PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 10 éve
Az szép összeg😊 Ennél jóval olcsóbban is egész pofás gépet össze lehet hozni, én nem tennék bele 100e-s videókártyát. Bocs a belepof-ért😊
több mint 10 éve
200-300k környéke, inkább az fontos, hogy ne kelljen fél év múlva fejleszteni rajta, mint hogy spóroljak 30.000 forintot.Lassan esedékes lenne egy gépvásárlás, tudtok tippeket adni, hogy milyen konfigurációval érdemes most kezdeni? Gyűlölöm szívből az összes konzolt, szóval PC, és lehetőleg gyönyörűen elfusson majd rajta a Witcher 3 és a Dragon Age 3 is. 😊 Köszi a segítséget!somoskovigÁrban kb mennyiért?Asbee
több mint 10 éve
Lassan esedékes lenne egy gépvásárlás, tudtok tippeket adni, hogy milyen konfigurációval érdemes most kezdeni? Gyűlölöm szívből az összes konzolt, szóval PC, és lehetőleg gyönyörűen elfusson majd rajta a Witcher 3 és a Dragon Age 3 is. 😊 Köszi a segítséget!somoskovigÁrban kb mennyiért?
több mint 10 éve
Lassan esedékes lenne egy gépvásárlás, tudtok tippeket adni, hogy milyen konfigurációval érdemes most kezdeni? Gyűlölöm szívből az összes konzolt, szóval PC, és lehetőleg gyönyörűen elfusson majd rajta a Witcher 3 és a Dragon Age 3 is. 😊 Köszi a segítséget!
több mint 10 éve
Az előző részekkel meg nem játszottam, lehet azért vol ilyen zavgyvaság ez a mátrixos finálé, nemtudom. Meg én tartom továbbra is hogy nem kellenének ezek a modernkori, high tech megszakítások, olyan fura utána nekem visszaugrani a történelembe. És ez a rohadt sok pályatöltés is a negatívumok között van a sok-sok pozitív, felejthetlen élmény mellé.Most fejeztem be AC3-at, tök friss az élmény. Követni kell a csajt, egyszer én is elakadtam, de azon a sárga oszlopokon ugrálva el lehet jutni a csajhoz a kaputól jobbra fel. És akkor elmész a kapuhoz, jön az animáció.Elvileg én ezeket megcsináltam, csomó ideig követgettem, beraktam mindkét energiaforrást is a helyére, leugrottam uttána vissza az embereimhez, és akkor utána már újra nem kell gondolom tovább a csajt megint még keresgetni nem? Aztán néztem meg süti végigjátszás videóját akinek meg ahogy belép egyből mehetett a kapuhoz, én meg majdnem órákig bolyogtam ezután a szellem után, aztán utána se lett animáció kicsit felhúztam magam😊zavi27
Nekem a lista volt durva, hogy 13 percig ment a felirat a készítőkről😊 Még vadászgatok egy picit, aztán uninstall. Engem ez a sok felesleges gyűjtögetés idegesített, illetve az, hogy a gép "kikötötte", hogy csináljam meg a küldetést (teljes szinkornizációra gondoltam).NB2
több mint 10 éve
Most fejeztem be AC3-at, tök friss az élmény. Követni kell a csajt, egyszer én is elakadtam, de azon a sárga oszlopokon ugrálva el lehet jutni a csajhoz a kaputól jobbra fel. És akkor elmész a kapuhoz, jön az animáció.Elvileg én ezeket megcsináltam, csomó ideig követgettem, beraktam mindkét energiaforrást is a helyére, leugrottam uttána vissza az embereimhez, és akkor utána már újra nem kell gondolom tovább a csajt megint még keresgetni nem? Aztán néztem meg süti végigjátszás videóját akinek meg ahogy belép egyből mehetett a kapuhoz, én meg majdnem órákig bolyogtam ezután a szellem után, aztán utána se lett animáció kicsit felhúztam magam😊
Nekem a lista volt durva, hogy 13 percig ment a felirat a készítőkről😊 Még vadászgatok egy picit, aztán uninstall. Engem ez a sok felesleges gyűjtögetés idegesített, illetve az, hogy a gép "kikötötte", hogy csináljam meg a küldetést (teljes szinkornizációra gondoltam).NB2
több mint 10 éve
Oh, köszi ezt a beszúrást, elolvasgattam. Majd kipróbálom újra ezt az uccsó részt. Milyen darabkák amúgy? Na, de láttam, hogy te is csak 7,5et adtál rá. Én is a 7-8 között vacilállok kb. Én mondjuk előző részekkel nem játszottam,de 2. részt végig fogom tolni majd mindenképp, meg a Black Flaget is majd valamikor.Az hogy lehet, hogy ezzel a végigjátszással (Assassins Creed 3) ellentétben az én PS3as verziómban miután kiássák Desmondék a végén a medált akkor utána nekik egyből az jön hogy, megnyilik a kapu a medál által, és utána már a konkrét párbeszédek és lezárás jön, míg nálam totál más, fel kell mennem magasabbra csomót kovályogva valami erőforrásokat behelyezni először, és ezt a szellemcsaj üldözni és végighallgatni sokszor, majd mikor végre ezen túlvagyok akkor se történik semmi és nem tudom a kaput kinyitni az amulettel?elvileg utána ki lehet nyitni 😊 persze ha a darabkák megszerzése után egyből aktiváltad is őket, akkor a medál után egyből nyitható az ajtó.
