Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Politika

67 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 174 — beers & Packers
És a hentesnél se volt tarja, hosszú hétvége, apokalipszis, mind meghalunk.
warr_b
A Hunyadin akkora sor állt a termelői piacon egy zöldséges standnál, hogy ehhez foghatót itt még nem láttam. 11 óra körül a harmadik Príma Péknél kaptam kenyeret.
Utálom a hosszú hétvégés ünnepeket. Mindenki meghülyül.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 146 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2022/06/03/orban-viktor-miniszterelnok-fizetesemeles-torvenyjavaslat

Ne szűkölködjön már szegény.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 146 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És a hentesnél se volt tarja, hosszú hétvége, apokalipszis, mind meghalunk.

több mint 4 éve
vhsboxer 105
Most akartam hozni én is:

www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/06/bezarhatnak-az-omv-benzinkutjai-magyarorszagon-a-mol-nem-kepes-fedezni-a-kiesest
warr_b
Mondjuk én nem az OMV miatt írtam, hanem amiatt, hogy a MOL meg halasztja a karbantartást, de a nyár után muszáj lesz nekik is leállni, aztán ugyi az szopó.

Ezzel az árstoppal meg azt is elérték, hogy nem ide hozzák a cégek a cuccost, így nőtt a MOL piaci részesedése, amit gondolom majd szeretne megtartani.

Nem vagyok ellenére annak, hogy támogassuk a magyar cégeket, erősítsük a hazai gazdaságot (cseheknél, németeknél is ez van), csak amikor a haszon a haverok zsebébe vándorol és ezt arra használják, hogy a saját hatalmukat szilárdítsák meg és kvázi feudális berendezkedést hozzanak létre, az már annyira nem fasza.
Solymi
Igazán nem szeretnék ebbe belefolyni ,mert nem az én szintem ,de Lobau már áprilisban leállt a tervezett karbantartás szerint . Észrevettél ebből bármit ? Szerintem nem ,jól meg van ez tervezve kapacításra ,nyílván egy csúszás nincs bekalkalkulálva,de ha Batta a tervezett szerint áll le es rendben lesz a karbantartás abból sem fog senki semmit észrevenni.
Azért azt még a cikkben is olvasni maga az OMV nem nyilatkozott ,egyelőre iparági forrásokra hivatkozva keltik a világvégét.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 655

www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/06/bezarhatnak-az-omv-benzinkutjai-magyarorszagon-a-mol-nem-kepes-fedezni-a-kiesest
warr_b
Mondjuk én nem az OMV miatt írtam, hanem amiatt, hogy a MOL meg halasztja a karbantartást, de a nyár után muszáj lesz nekik is leállni, aztán ugyi az szopó.

Ezzel az árstoppal meg azt is elérték, hogy nem ide hozzák a cégek a cuccost, így nőtt a MOL piaci részesedése, amit gondolom majd szeretne megtartani.

Nem vagyok ellenére annak, hogy támogassuk a magyar cégeket, erősítsük a hazai gazdaságot (cseheknél, németeknél is ez van), csak amikor a haszon a haverok zsebébe vándorol és ezt arra használják, hogy a saját hatalmukat szilárdítsák meg és kvázi feudális berendezkedést hozzanak létre, az már annyira nem fasza.
Solymi
Érdekes ez egyébként, mert azért a MOL nem NER függő, amolyan OTP féle monstrum. Orbánék ugye éppen építik ki ezért az ellen-OTP-t, érdekes lesz, hogy mikor jön az ellen-MOL.
Jughead
Nem teljesen NER függők, de érdekeltek abban, hogy jó viszonyt ápoljanak a kormánnyal, mert pikk-pakk kaphatnak valami rájuk írt törvényt a nyakukba.
több mint 4 éve
vhsboxer 105
Fejér megyei OMW kúton már koordinálták ma délelőtt az autókat annyian voltak. H a hír hatására vagy sem...
Beki
OMV ..
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 931

warr_b

Solymi
Érdekes ez egyébként, mert azért a MOL nem NER függő, amolyan OTP féle monstrum. Orbánék ugye éppen építik ki ezért az ellen-OTP-t, érdekes lesz, hogy mikor jön az ellen-MOL.
több mint 4 éve

warr_b

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Fejér megyei OMW kúton már koordinálták ma délelőtt az autókat annyian voltak. H a hír hatására vagy sem...
több mint 4 éve

több mint 4 éve

No, akkor fel lehet készülni majd arra, hogy el lesz rendelve HO, páros-páratlan napi autóhasználat, stb.

