PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 10 éve
bjarte90
32
Kár, de ha vagyunk páran xboxosok(360), indíthatnánk ott egy másikat. 😊
több mint 10 éve
ja, ps3 😀
több mint 10 éve
bjarte90
32
Habival holnap indítunk egy coachos online ligát Madden 25-ben. aki jönne, az szólaljon fel!shawnkaHa xbox akkor jönnék.
több mint 10 éve
Habival holnap indítunk egy coachos online ligát Madden 25-ben. aki jönne, az szólaljon fel!shawnkaliveon vagy hogy ?
több mint 10 éve
Habival holnap indítunk egy coachos online ligát Madden 25-ben, PS3-on. aki jönne, az szólaljon fel!
több mint 10 éve
Én nem mertem megnézni... legyen inkább az egész meglepetés.
+Jövő hónapban jön a Shedowrun kieg:
www.youtube.com/watch?v=pu2hyqDVOhA
több mint 10 éve
BCS
283
AC: Brotherhoodozok, beleöltem már pár órát és eddig minden szuperált, most viszont valamiért átváltott szélesvászon módba, és nem tudom visszaállítani, valakinek esetleg valami ötlet?Double BVirágbolti verzió vagy eredeti?
Optionsben próbálnám átállítani, ha nem sikerül akkor reinstall, de a mentésedet (2 file asszem) backupold ki előtte.
több mint 10 éve
Akár játék, akár interaktív film, nekem ez 10/10 volt és tavalyi év játéka a Beyond Two Souls!
több mint 10 éve
AC: Brotherhoodozok, beleöltem már pár órát és eddig minden szuperált, most viszont valamiért átváltott szélesvászon módba, és nem tudom visszaállítani, valakinek esetleg valami ötlet?
több mint 10 éve
Hitman Absolution megvan valakinek Steamen ?Esetleg most 5 euróért tervezi valaki beszerezni ?
Ha igen, egy PM-et írjon már, kéne egy kis segítség öcsi gyűjtésben...
több mint 10 éve
Hál' a jó égnek, hogy 2 elbukott kickstarter kampány után sem adták fel: store.steampowered.com/app/228380/A FlatOut alkotóinak (Bugbear) új játéka. Az egyetlen autós játék ami letudott kötni.
több mint 10 éve
BCS
283
Közben kijött tegnap az AC Liberation HD. PC-re 15 dollár körül van az ára. Bele is vágtam, de mivel egy PS Vita átirat az fps nem az igazi, holott egy mondhatni elég jó gépen próbáltam.
több mint 10 éve
BCS
283
AC IV-et végigtolta már vki.?
több mint 10 éve
Bár azt mondtam szeptemberig read only módban leszek, de azért itt lenne egy kérdésem hozzátok 😀? Többet ér e annyival XBOX 360-n a fifa 14 mint a 13 mint amennyivel többe kerül illetve a 13-ra elérhető-e friss roster? Ugyan így Madden 13 vagy 25?köszi
több mint 10 éve
Én nem voltam ennyire elájulva tőle, egy erős 10/7et ért mondjuk.www.youtube.com/watch?v=MRQnMfIPE10ilyenkor lennék PS tulaj ...Drip
mestermű,megérdemelt a díjCowboykarcsi
több mint 10 éve
harmadszorra álltam neki úgy egy hónapja most szüneteltetve van a viszga időszak miatt de februárba folytatom 😊 Slow ilyen gondod nem lenne mert csak PS3ra jött ki 😊 Bár az időhiánnyal én is küzdök de elvileg nem sokál jön ki az első single player DLC.Cowboykarcsiarra se lenne időm, van ez így néha...
de azért mennyit változik a világ, 15 éve még a Voodoo 3dfx kártya volt a menő, és az NBA Live 99-ben a nézők egy darab papírfigurára hasonlítottak, most meg majdnem olyan mimikája és mozgása van a szereplőknek, mint egy élő embernek...
több mint 10 éve
harmadszorra álltam neki úgy egy hónapja most szüneteltetve van a viszga időszak miatt de februárba folytatom 😊 Slow ilyen gondod nem lenne mert csak PS3ra jött ki 😊 Bár az időhiánnyal én is küzdök de elvileg nem sokál jön ki az első single player DLC.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=MRQnMfIPE10ilyenkor lennék PS tulaj ...
