PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Szevasztok!
Szeretnék kérdezni valami, a segítségeteket kérni.
Van nekem egy Xbox360 Elite konzolom. Ez most jelenleg a másik szobában lévő TV-re van kötve, de anyámék is ott nézik a műsorokat általában, és így most zavarjuk egymást. Viszont nekem van 3 monitorom abból kettő fent "rohad" a polcon. Na nekem az lenne a kérdésem hogy összelehet kötni az xboxot, a monitorral? Idetenném a másik monitor mellé, és akkor itt lenne minden egy helyen..😊 Mi kellhet hozzá?
Köszi a válaszokat!
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 www.youtube.com/watch?v=4KXJM_KJDc8
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 376 — The Mathematician
XCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dolog
Negritis
kitoltam már 2szer, jobban adja mint az 1. mi benne az érdekes számodra?
briareos
engem kicsit zavart a kamerakezelés
más nem jut eszembe hirtelen

a sztori végén mondjuk az utolsó képsort ilyen *tableflip* moment volt nekem 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
XCOM 2-t más is próbálta? elég erős sztoriban a kezdés, de van 1-2 érdekes dolog
Negritis
kitoltam már 2szer, jobban adja mint az 1. mi benne az érdekes számodra?

több mint 9 éve
Hadászatilag azért eléggé életszerűtlen és lúzer dolog hegyről "lefele" rohamozni.
Sobri Jóska
Company of Heroesba nehogy belenézz. 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress
(L)

www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU
süti
Hadászatilag azért eléggé életszerűtlen és lúzer dolog hegyről "lefele" rohamozni.
Mondjuk úgy, hogy a játékosok nem igazán támaszkodtak Szun-Ce-re 😊
"Minden hadviselésnek törvénye legyen, hogy magaslaton állókra ne támadjunk (alulról)... ha felülről akarnak harcot kezdeni velünk, mi alulról ne vegyük fel a küzdelmet. Ez a hadsereg megfelelő elhelyezése a hegyvidéken... Általában a hadsereg szeresse a magaslatokat és gyűlölje a mélyen fekvő helyeket..."

több mint 9 éve
(L)

www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
marhára ott van a Cod BO3 😊

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Katowicében vége a csoportkörnek. A két brazil csapat alázza a mezőnyt, az Envy kurvanagy csalódás volt ma, a fnatic meg abszolút megállíthatatlannak tűnik.

Imádom a CS:GO-t 😀
shawnka
TS-nek nem sok esélyt látok a navi stílusa ellen.nv rakadék szar a megnyert major óta.fnatic meg so stronk.

több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Katowicében vége a csoportkörnek. A két brazil csapat alázza a mezőnyt, az Envy kurvanagy csalódás volt ma, a fnatic meg abszolút megállíthatatlannak tűnik.

Imádom a CS:GO-t 😀
több mint 9 éve
Tejesember 256
Nagy nehezen megjavult! Lényegében kikapcsoltam mindet, újra raktam a játékot+battle.netet még párszor, de végre úgy tűnik már jó ismét (legalábbis remélem, hogyha hazamegyek is jó lesz).
több mint 9 éve
Ő se tudja mi lehet a probléma... mások ajánlottak Twitteren pár dolgot, azokat majd még megpróbálom.
Tejesember
Delete hots folder then re-install, else cache stays in folder and same issue, faulty client update is cause

