Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Nahát jöttem olvasni a szaftos kis hszeket a vezető hír után, erre sehol semmi? Micsoda csalódás ☹️Soros!
Hanni
Lehet újra harcolni hazánkért teljes erővel, plakáttal, kampányokkal, médiával, stb.
Itthon mindenki hazaáruló, aki megszavazta.
Jövőre Orbán leszalámizza az Európai Néppártot is.
Miközben azt meg kb. senki se tudja, hogy az EU alapvetően nem tud a belpolitikánkba beavatkozni egyáltalán. És kitenni se tudnak. Tehát megint egy jó kis csata a fürdőkádban kis műanyaghajókkal, amit ki fog megynerni?
több mint 6 éve
Nahát jöttem olvasni a szaftos kis hszeket a vezető hír után, erre sehol semmi? Micsoda csalódás ☹️
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ezzel az a baj, hogy gyűlöletes, embertelen és nemzetellenes hozzáállás és berzenkedek tőle rendesen.De emiatt eljutok arra a szintre, hogy csak a saját boldogulásom fog érdekelni és le fogom szarni az egész országot. Ha megszűnik, hát megszűnik, ha nem, akkor nem.Egyedfejlődés, next level.
Solymi
Üdv a Fidesz-világban.
Mi is mind pont erre jutottunk, így gondoljuk.
Sobri Jóska
Amúgy meg hiába írom azt amit, ettől függetlenül még mindig azon vagyok, hogy javítsunk a dolgot.
Egyébként meg nektek csak ezt tudom mondani, még a bitófa alatt is:
Kellemes karácsonyt!
több mint 6 éve
De emiatt eljutok arra a szintre, hogy csak a saját boldogulásom fog érdekelni és le fogom szarni az egész országot. Ha megszűnik, hát megszűnik, ha nem, akkor nem.Egyedfejlődés, next level.
Solymi
Üdv a Fidesz-világban.
Mi is mind pont erre jutottunk, így gondoljuk.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Félig-meddig újdonság.Mintha ez novum lenne. A Liberálisok Magyarországi Pártja nélkül nem lenne kétharmad és nem lenne budapesti Fidesz mandátum. Megszolgálják a harminc ezüstpénzt.Az LMP nem támogatja a jelentés elfogadásátAkkor most vallották be, hogy Fidesz-fiókpárt.
Az LMP szerint a kormány súlyos hibái miatt nem lehet a magyar embereket büntetni, ezért az LMP nem támogatja a Sargentini-jelentés elfogadását - közölte Keresztes L. Lóránt, az LMP társelnök-frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Az LMP országos elnöksége úgy döntött, hogy nem támogatja a Sargentini-jelentés és a kapcsolódó intézkedések elfogadását, és arra kéri a párt európai parlamenti képviselőjét, hogy azt szavazatával a holnapi ülésen ne támogassa" - jelentette be az LMP társelnöke. (MTI)
utolsó szög.
Amadeus
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után az 5% meglesz-e nekik legközelebb.
Nem mintha számítana, lesz más addigra.
Solymi
Legközelebb... Majd eldöntik a Cinege utcában, - ha addig be nem költözik az egész família a privatizált és a Nemzet Mészárosa által fillérekért megvett Királyi Palotába - hogy ki milyen néven hány helyet kap a látszatparlamentben. Szerintem most biztosítják be magukat. (Feltéve, hogy nem végzik Szibériában a Nagy Barát segítségével. Joszif sem szerette sokáig ugyanazokat a tettestársakat.)
Burkus
Igazság szerint már nem érdekel az egész.
Ma meghallgattam a beszédet, természetesen jött a mindenki ellenünk szöveg, meg a brühühü.
Igazság szerint az a gáz, hogy az emberek azt nem fogják fel, hogy az összes lóvé amit ezek ellopnak az náluk marad örökre, gyakorlatilag kiváltva a munkát a saját leszármazottaik számára.