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=MRQnMfIPE10asszem ez az a játék, aminek a főcímét sem tudná betölteni az özönvíz előtti gépem (persze nem mintha túl sok időm lenne játszani 😊)
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=MRQnMfIPE10mestermű,megérdemelt a díj
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
naja ... EAna igen ezt én is megtaláltam, de ezzel nem kis idő elmegy a play hívás közben... akkor ezzel a szezon közbeni, meccsek előtti előre beállítható "rotáció" igy kilőve... 😕ironroyHa jól emlékszek ezt játékközben lehet beállítani, mikor az adott playt választod. Oldalt van ilyen lehetőség azt hiszem és azon belül tudsz választani, hogy most pl akkor ne a FB álljon fel, hanem jöjjön a 2. RBDripSajnos nem találtam meg azt az opciót, hogy a különböző Defense vagy Offense felállásokban ne csak a kezdő játékosok szerepeljenek azon a poszton, hanem rotációban játszhassanak.(egyszerű példával ha az "xy" nevű támadó playben azt akarom, hogy a FB posztra a 2. számú RB álljon fel, hogy lehet beállítani??? ) A Madden 08-ban még ezt "formation subs"-nak hívták, és egész szép rotációt ki lehetett alakítani. De itt csak "auto subs", ahol folyamatosan a kezdők vannak a pályán...ironroyaz új madden 25-el játszik valaki? lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban!ironroyMár egy ideje nem, de kérdezz 😊Drip
több mint 10 éve
na igen ezt én is megtaláltam, de ezzel nem kis idő elmegy a play hívás közben... akkor ezzel a szezon közbeni, meccsek előtti előre beállítható "rotáció" igy kilőve... 😕Ha jól emlékszek ezt játékközben lehet beállítani, mikor az adott playt választod. Oldalt van ilyen lehetőség azt hiszem és azon belül tudsz választani, hogy most pl akkor ne a FB álljon fel, hanem jöjjön a 2. RBDripSajnos nem találtam meg azt az opciót, hogy a különböző Defense vagy Offense felállásokban ne csak a kezdő játékosok szerepeljenek azon a poszton, hanem rotációban játszhassanak.(egyszerű példával ha az "xy" nevű támadó playben azt akarom, hogy a FB posztra a 2. számú RB álljon fel, hogy lehet beállítani??? ) A Madden 08-ban még ezt "formation subs"-nak hívták, és egész szép rotációt ki lehetett alakítani. De itt csak "auto subs", ahol folyamatosan a kezdők vannak a pályán...ironroyaz új madden 25-el játszik valaki? lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban!ironroyMár egy ideje nem, de kérdezz 😊Drip
több mint 10 éve
Ha jól emlékszek ezt játékközben lehet beállítani, mikor az adott playt választod. Oldalt van ilyen lehetőség azt hiszem és azon belül tudsz választani, hogy most pl akkor ne a FB álljon fel, hanem jöjjön a 2. RBSajnos nem találtam meg azt az opciót, hogy a különböző Defense vagy Offense felállásokban ne csak a kezdő játékosok szerepeljenek azon a poszton, hanem rotációban játszhassanak.(egyszerű példával ha az "xy" nevű támadó playben azt akarom, hogy a FB posztra a 2. számú RB álljon fel, hogy lehet beállítani??? ) A Madden 08-ban még ezt "formation subs"-nak hívták, és egész szép rotációt ki lehetett alakítani. De itt csak "auto subs", ahol folyamatosan a kezdők vannak a pályán...ironroyaz új madden 25-el játszik valaki? lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban!ironroyMár egy ideje nem, de kérdezz 😊Drip
több mint 10 éve
Sajnos nem találtam meg azt az opciót, hogy a különböző Defense vagy Offense felállásokban ne csak a kezdő játékosok szerepeljenek azon a poszton, hanem rotációban játszhassanak.(egyszerű példával ha az "xy" nevű támadó playben azt akarom, hogy a FB posztra a 2. számú RB álljon fel, hogy lehet beállítani??? ) A Madden 08-ban még ezt "formation subs"-nak hívták, és egész szép rotációt ki lehetett alakítani. De itt csak "auto subs", ahol folyamatosan a kezdők vannak a pályán...az új madden 25-el játszik valaki? lenne egy-két kérdésem ezzel kapcsolatban!ironroyMár egy ideje nem, de kérdezz 😊Drip