?
több mint 9 éve
Tejesember 256
Ő se tudja mi lehet a probléma... mások ajánlottak Twitteren pár dolgot, azokat majd még megpróbálom.
több mint 9 éve
Tejesember 256
Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...
Tejesember
az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
shawnka
Hát nekem ez a második accountom, aminél jelentkezik. A hiba meg ahogy írtam bármit csinálok úgy érzékeli a tutorialt nem csináltam meg. Rögtön a legelejét, mikor Uther megismertet téged miként kell támadnod a miniont, miként kell használnod a küldetést, stb. Első alkalommal még működött, hogy új accountot csináltam, viszont már most ez se. Hiába raktam újra többször is a játékot, hiába raktam újra a battle.netet is, ugyanúgy ez van. Emiatt viszont nincs se daily questem, amiből goldot tudnék szerezni (vásárlás az bezzeg működik rendesen), nem érzékeli az accountom szintjét, stb. Csak ennél a Blizzard játéknál vacakol, Hearthstonenal nincs semmi gond. Supportnak meg fölöslegesnek tartok írni, mert nem ilyen téma van fent, és ahogy írtam pusztán annyit írtak mindenkinek, hogy indítsák újra a routert (ami megtörtént), lépjenek ki a battle.netből, majd vissza (ami megtörtént), töröljék le, majd telepítésk újra a játékot (ami megtörtént), de egyik se oldotta meg se nekem, se sokaknak a problémát, mert nem csak nálam jelentkezett már ez a hiba.
Tejesember
próbáld meg redditen, hátha. esetleg írj Dustinnak a twitterére, ő kb. mindenkinek válaszol és a játék vezető designere.
shawnka
Redditen sajnos nem volt semmi használható, amiket ott leírtak nálam nem működött (kijelentkezés a főmenübe, majd vissza;tűzfal kikapcsolása). Írtam egy tweet Dustinnak, hátha ő tud segíteni.
több mint 9 éve
Szeretem a Blizzardot nagyon... Második accountomat bukom a HOTS-ban. Mi a gond? Se player progression (account level), se a heroes lvl, se daily quest, emiatt pénz sincs már megint nálam, hála annak, hogy úgy érzékeli nem csináltam meg a training módot. Újra pedig hiába csinálom meg, akkor se hajlandó érzékelni. Eddig működött legalább, hogy megcsináltam a második accountomat és az már jó volt, most az új account se segít... hivatalos support oldalon meg annyit bírnak írni, hogy indítsam újra a modemet, lépjek ki a battle.netből meg vissza, de előtte változassak jelszót, hátha ettől megoldódik... Lett volna egy számomra jó MOBA, azzal se tudok már játszani...
Tejesember
az érdekes. tavaly június óta játszom vele és ugyanaz az acc van, mindenféle malfunkció nélkül. mi a pontos hiba?
shawnka
Hát nekem ez a második accountom, aminél jelentkezik. A hiba meg ahogy írtam bármit csinálok úgy érzékeli a tutorialt nem csináltam meg. Rögtön a legelejét, mikor Uther megismertet téged miként kell támadnod a miniont, miként kell használnod a küldetést, stb. Első alkalommal még működött, hogy új accountot csináltam, viszont már most ez se. Hiába raktam újra többször is a játékot, hiába raktam újra a battle.netet is, ugyanúgy ez van. Emiatt viszont nincs se daily questem, amiből goldot tudnék szerezni (vásárlás az bezzeg működik rendesen), nem érzékeli az accountom szintjét, stb. Csak ennél a Blizzard játéknál vacakol, Hearthstonenal nincs semmi gond. Supportnak meg fölöslegesnek tartok írni, mert nem ilyen téma van fent, és ahogy írtam pusztán annyit írtak mindenkinek, hogy indítsák újra a routert (ami megtörtént), lépjenek ki a battle.netből, majd vissza (ami megtörtént), töröljék le, majd telepítésk újra a játékot (ami megtörtént), de egyik se oldotta meg se nekem, se sokaknak a problémát, mert nem csak nálam jelentkezett már ez a hiba.
Tejesember
próbáld meg redditen, hátha. esetleg írj Dustinnak a twitterére, ő kb. mindenkinek válaszol és a játék vezető designere.
több mint 9 éve
Tejesember 256
Tejesember
shawnka
több mint 9 éve
Tejesember
több mint 9 éve
Tejesember 256
több mint 10 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Lenne egy eladó Madden 16 PS3-ra, ha érdekel valakit!
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Negritis
Pár órát már beleöltem. Karakter-fegyver csinálás sokkal jobb lett, story is eddig érdekesebb. Több fajta küldetés is van. Kicsit sok az "időre" menő mission, de story szempontból jogos, mert most nem mi vagyunk a védők + így a szokásos megyek azt owerwatch örökké taktikát se lehet folyamat alkalmazni. Szerintem az alap Xcom elég easy lett anno, itt eddig nagyobb a kihívás.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
akinek ennyi esze van 😀 de honnan volt neki soulpriestje? 😀
Negritis
Deathrattle: Random 4 cost minion. 😀
süti
oh szal nagy shredder 😀

több mint 10 éve
Negritis
Deathrattle: Random 4 cost minion. 😀
több mint 10 éve

tegnap rávettem magam kis játékra és meglett az R10, de tovább nem erőlködök sztem 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 10 éve
Második kör. Csórikám. 😕

www.kepfeltoltes.hu/160129/asdasd_www.kepfeltoltes.hu_.png