Másrészt azt a pénzt amit elloptak és hiányzik a költségvetésből, beszedik az emberektől akiknek annyi eszük sincs, hogy abba belegondoljanak, hogy ez segítene nekik az életük jobbá tételében, esetlegesen az adók csökkentésében. De fontosabb az, hogy rettegjünk a migránsoktól és megmutassuk az EU-nak, akiktől amúgy a pénzt kapjuk, hogy mi vagyunk a fasza gyerekek, stb. stb.
De emiatt eljutok arra a szintre, hogy csak a saját boldogulásom fog érdekelni és le fogom szarni az egész országot. Ha megszűnik, hát megszűnik, ha nem, akkor nem.
Szívesebben tartom magam európainak ezek után mint magyarnak, főleg mivel az is csak egy gyűjtőnév.
több mint 6 éve
van, akinek Sobri még nincs blokkolva?miért kéne??? sokan vagyunk akinél nincs tiltva
Thrasher
nem minden hozzászólása trollkodás...
több mint 6 éve
malkav
2 468
van, akinek Sobri még nincs blokkolva?Szerintem az nem egy jó megoldás, ha magadra rakod a burkot.... kellenek olyan vélemények, amik nem az ember szempontjának megfelelőek.... még ha ezek gyakran kifacsart f**ságok is
Thrasher
több mint 6 éve
Thrasher
1 100
van, akinek Sobri még nincs blokkolva?
több mint 6 éve
a mai beszédéhez. szűköl a dagadt. most nem védi meg Polt Petike.
több mint 6 éve
Mintha ez novum lenne. A Liberálisok Magyarországi Pártja nélkül nem lenne kétharmad és nem lenne budapesti Fidesz mandátum. Megszolgálják a harminc ezüstpénzt.Az LMP nem támogatja a jelentés elfogadásátAkkor most vallották be, hogy Fidesz-fiókpárt.
Az LMP szerint a kormány súlyos hibái miatt nem lehet a magyar embereket büntetni, ezért az LMP nem támogatja a Sargentini-jelentés elfogadását - közölte Keresztes L. Lóránt, az LMP társelnök-frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Az LMP országos elnöksége úgy döntött, hogy nem támogatja a Sargentini-jelentés és a kapcsolódó intézkedések elfogadását, és arra kéri a párt európai parlamenti képviselőjét, hogy azt szavazatával a holnapi ülésen ne támogassa" - jelentette be az LMP társelnöke. (MTI)
utolsó szög.
Amadeus
Solymi
Legközelebb... Majd eldöntik a Cinege utcában, - ha addig be nem költözik az egész família a privatizált és a Nemzet Mészárosa által fillérekért megvett Királyi Palotába - hogy ki milyen néven hány helyet kap a látszatparlamentben. Szerintem most biztosítják be magukat. (Feltéve, hogy nem végzik Szibériában a Nagy Barát segítségével. Joszif sem szerette sokáig ugyanazokat a tettestársakat.)
több mint 6 éve
Ott a KDNP diadalmas útja. 😊Szerintem tévedsz.De mit mond erről nekünk MacPhisto?Kiváncsi vagyok mivel magyarázza meg, hogy egy párt az elemi érdeke ellen cselekszik.
Érdekelne valami belső infó, hogy mi a mesterterv.
Léééégysziiiiii
Sobri Jóska
Amadeus
Pont az az elemi erdeke, hogy fennmaradjon, jóban legyen a hatalommal, és bebetonozza magát stabil 5-10 százalékos pártnak, és boldogan éldegéljenek.
Mint annak idején az SZDSZ. Vagyis az MDF. Vagyis az FKGP. De valakinek már csak bejött ez a terv...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Milyen politikus az, aki nem tör hatalomra?Szerintem tévedsz.De mit mond erről nekünk MacPhisto?Kiváncsi vagyok mivel magyarázza meg, hogy egy párt az elemi érdeke ellen cselekszik.