Tegnap egyébként is hívtak a közvéleménykutatók, de részben már ez is szerepelhetett a kérdések között.

Mondjuk ami kérdéseket összeállítanak az valami borzalom, lassan már skippelnem kell a válaszadást a legtöbb kérdésnél.

Pl.: egyik: Kövesse-e Mo az EU ajánlásait vagy inkább fektessen a hazai technológiai szektorba...WTF...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 779 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért én nagyon remélem, hogy lapul valahol egy tanulmány az eu nélküli gazdasági előrejelzésekről. Azt gondolom, hogy ezt minden eu tag megrendelte.
Én nem támogatom a kilépést de egy kormánynak kötelessége megvizsgálni minden lehetőséget.
gordon
Minden bűnszervetetnek van menekülési terve

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Azért én nagyon remélem, hogy lapul valahol egy tanulmány az eu nélküli gazdasági előrejelzésekről. Azt gondolom, hogy ezt minden eu tag megrendelte.
Én nem támogatom a kilépést de egy kormánynak kötelessége megvizsgálni minden lehetőséget.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 427 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 444.hu/2022/06/03/az-europai-neppart-nem-ker-a-fideszbol-orulnek-hogy-orbanek-leleptek
Még csak beszélni sem hajlandóak Navracsiccsal. Orbán egy zseni 😉
ender1112
Nem érted te Orbán zsenialitását. 😛 | Én sem |

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 120
ezt a +44% szja bevételt elmagyarázza nekem valaki miből várják?
briareos
Nagyon komoly béremelés van, szinte mindenhol. Értem ez alatt a 10-15%-ot ami inflációhoz képest semmi, de azért az utóbbi 10 év után komolynak tűnik. Az átlag én pedig főleg a magas bérek “felfutása” miatt emelkedik még intenzívebben, így az SZJA bevételek mindenképp jelentősen emelkednek.
több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 877 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 444.hu/2022/06/03/az-europai-neppart-nem-ker-a-fideszbol-orulnek-hogy-orbanek-leleptek
Még csak beszélni sem hajlandóak Navracsiccsal. Orbán egy zseni 😉

Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 427 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 444.hu/2022/06/03/elfogytak-az-orvosok-a-szolnoki-korhazban-sem-lehet-szulni

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ezt a +44% szja bevételt elmagyarázza nekem valaki miből várják?

több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
 m.hvg.hu/itthon/20220603_Orbannal_a_kasszakulcs_o_szabja_majd_meg_a_miniszterek_allamtitkarok_helyettes_allamtitkarok_fizeteset
És a határ a csillagos ég

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Oké lemaradtam. Akkor Orbán végül leszopja a lovat vagy nem?
andree
Cicciolina majd megmutatja neki, hogy kell.

több mint 4 éve
andree Arizona Cardinals 1 800
Oké lemaradtam. Akkor Orbán végül leszopja a lovat vagy nem?
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 174 — beers & Packers
Politico: a lengyeleknek is elege van Magyarországból
 www.atv.hu/belfold/20220603/politico-a-lengyeleknek-is-elege-van-magyarorszagbol
Ha ez igaz, akkor nagy szar van. Gondolom, mindenki ismeri a mondást, amit most találtam ki: addig táncol a páva, amíg eltörik a lába.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 209 — The Mathematician
 444.hu/2022/06/03/magyar-belarusz-katonai-politikai-megbeszelesrol-szamolt-be-lukasenka-vedelmi-miniszteriuma
A Kirill vétó nem egy random lépés volt, úgy tűnik.
ender1112
Ideje most már megtámadni ezeket a pofátlan ukránokat, és ollóba fogni őket.
warr_b
mi megmondtuk hogy hagyják rá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
 444.hu/2022/06/03/magyar-belarusz-katonai-politikai-megbeszelesrol-szamolt-be-lukasenka-vedelmi-miniszteriuma
ender1112
Ideje most már megtámadni ezeket a pofátlan ukránokat, és ollóba fogni őket.

több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 877 — Víí veeer dö cseempjönsz.