PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Ok, koszi, kiprobalom majd!Azt miért csinálhatja pár napja a PS3 kontrolerem, hogy fel van töltve rendesen,de amikor vezeték nélkül akarom használni, akkor nem működik úgy, csak ha visszadugom a zsinórt bele?zavi27Újra kell indítani. A alján van egy kis rés a középső csavar mellett, oda nyúlj be egy tűvel vagy valamivel, ami befér - lehet majd érezni a nyomáspontot. Bekapcsolt állapotban, kábellel.gdavid
több mint 11 éve
Azt miért csinálhatja pár napja a PS3 kontrolerem, hogy fel van töltve rendesen,de amikor vezeték nélkül akarom használni, akkor nem működik úgy, csak ha visszadugom a zsinórt bele?zavi27Újra kell indítani. A alján van egy kis rés a középső csavar mellett, oda nyúlj be egy tűvel vagy valamivel, ami befér - lehet majd érezni a nyomáspontot. Bekapcsolt állapotban, kábellel.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
azért ez így meredek 😀vicc topikba is megállná a helyét 😀😀
Habi
több mint 11 éve
Azt miért csinálhatja pár napja a PS3 kontrolerem, hogy fel van töltve rendesen,de amikor vezeték nélkül akarom használni, akkor nem működik úgy, csak ha visszadugom a zsinórt bele?
több mint 11 éve
Hali!Sziasztok!Hát ha ezen múlik akkor max nem írok be többet ilyesmit.Pc-s Madden topic már van,viszont egy másikat felesleges lenne nyitni ezért a ~3 emberért.JoeyPorter
Tudom, hogy nagyon idevaló, mert játék és még NFL témájú is, de nem akartok egy külön Madden topicot csinálni?
A posztok 90%-a arról szól, és gyakorlatilag minden másról az információ teljesen elveszlik.tenorx
Nem ez a cél, csak sajnos ebben a rengeteg posztban eltűnik minden más játékról az infó 😊
Szerintem meg ekkora forgalomhoz simán lehetne topicot nyitni.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!Hát ha ezen múlik akkor max nem írok be többet ilyesmit.Pc-s Madden topic már van,viszont egy másikat felesleges lenne nyitni ezért a ~3 emberért.
Tudom, hogy nagyon idevaló, mert játék és még NFL témájú is, de nem akartok egy külön Madden topicot csinálni?
A posztok 90%-a arról szól, és gyakorlatilag minden másról az információ teljesen elveszlik.tenorx
több mint 11 éve
Sziasztok!Tudom, hogy nagyon idevaló, mert játék és még NFL témájú is, de nem akartok egy külön Madden topicot csinálni?
A posztok 90%-a arról szól, és gyakorlatilag minden másról az információ teljesen elveszlik.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Na végre meglett az Elit Steelers collection 😊 Meg is érkezett a 95-ös Team Captain BigBen+50k coin.Ami külön jó,hogy ez a collection (ha a 76k-s collectible-t nem számolom) kb 30k-ból megvolt,így vissza tudtam vásárolni Timmons-t meg Woodley-t és még maradt ~40k,amiből jött egy 91-es RT és még maradt 27k.Sherman-re fáj a fogam,de olyan drágán adják,ráadásul kijött annyi RTPO-s kártya amik hasonlóak vagy jobbak és sokkal olcsóbbak.Pl ma láttam,hogy a legolcsóbb Sherm 35k,91-es,de van egy RTPO Keenan Lewis,aki szintén 91-es és még jobbak is az értékei,az meg csak 28k...
több mint 11 éve
Erről ennyit, a kurva nagy All-pro pack 3 goldot rejtett, 77-es Jordan, 81-es Robison és 74-es Barron.Kurva szánalmas. Ahogy az is, hogy ilyen 70+-os ratinges csávók rohangálnak goldként.
Konkrétan kuka az egész pack.
több mint 11 éve
Köcipuszinyuszi, nézem is. 😀Mondjuk azt remélem sejted te is, hogy ez tutira 3 gold kártya lesz, ilyen 80-82-es játékosok, melléjük pedig 7 fos card. 😀
Nekem már az eddigi Pro packokban is általában volt 2 gold kártya, csak elég fos az egész, miután ebben az idei szériában már egy csomó 77-78-as játékos is gold minősítést kapott.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Stez!All pro pack akció van!25k egy,Elvileg így írja,hogy 3 gold,elite or legendary and mix 7 other player and team item.