Léééégysziiiiii
Sobri Jóska
Amadeus
Pont az az elemi erdeke, hogy fennmaradjon, jóban legyen a hatalommal, és bebetonozza magát stabil 5-10 százalékos pártnak, és boldogan éldegéljenek.
Mint annak idején az SZDSZ. Vagyis az MDF. Vagyis az FKGP. De valakinek már csak bejött ez a terv...
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Szerintem tévedsz.De mit mond erről nekünk MacPhisto?Kiváncsi vagyok mivel magyarázza meg, hogy egy párt az elemi érdeke ellen cselekszik.
Léééégysziiiiii
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
De mit mond erről nekünk MacPhisto?Kiváncsi vagyok mivel magyarázza meg, hogy egy párt az elemi érdeke ellen cselekszik.
Léééégysziiiiii
Sobri Jóska
több mint 6 éve
De mit mond erről nekünk MacPhisto?Érdekelne valami belső infó, hogy mi a mesterterv.
Léééégysziiiiii
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Az LMP nem támogatja a jelentés elfogadásátLefizethető Megélhetési Politikusok
utolsó szög.
Amadeus
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az LMP nem támogatja a jelentés elfogadásátAkkor most vallották be, hogy Fidesz-fiókpárt.
utolsó szög.
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Az LMP nem támogatja a jelentés elfogadásátAz LMP szerint a kormány súlyos hibái miatt nem lehet a magyar embereket büntetni, ezért az LMP nem támogatja a Sargentini-jelentés elfogadását - közölte Keresztes L. Lóránt, az LMP társelnök-frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
utolsó szög.
több mint 6 éve
Istenem ettől borulok ki... ki a faszt érdekel hogy mi volt 20 éve absz. nem releváns... Mindkét oldal ezt a múltban vájkálást imádja....Muszáj.
Nem lehetne a jelenlegi dolgokra koncentrálni, muszáj minden cselekedetnek a X évvel ezelőtti sérelmet megtorolnia...
malkav
Képzeld el a fenti tirádáidat a holokausztra vonatkoztatva.
Vagy az ÁVÓ körömletépéseire.
Vagy Gurcsány szemkilövetésére.
Vagy Tiborcz lámpaügyeire.
Vagy egy korábbi személyes sérelmedre.
A bosszú a feloldozás.
Ez vezérli az emberiséget évezredek óta.
Csak sokszor átnevezik igazságnak és igazságszolgáltatásnak.
De azon emberek, aki úgy érzik bántották, alázták, sértették őket, akármilyen kívülről nézve bagatell dologban is (ki nem adott vers, meg nem kapott állás, becsmérlő megjegyzések, akármi), azok ha módjukban áll, és fordul a kocka, akkor ezerrel iparkodnak, hogy elégtételt vegyenek, megtoroljanak, bosszút álljanak.
Akár 20 évvel ezelötti sérelmekért (Új Magyarország megszüntetése, tévés elbocsájtások, meg nem kapott jutalmak, díjak, stb. stb.).
Az emberek kicsinyesek és megbocsájtásra képtelenek.
Jézus meg forog a sírjában. Ha egyáltalán...
több mint 6 éve
Azt tudtad, hogyha Soros nevét visszafele olvasod, akkor ott van benne elrejtve, hogy Soros?SO-ros. SO-bri.Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Ez egy szélsőségesen liberális, nem NER-kompatibilis álláspont. Hova vezetne ez? Nyílt társadalom, meg gender tudományok?
Sobri Jóska
Sorosista ügynök voltod lelepleződött!
Atari
Véletlen?
Látta valaha őket valaki együtt, egyszerre egy adott helyen?
Áj don tink szó.
Igor
Több, mint gyanús!
stickers.viber.com/pages/indexhu?redir=1
több mint 6 éve
SO-ros. SO-bri.Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Ez egy szélsőségesen liberális, nem NER-kompatibilis álláspont. Hova vezetne ez? Nyílt társadalom, meg gender tudományok?
