NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 10 éve
jah és nem tudom más is nézte-e, de kint az ARK : SE is PC-re steamen early access módonhát nem kicsit fun az se
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
felirat jah 😀kár hogy halottizék már nincsenek 😀
több mint 10 éve
Úristen, magyarul? 😀Nekem is végtelen időm van benne, level 22. jelenleg.
több mint 10 éve
háát én már most félek hogy mennyit fogok elverni 😀amúgy jah izzad a vas, de nem érdekel 😀 kb 80 órát vertem eddig bele és még messze a vége innentől nem érdekel semmi már bőven megérte a game és még most jönnek a kiegek
és ugye 3 végigjátszás lesz a T&Y 3way miatt 😀
több mint 10 éve
lassan 1 hónapja nyúzom ha tehetem, de nem lehet megunniAzért látom nálad is megizzasztja a vasat. 😀 Nincs is jobb mikor a 30-ra rásegít még a gép.
hihetetlen ez a játék
Negritis
Az utóbbi 2 hétben levadásztam egy kukorixot, az mondjuk bejött. 😊
Csak továbbra sincs erre annyi időm, hogy kitudjam élvezni.
Legutóbb már a karakter menüt csak úgy találtam meg, hogy végigzongoráztam a billentyűzetet...
u.i.: Csütörtökön kezdődik a Steam Summer Sale. Ne költsetek sokat.
több mint 10 éve
lassan 1 hónapja nyúzom ha tehetem, de nem lehet megunnihihetetlen ez a játék
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem, a Fallout 3 trailere is anno az E3 idején debütált(tehát kb az év ugyanezen szakaszán), és október végén meg is jelent a játék.meglepneÖt éve fejlesztik úgyhogy valószínűleg már most is igen jó állapotban van.
a beth nem arról híres hogy csak ennyi promóval kidobnáNegritis
Különösebb promót meg szerintem nem igényel. 😊
E3-on egy fasza demó, aztán még mindig van fél évük, hogy csorgassák az infót.süti
több mint 10 éve
meglepneÖt éve fejlesztik úgyhogy valószínűleg már most is igen jó állapotban van.
a beth nem arról híres hogy csak ennyi promóval kidobnáNegritis
Különösebb promót meg szerintem nem igényel. 😊
E3-on egy fasza demó, aztán még mindig van fél évük, hogy csorgassák az infót.
több mint 10 éve
meglepneJó lesz. 😊 xrace77Nem spoiler: | Azt csiripelgetik a csiripek, hogy még idén megjelenik. | süti
a beth nem arról híres hogy csak ennyi promóval kidobná
több mint 10 éve
Jó lesz. 😊 xrace77Nem spoiler: | Azt csiripelgetik a csiripek, hogy még idén megjelenik. |
több mint 10 éve
Viszlát reallife pár napra 😀Hanniengem 2 hete von el mindentől a witcher 3 😀
még jó hogy most hazamegyek hétvégére és otthon nem tudom játszani így élek kis szociális életet 😀
több mint 10 éve
Viszlát reallife pár napra 😀
több mint 10 éve
whaaaat? Xcom 2 még idén?? na erre nem számítottam, de örülök. 😀 (csak a gépem is vigye még el valahogy...)Raven17Holnap meg Fallout 4 leleplezés :')
fallout.bethsoft.com/
több mint 10 éve
whaaaat? Xcom 2 még idén?? na erre nem számítottam, de örülök. 😀 (csak a gépem is vigye még el valahogy...)
több mint 10 éve
legszívesebben csinálnék egy olyan decket, amiben 30 unstable portal van. amikor egymás után érkezik kettőből egy Iron Jaggernaut meg egy Alexstrasza, akkor nem tudok haragudni erre a játékra 😀a BRM-s mage class challaenge arról szól 😀
és természetesen a rejtett mine nyeri meg nekem a meccset.shawnka
több mint 10 éve
legszívesebben csinálnék egy olyan decket, amiben 30 unstable portal van. amikor egymás után érkezik kettőből egy Iron Jaggernaut meg egy Alexstrasza, akkor nem tudok haragudni erre a játékra 😀és természetesen a rejtett mine nyeri meg nekem a meccset.
több mint 10 éve
jó jó, de továbbra sem látom a "fejldősét"meg veszem majd, de sztem "csak" vmi jóárasított verzióban
több mint 10 éve
+Ez a csodálatos link 21 AWSOME tényt tartalmaz a játékról:
www.ign.com/videos/2015/05/28/21-awesome-facts-about-batman-arkham-knight-in-three-minutes?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=2&utm_campaign=Spotlight
Bruce lesz az én vajákosom.
több mint 10 éve
The REAL GTA

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Sziasztok Madden 15 Xbox 360ra. Eredeti játék, a kérdésem az hogy itt a játék frissíti a rostereket?DeXaha
több mint 10 éve
Sziasztok Madden 15 Xbox 360ra. Eredeti játék, a kérdésem az hogy itt a játék frissíti a rostereket?
több mint 10 éve
Witcher 3: rég játszottam már ennyire jó játékkal. Na jó nem, hiszen ott volt az Origins is.El vagyunk kényeztetve.