 87-es volt, pont közben váltott mindegyik akkor 99-esre.
Így viszont nem látom mondjuk az eredeti ratingjét, de biztosan upgrade. Most egyébként jött egy Suggs kártya is, gondolom 87-88 körül van az is alapból, de most épp 99-es. 😊
Az is upgrade.
több mint 11 éve
én meg most kaptam agyfaszt...szerver leállás van/volt fifában, simán megcsinálhattam volna, hogy előtte licitálok valami igen pöpec játékosra és akkor megszerzem aprópénzért 😀 hát erről lecsúsztam...
több mint 11 éve
minden most feared playa 99-es lesz halloween környékénTavaly már írtam, hogy a Fifa unalmas volt nekem.Igazából virágbolti verzió roppant unalmas így, szart se ér...No meg fat Xbox360-on nincs wifi még egy kábelt meg nem fogok átvezetni nappaliból az tuti 😀 Talán jövőre sikerül beszerezni egyik next gen konzolt aztán akkor mehet a móka:cool:AsbeeEz a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...AsbeeAz is, nekem sokkal jobban bejön. Ahogy a tavalyi szériánál is jobban tetszett.
Amúgy a Jordys meccs is megvan, kemény 3 szerződés és egy coin card, én nem voltam olyan mézlista, mint te Joey. 😀Stez
Tolok bajnokságot, de ott is ennyi, különböző ellenfelek, különböző erősségek, más bajnokságot, ennyi, de ezt hamar megunom.
Maddenben viszont nem pusztán ennyi van. Itt lejátszhatod az összes csapat összes előszezon és alapszakasz meccsét, mindegyikért pontot, esetleg kártyát, csomagot is kapsz.
De ez sokkal sokszínűbb, itt egy csomó más meccs, kihívás, küldetés is van, ami élvezhetőbbé teszi a játékot és nem unalmas.
Vannak elit kihívások, fantasy kihívások, a hét játékosainak kihívásai, plusz a legjobb játékosok is csinálnak külön kihívásokat és folyamatosan frissül az egész, mert minden eseménynél újabb kihívásokat raknak be. Most ugye hálaadásnapi challange jött vagy 10 darab. és ami jó, hogy egyébként mindegyik kártyából ezer féle van. Van a hét játékosa Peterson, van rookie verzió, van sima Vikesos, van MVP verzió, van fantasy week verzió, van hálaadásnapi most feared is. És ez minden játékosnál kb.
Ez meg így tök jóvá teszi az egészet, a Fifában negyed ennyi kártya sincsen szerintem.
Közben Pats is kicsinálva, két contract kártya, egy 500-as coin up és egy 99-es INCOGNITO! 😀
AZTAKURVA! 😀Stez
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Tavaly már írtam, hogy a Fifa unalmas volt nekem.Igazából virágbolti verzió roppant unalmas így, szart se ér...No meg fat Xbox360-on nincs wifi még egy kábelt meg nem fogok átvezetni nappaliból az tuti 😀 Talán jövőre sikerül beszerezni egyik next gen konzolt aztán akkor mehet a móka:cool:AsbeeEz a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...AsbeeAz is, nekem sokkal jobban bejön. Ahogy a tavalyi szériánál is jobban tetszett.
AZTAKURVA! 😀
több mint 11 éve
Igazából virágbolti verzió roppant unalmas így, szart se ér...No meg fat Xbox360-on nincs wifi még egy kábelt meg nem fogok átvezetni nappaliból az tuti 😀 Talán jövőre sikerül beszerezni egyik next gen konzolt aztán akkor mehet a móka:cool:Ez a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...AsbeeAz is, nekem sokkal jobban bejön. Ahogy a tavalyi szériánál is jobban tetszett.
több mint 11 éve
Ez a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...AsbeeAz is, nekem sokkal jobban bejön. Ahogy a tavalyi szériánál is jobban tetszett.
Amúgy a Jordys meccs is megvan, kemény 3 szerződés és egy coin card, én nem voltam olyan mézlista, mint te Joey. 😀
több mint 11 éve
Ez a Maddenes UT jobbnak tűnik mint fifa...
több mint 11 éve
Kijárt már, azért untam meg a játékot sok hete, mert egy rakat pro packom vettem, de 82-83-as volt a legjobb játékos, amit dobott. 😊de jó nektek 😀WesterKösz nem, speed rushert használok.Na megvan a W, két 16 meccses contract jött, egy quick coin card és egy 88-as Atkins.Nekem a Jordy Nelsonosért jött egy 1000 coinos discard,egy contract,egy 87es Gronker meg egy 88as Beast Mode.Ráadásul Lynch már meg van egyszer ugyanilyen most feared verzióba így megy is trade-re 😊
Nem rossz, csak lenne ilyen a többi is. 😊Stez
szerk:Nem akarsz egy Atkins-Beast Mode cserét nyélbe ütni? 😀JoeyPorter
Közben 2. packban csak szerződések és egy coin up volt, a harmadikban meg 3 szerződés, meg egy 87-es Revis. 😊Stez
több mint 11 éve
de jó nektek 😀Kösz nem, speed rushert használok.Na megvan a W, két 16 meccses contract jött, egy quick coin card és egy 88-as Atkins.Nekem a Jordy Nelsonosért jött egy 1000 coinos discard,egy contract,egy 87es Gronker meg egy 88as Beast Mode.Ráadásul Lynch már meg van egyszer ugyanilyen most feared verzióba így megy is trade-re 😊
Közben 2. packban csak szerződések és egy coin up volt, a harmadikban meg 3 szerződés, meg egy 87-es Revis. 😊Stez
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Kösz nem, speed rushert használok.Na megvan a W, két 16 meccses contract jött, egy quick coin card és egy 88-as Atkins.Nekem a Jordy Nelsonosért jött egy 1000 coinos discard,egy contract,egy 87es Gronker meg egy 88as Beast Mode.Ráadásul Lynch már meg van egyszer ugyanilyen most feared verzióba így megy is trade-re 😊
Közben 2. packban csak szerződések és egy coin up volt, a harmadikban meg 3 szerződés, meg egy 87-es Revis. 😊
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Na megvan a W, két 16 meccses contract jött, egy quick coin card és egy 88-as Atkins.Nekem a Jordy Nelsonosért jött egy 1000 coinos discard,egy contract,egy 87es Gronker meg egy 88as Beast Mode.Ráadásul Lynch már meg van egyszer ugyanilyen most feared verzióba így megy is trade-re 😊
szerk:Nem akarsz egy Atkins-Beast Mode cserét nyélbe ütni? 😀
több mint 11 éve
Na megvan a W, két 16 meccses contract jött, egy quick coin card és egy 88-as Atkins.Nem rossz, csak lenne ilyen a többi is. 😊
több mint 11 éve
Igen most nézem, az így viszont jó biznisz.Solo challenges-Team of the week-week 8. Nekem ezt az elsőért,a Giants legyőzéséért adta,kész a Lions-os is,abban csak a 86-os Suggs volt + 3 contract.Ingyen vannak,csak nyerni kell 😊JoeyPortermost vannak ilyen trick or treat packok, amiben lehet kapni ilyen most feared playákat, de nekem majd 10 packból csak egy Richie Incognitót adottWesterVannak új packok?