Sobri Jóska
Atari
Véletlen?
Látta valaha őket valaki együtt, egyszerre egy adott helyen?
Áj don tink szó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
malkav
2 468
El se hiszem, hogy ezt leírod????Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Pont ezt próbálom artikulálni egy ideje, hogy aki szerint Orbán rossz, az nem képes felfogni, hogy sokak számára meg Orbán jó.Szerintem meg felfogják/juk. Attól még hogy megfogalmazom ezt a kritikát, nem azt jelenti hogy nem vagyok tisztában ezzel. És miért ne minősíthetném mások szempontrendszerét??
És nem azért jó, mert ezek az emberek tök hülyék, hanem azért, mert van olyan szempontrendszer, amiben Orbán ténylegesen a legjobb.
Sobri Jóska
Ha ez a szempontrendszer annyiban merül ki, hogy 5 kiló krumpli, vagy +15 ezer Ft Erzsébet-utalvány, vagy hogy "Gyurcsányra soha többet nem szavazok, mert X" (csak hogy megszólítva érezze magát a városi Fidesz szavazó is..), akkor miért ne lehetne (jogos) kritikát megfogalmazni? És miért nem jogos a fogalmatlan / hülye / megvezetett szó?
Az én szempontrendszerem szerint pedig ezek az emberek igenis hülyék / fogalmatlanok / megvezetettek - persze van ahol az a 15 ezer forint is nagyon sokat nyom a latban, és megértem...sőt, az ilyen szavazatok esetében inkább megértem, mint mondjuk a 2/12. kerület esetén - de ettől még szomorú vagyok, mert szerintem szűklátókörű alapon hibás döntést hoznak.
A politikai tanácsadó feladata az, hogy csinálja a strategiát... sokszor leírtam már, hogy igenis jól meg lett csinálva Fidesz-oldalon. De innentől nekem miért lenne kötelességem mindenre bólogatni, azért mert a Maslow-piramis legalsó szintje ezt mondta, akkor jól van ez így, és ez a szempontrendszer a legjobb? Ugyanmár.
Azért jó hogy lassan ott tartunk, hogy nem lett ellenvéleményt/negatív kritikát megfogalmazni...
Igor
Tudod, nem túl elegáns (és szinte sose kifizetődő) a vitapartnert, személyét, státuszát, kinézetét, érzéseit, gondolatait minősíteni.
Az érveit kell legyőznöd, de nem te döntesz arról, hogy ez sikerült vagy sem. Nem vagy objektív, mind szubjektívek vagyunk. És nagyon tévútra visz, ha azt gondolod, hogy a te igazságod az egyetlen igazság.
Ez az attitűd eredményezi a kooperáció, a tolerancia megszűnését, az árokásást, a minden fekete vagy fehér megközelítéseket.
Ezt tette a ballib kulturalis- és médiaelit kb. 20 éven át, és ez fordult jócskán a visszájára az elmúlt 8 évben.
Sértettség, bosszúk, elégtételvételek mindenhol.
Mondhatnám úgy is, hogy a Farkasházyk szülik a Jurákokat, és viszont.
Szerintem te ne ess ebbe a hibába.
Sobri Jóska
Személyeskedés : ("Buzi Vona" )
A sajátszempont rendzseredet különbnek érzed : ("Le kell számolni a balliberális médiaval")
Az érveit kell legyőznöd... Érvek legyőzéséhez vitalehetőség is kellene..
"Ezt tette a ballib kulturalis- és médiaelit kb. 20 éven át, és ez fordult jócskán a visszájára az elmúlt 8 évben."..... Istenem ettől borulok ki... ki a faszt érdekel hogy mi volt 20 éve absz. nem releváns... Mindkét oldal ezt a múltban vájkálást imádja, mert 20 éve a ballib közeg nagyunkra hozta a homoszexualitást, bezzeg a Horthy az milyen király volt.