több mint 11 éve
jó de abban eleve 4 item van...www.ultimateteam.co.uk/tegnap kaptam a webes alkalmazásban 3 gold pakkot,a legjobb ter stegen volt benne😀Kenny
Itt van egy csomó hír FUT-ról, hogy mikor van akció, különböző csomagok stb. Érdemes őket követni twitteren és/vagy fb-nAsbee
én múltkor vettem egyet és volt benne egy árnyékék vmi, el is ment 10000-ért
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Nem hiszem már el,hogy nem akar lejjebb menni a Steelers collectible ára...Folyamatosan 76-80k már vagy 1 hete,észrevehetnék már,hogy annyiért nem fog elkelni,nekem is csak 60k-m van 😕
több mint 11 éve
www.ultimateteam.co.uk/tegnap kaptam a webes alkalmazásban 3 gold pakkot,a legjobb ter stegen volt benne😀
Itt van egy csomó hír FUT-ról, hogy mikor van akció, különböző csomagok stb. Érdemes őket követni twitteren és/vagy fb-nAsbee
több mint 11 éve
www.ultimateteam.co.uk/Itt van egy csomó hír FUT-ról, hogy mikor van akció, különböző csomagok stb. Érdemes őket követni twitteren és/vagy fb-n
több mint 11 éve
Most nem nagyon volt időm játszani az utóbbi napokban és a következőkben sem lesz sajnos, szóval nem várok jelentős javulást a csapatnál. 😀Vagy vedd meg nekem belőle a hiányzó steelers offensive play of the year collectible-t,cserébe adok bárkit a csapatomból 😀Ja hát az is aranyos...Ez bazdmeg most komoly???Én most csináltam meg a Steelers 12emberes bronze collection-jét.Azt írta,hogy ad egy packot két exclusive steelers collectible item-mel,ami a lényeg lett volna,mert így a 12 játékos kijött 15ezerből,a steelers offensive collectible meg alsó hangon is 70k.Ehelyett adott egy redskins és egy broncos collectible-t,egy 81-es RTPO Harrison-t és egy 89-es RTPO Romo-t.ViccJoeyPorter
Összeszedtem nagy nehezen az 56K coint, erre meg most eltűnt a legandary lehetőség? Frankón kevesebb, mint egy napig volt? Hát kapja be tövig, aki ezt kitalálta, rohadt féreg.
Undorító.Stez
De nem tudok napirendre térni a legendary csodás akció felett, ami kevesebb, mint egy napig élt. Hülyére toltam a regular kihívásokat, egész nap azon lógtam, hogy meglegyen, eladogattam a reward packokból kapott kártyákat, aztán összegyűlt a pénz nagy nehezen és frankón azt látom, hogy se híre se hamva az akciónak?
Hát nevetséges bazmeg, talán egy órával előtte néztem és még vígan ki volt rakva az akció.
Ez csodás volt. Sikeresen kibasztak azokkal, akik nem online ligákat tolnak és kevesebb coint tudnak összeszedni rövid idő alatt, meg azokkal, akik mondjuk az elit meg a legendary kihívásokat nem tudják még megcsinálni, mert a gép nem engedi valami miatt.
És most ott állok, hogy van 56K-m és nem tudok vele mit kezdeni. Nyilván nem fogom felakasztani magam, de szerintem most ezt elkölteni sem fogom, maximum veszek majd 3-4 játékost ilyen 4-5K körül, a többit meghagyom, hátha lesz megint valami okos akció...Stez
szerk:Nekem a futókat fossa ész nélkül,már nem győzöm betenni őket a reservbe,Rice, 2 Beast Mode,AP,Forte...JoeyPorter
De szólj mindenképp, ha van valami új pack, ami engem érdekelhet, mert akkor valamelyik délután rászánok egy órát és felugrom. 😊
több mint 11 éve
jó, hogy meg 😀 én vettem most egy 7500-et benne volt egy Sturridgemostanában a Fut online szervere eléggé kidobál a webes felületről...csebiengem is, képzeld nagy nehezen(össze-vissza ledobált, utolsó pillbe engedett csakbe) vettem egy 25k-s pakkot: Joaquín, Fletcher, Morata, Ricky Álvarez volt a legnagyobb név, akkor megérte nem?! 😀Divat
amúgy nagy nehezen összegyűjtöttem múlt héten 15K-t erre már nem volt az jumbo pack, eléggé ideges lettem
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
mostanában a Fut online szervere eléggé kidobál a webes felületről...csebiengem is, képzeld nagy nehezen(össze-vissza ledobált, utolsó pillbe engedett csakbe) vettem egy 25k-s pakkot: Joaquín, Fletcher, Morata, Ricky Álvarez volt a legnagyobb név, akkor megérte nem?! 😀
|
több mint 11 éve
mostanában a Fut online szervere eléggé kidobál a webes felületről...