Előző trick or treat packom 😀JoeyPorter
Milyenek, meg mennyi coinba fájnak?
Most jó sok hete nem UT-ztam már, annyira most nincsen rajtam a dolog, meguntam, mert akármilyen packot vettem, tele volt szarokkal és max ilyen 81-82-es játékosokat adott.Stez
Csak hát sikerüljön nyernem is, a csapatom egy fos. 😀
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Solo challenges-Team of the week-week 8. Nekem ezt az elsőért,a Giants legyőzéséért adta,kész a Lions-os is,abban csak a 86-os Suggs volt + 3 contract.Ingyen vannak,csak nyerni kell 😊most vannak ilyen trick or treat packok, amiben lehet kapni ilyen most feared playákat, de nekem majd 10 packból csak egy Richie Incognitót adottWesterVannak új packok?
Most jó sok hete nem UT-ztam már, annyira most nincsen rajtam a dolog, meguntam, mert akármilyen packot vettem, tele volt szarokkal és max ilyen 81-82-es játékosokat adott.Stez
több mint 11 éve
most vannak ilyen trick or treat packok, amiben lehet kapni ilyen most feared playákat, de nekem majd 10 packból csak egy Richie Incognitót adottVannak új packok?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Vannak új packok?
Most jó sok hete nem UT-ztam már, annyira most nincsen rajtam a dolog, meguntam, mert akármilyen packot vettem, tele volt szarokkal és max ilyen 81-82-es játékosokat adott.
több mint 11 éve
Halloweeni leárazás Steamen: store.steampowered.com/sale/halloween2013
több mint 11 éve
Nem biztos, hogy sok embert érdekel, de a Path of Exile végre elérhető Steamen. F2P, Diablo-szerű hentelés. A bétát kipróbáltam, nem rossz, bár elég bonyolult a fejlődési rendszere. Egy csomó hiba viszont, ami a D3-ban benne van, itt nincs meg, a loot 2.0-át gyakorlatilag itt lefejlesztették 😊
több mint 11 éve
Arra van valakinek valami ötlete hogy miért van az hogy tegnap mind a négy patchet felraktam RTW2höz, egész este probléma nélkül játszottam, most akartam megint és kiírja hogy hiányzik a steam_api.dll file. Megnéztem és tényleg hiányzik. Bemásolom a 4. patch mappájából, és amint bemásoltam eltűnik magától. Ez WTF???Szerk: A hiba abban rejlik hogy vírusosnak ítéli meg ezt a file-t és karanténozza egyből, ha kikapcsolom a vírusirtót akkor elindul, csak betöltés után kidob asztalra... Megoldás nincs. Szóval szopóka.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=fX-k7EUCio0Raven17Ismerős volt az egyik fejlesztő neve. Igazam is lett, volt Pats játékos. A videó alapján tippek, hogy ki? 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
The Wolf Among Us.telltale games 😊 Holnaptól én is rá leszek kattanva 😊
fuhhh, nagyon-nagyon sokat adó játék(szelet), még 4 rész nincs kiadva, de borzasztóan ütős sztorija van
és remekül van kivitelezve, igazi cliffhangerekkel karöltve; interaktív sorozatot a népnek!sapka
több mint 11 éve
The Wolf Among Us.fuhhh, nagyon-nagyon sokat adó játék(szelet), még 4 rész nincs kiadva, de borzasztóan ütős sztorija van
és remekül van kivitelezve, igazi cliffhangerekkel karöltve; interaktív sorozatot a népnek!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Maddenben (25) nektek sincs pass D#?Minden QB szétdobál,teljesen mindegy,hogy zónázok vagy emberezek,a cornerek néha akkora homályok,mint ha én rohangálnék ott.Persze ha én hívok passzjátékot akkor a gép előhúz olyan zónavédekezést,hogy olyat még senki nem látott és jobb esetben sack,rosszabb esetben INT a vége...All pro fokozatonJoeyPorterállíts a slidereken. Van egy csomó jóféle, amit le is tudsz tölteni, ha egyedül nem vállalnád be. Szeret gyilkolászni a CPU nagyon 😊 én is a védelemmel szopom jelenleg, de majd fejlődök 😀
nyomhatnánk majd meccset 😊
JT Daniels fan