www.youtube.com/watch?v=WhcElKRvzlo
Ritka zagyvaság és hülyeség amúgy a játék befejezése ahogy végignéztem amúgy, az az egész Animus baromság nem kéne bele amúgy szerintem. (Meg már a Lee elleni csata is nagyon gyengus volt.)zavi27
nekem nagyon bejött a vége, szerintem egy éve eléggé alaposan ki is beszéltük az egészet. a Black Flaget el se mertem indítani még, mert nekem annyira kerek lett az egész, hogy nem akarom elrontani. pedig csak dicséretet hallottam róla 😀
szerk: meg is van a megaírásom: bowl.hu/forum/egyeb_temak/pc_es_konzol/689601shawnka
több mint 10 éve
Most fejeztem be AC3-at, tök friss az élmény. Követni kell a csajt, egyszer én is elakadtam, de azon a sárga oszlopokon ugrálva el lehet jutni a csajhoz a kaputól jobbra fel. És akkor elmész a kapuhoz, jön az animáció.Nekem a lista volt durva, hogy 13 percig ment a felirat a készítőkről😊 Még vadászgatok egy picit, aztán uninstall. Engem ez a sok felesleges gyűjtögetés idegesített, illetve az, hogy a gép "kikötötte", hogy csináljam meg a küldetést (teljes szinkornizációra gondoltam).
több mint 10 éve
Az hogy lehet, hogy ezzel a végigjátszással (Assassins Creed 3) ellentétben az én PS3as verziómban miután kiássák Desmondék a végén a medált akkor utána nekik egyből az jön hogy, megnyilik a kapu a medál által, és utána már a konkrét párbeszédek és lezárás jön, míg nálam totál más, fel kell mennem magasabbra csomót kovályogva valami erőforrásokat behelyezni először, és ezt a szellemcsaj üldözni és végighallgatni sokszor, majd mikor végre ezen túlvagyok akkor se történik semmi és nem tudom a kaput kinyitni az amulettel?elvileg utána ki lehet nyitni 😊 persze ha a darabkák megszerzése után egyből aktiváltad is őket, akkor a medál után egyből nyitható az ajtó.
www.youtube.com/watch?v=WhcElKRvzlo
Ritka zagyvaság és hülyeség amúgy a játék befejezése ahogy végignéztem amúgy, az az egész Animus baromság nem kéne bele amúgy szerintem. (Meg már a Lee elleni csata is nagyon gyengus volt.)zavi27
nekem nagyon bejött a vége, szerintem egy éve eléggé alaposan ki is beszéltük az egészet. a Black Flaget el se mertem indítani még, mert nekem annyira kerek lett az egész, hogy nem akarom elrontani. pedig csak dicséretet hallottam róla 😀
szerk: meg is van a megaírásom:
több mint 10 éve
Az hogy lehet, hogy ezzel a végigjátszással (Assassins Creed 3) ellentétben az én PS3as verziómban miután kiássák Desmondék a végén a medált akkor utána nekik egyből az jön hogy, megnyilik a kapu a medál által, és utána már a konkrét párbeszédek és lezárás jön, míg nálam totál más, fel kell mennem magasabbra csomót kovályogva valami erőforrásokat behelyezni először, és ezt a szellemcsaj üldözni és végighallgatni sokszor, majd mikor végre ezen túlvagyok akkor se történik semmi és nem tudom a kaput kinyitni az amulettel?www.youtube.com/watch?v=WhcElKRvzlo
Ritka zagyvaság és hülyeség amúgy a játék befejezése ahogy végignéztem amúgy, az az egész Animus baromság nem kéne bele amúgy szerintem. (Meg már a Lee elleni csata is nagyon gyengus volt.)
több mint 10 éve
KösziBocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!dandeLehet.bjarte90
több mint 10 éve
bjarte90
32
Bocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!dandeLehet.
több mint 10 éve
Ha valakit érdekel, és nincs meg neki, a Steamen borzasztóan olcsó a Skyrim. Kár kihagyni 😊
több mint 10 éve
Bocs a hülyének történő kérdésért de mintha olvastam volna ilyet valahol. A fiam (na jó én is 😛) megkapta az XBox 360 kinect konzolját. Az a kérdésem, esetleg lehet DVD lejátszóként is használni? Ne haragudjatok, ha idiótaságot kérdezek, csak mondom mintha találkoztam volna ezzel valahol. Köszi a választ!
több mint 10 éve
nem tudtok valami autós játékot, ami hasonlít a TDU-ra, csak mondjuk nem Hawaiion játszódik, hanem valami havas városban? lényeg hogy autókáznék kicsit hóban, ami nem rally, hanem szabad pályás 😀
több mint 10 éve
én elvből nem szoktam pakkokat nyitogatni,mert mocskos nagy lehúzás,most kereskedek hogy ha jönnek a kék év játékosai kártyák akkor tudjak venni belőlük.már csábító lesz a 100k pakk,de nem szabad venni belőle 😀
több mint 10 éve
dr0725
482
Jelentem a PS4 fantasztikus megéri a pénzét! 😀
több mint 10 éve
Majd tessék kipróbálni 😀több mint 10 éve
bjarte90
32
Kár érte, köszi a válaszokat.jaja NTSC onlyDripNem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlátAsbee
több mint 10 éve
jaja NTSC onlyNem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlátAsbee
több mint 10 éve
Nem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.bjarte90gondolom régiókorlát
több mint 10 éve
bjarte90
32
Nem tudjátok az NCAA Football 14 miért nem elérhető magyar Xbox Live-on (míg a Madden igen)? Most olvastam, hogy ma karácsonyi akció keretein belül 15$ lenne.
több mint 10 éve
Sziasztok!Ha ki van chipeltetve,vagy süttetve az xbox(ki,hogy hívja) akkor utána már tuti nem lehet neten játszani azzal az xboxal?Előre is köszi.Dezito88ne erőltesd