Nem lehetne a jelenlegi dolgokra koncentrálni, muszáj minden cselekedetnek a X évvel ezelőtti sérelmet megtorolnia...
Jaj remélem Jóska, hogy a megérzésem helyes és ez a faszság amit idehánytál csak jó trollkodás volt..... mert annak Fasza 😀
több mint 6 éve
alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfotos/2018-04/nemet_0.jpg?itok=C_zy_o23Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Ez egy szélsőségesen liberális, nem NER-kompatibilis álláspont. Hova vezetne ez? Nyílt társadalom, meg gender tudományok?
Sobri Jóska
Atari
több mint 6 éve
Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Ez egy szélsőségesen liberális, nem NER-kompatibilis álláspont. Hova vezetne ez? Nyílt társadalom, meg gender tudományok?
Sobri Jóska
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
Ha mások szempontrendszereit minősíted, az egyrészt személyeskedés, másrészt azt jelenti, hogy a sajátodat különbnek érzed, az övét degradálod.Pont ezt próbálom artikulálni egy ideje, hogy aki szerint Orbán rossz, az nem képes felfogni, hogy sokak számára meg Orbán jó.Szerintem meg felfogják/juk. Attól még hogy megfogalmazom ezt a kritikát, nem azt jelenti hogy nem vagyok tisztában ezzel. És miért ne minősíthetném mások szempontrendszerét??
És nem azért jó, mert ezek az emberek tök hülyék, hanem azért, mert van olyan szempontrendszer, amiben Orbán ténylegesen a legjobb.
Sobri Jóska
Ha ez a szempontrendszer annyiban merül ki, hogy 5 kiló krumpli, vagy +15 ezer Ft Erzsébet-utalvány, vagy hogy "Gyurcsányra soha többet nem szavazok, mert X" (csak hogy megszólítva érezze magát a városi Fidesz szavazó is..), akkor miért ne lehetne (jogos) kritikát megfogalmazni? És miért nem jogos a fogalmatlan / hülye / megvezetett szó?
Az én szempontrendszerem szerint pedig ezek az emberek igenis hülyék / fogalmatlanok / megvezetettek - persze van ahol az a 15 ezer forint is nagyon sokat nyom a latban, és megértem...sőt, az ilyen szavazatok esetében inkább megértem, mint mondjuk a 2/12. kerület esetén - de ettől még szomorú vagyok, mert szerintem szűklátókörű alapon hibás döntést hoznak.
A politikai tanácsadó feladata az, hogy csinálja a strategiát... sokszor leírtam már, hogy igenis jól meg lett csinálva Fidesz-oldalon. De innentől nekem miért lenne kötelességem mindenre bólogatni, azért mert a Maslow-piramis legalsó szintje ezt mondta, akkor jól van ez így, és ez a szempontrendszer a legjobb? Ugyanmár.
Azért jó hogy lassan ott tartunk, hogy nem lett ellenvéleményt/negatív kritikát megfogalmazni...
Igor
Tudod, nem túl elegáns (és szinte sose kifizetődő) a vitapartnert, személyét, státuszát, kinézetét, érzéseit, gondolatait minősíteni.
Az érveit kell legyőznöd, de nem te döntesz arról, hogy ez sikerült vagy sem. Nem vagy objektív, mind szubjektívek vagyunk. És nagyon tévútra visz, ha azt gondolod, hogy a te igazságod az egyetlen igazság.
Ez az attitűd eredményezi a kooperáció, a tolerancia megszűnését, az árokásást, a minden fekete vagy fehér megközelítéseket.
Ezt tette a ballib kulturalis- és médiaelit kb. 20 éven át, és ez fordult jócskán a visszájára az elmúlt 8 évben.
Sértettség, bosszúk, elégtételvételek mindenhol.
Mondhatnám úgy is, hogy a Farkasházyk szülik a Jurákokat, és viszont.
Szerintem te ne ess ebbe a hibába.