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Vagy vedd meg nekem belőle a hiányzó steelers offensive play of the year collectible-t,cserébe adok bárkit a csapatomból 😀Ja hát az is aranyos...Ez bazdmeg most komoly???Én most csináltam meg a Steelers 12emberes bronze collection-jét.Azt írta,hogy ad egy packot két exclusive steelers collectible item-mel,ami a lényeg lett volna,mert így a 12 játékos kijött 15ezerből,a steelers offensive collectible meg alsó hangon is 70k.Ehelyett adott egy redskins és egy broncos collectible-t,egy 81-es RTPO Harrison-t és egy 89-es RTPO Romo-t.ViccJoeyPorter
Összeszedtem nagy nehezen az 56K coint, erre meg most eltűnt a legandary lehetőség? Frankón kevesebb, mint egy napig volt? Hát kapja be tövig, aki ezt kitalálta, rohadt féreg.
Undorító.Stez
De nem tudok napirendre térni a legendary csodás akció felett, ami kevesebb, mint egy napig élt. Hülyére toltam a regular kihívásokat, egész nap azon lógtam, hogy meglegyen, eladogattam a reward packokból kapott kártyákat, aztán összegyűlt a pénz nagy nehezen és frankón azt látom, hogy se híre se hamva az akciónak?
Hát nevetséges bazmeg, talán egy órával előtte néztem és még vígan ki volt rakva az akció.
Ez csodás volt. Sikeresen kibasztak azokkal, akik nem online ligákat tolnak és kevesebb coint tudnak összeszedni rövid idő alatt, meg azokkal, akik mondjuk az elit meg a legendary kihívásokat nem tudják még megcsinálni, mert a gép nem engedi valami miatt.
És most ott állok, hogy van 56K-m és nem tudok vele mit kezdeni. Nyilván nem fogom felakasztani magam, de szerintem most ezt elkölteni sem fogom, maximum veszek majd 3-4 játékost ilyen 4-5K körül, a többit meghagyom, hátha lesz megint valami okos akció...Stez
szerk:Nekem a futókat fossa ész nélkül,már nem győzöm betenni őket a reservbe,Rice, 2 Beast Mode,AP,Forte...
több mint 11 éve
Ja hát az is aranyos...Ez bazdmeg most komoly???Én most csináltam meg a Steelers 12emberes bronze collection-jét.Azt írta,hogy ad egy packot két exclusive steelers collectible item-mel,ami a lényeg lett volna,mert így a 12 játékos kijött 15ezerből,a steelers offensive collectible meg alsó hangon is 70k.Ehelyett adott egy redskins és egy broncos collectible-t,egy 81-es RTPO Harrison-t és egy 89-es RTPO Romo-t.ViccJoeyPorter
Undorító.Stez
És most ott állok, hogy van 56K-m és nem tudok vele mit kezdeni. Nyilván nem fogom felakasztani magam, de szerintem most ezt elkölteni sem fogom, maximum veszek majd 3-4 játékost ilyen 4-5K körül, a többit meghagyom, hátha lesz megint valami okos akció...
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Ez bazdmeg most komoly???Én most csináltam meg a Steelers 12emberes bronze collection-jét.Azt írta,hogy ad egy packot két exclusive steelers collectible item-mel,ami a lényeg lett volna,mert így a 12 játékos kijött 15ezerből,a steelers offensive collectible meg alsó hangon is 70k.Ehelyett adott egy redskins és egy broncos collectible-t,egy 81-es RTPO Harrison-t és egy 89-es RTPO Romo-t.Vicc
Undorító.Stez
több mint 11 éve
Valaki játszott már a Football Manager 2014-el? Mik a vélemények? Az előző pár rész elég gyengére sikeredett.SebiiTúl sok változás nincs. Ami nekem mindenféleképpen plusz az a "felhős" mentés, ami nagyon nem tetszik, az pedig az, hogy nem tudom beállítani a letámadást.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Valaki játszott már a Football Manager 2014-el? Mik a vélemények? Az előző pár rész elég gyengére sikeredett.SebiiÉn most indítom a menedzser módot, úgy félév környékén írok majd róla egy rövidke véleményt.
szerk: az viszont poén, hogy már a várost is be lehet állítani ahol a menedzser született 😀 😀