Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
9 órája
Elindult a VB, kár hogy ennek már nincs olyan vibeja itt a fórumban már mint a dartsnak (nyilván nehezebb is követni).És hát ugye elsikkadt, de Anda Zhang jelentette a búcsút Bulcsúnak
Természetesen hajrá Ronnie, aztán Selby! 🥳🙏
dande2
10 órája
Elindult a VB, kár hogy ennek már nincs olyan vibeja itt a fórumban már mint a dartsnak (nyilván nehezebb is követni).Ronnie nagy story lenne.
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 órája
Elindult a VB, kár hogy ennek már nincs olyan vibeja itt a fórumban már mint a dartsnak (nyilván nehezebb is követni).Csakis Ronnie!
dande2
12 órája
Amennyire szar szezonja volt, ezt behúzza Judd. 😀 Forma alapján egyébként Zhao duplázás várható, de azért hajrá Selby.
13 órája
Elindult a VB, kár hogy ennek már nincs olyan vibeja itt a fórumban már mint a dartsnak (nyilván nehezebb is követni).Természetesen hajrá Ronnie, aztán Selby! 🥳🙏
7 napja
2019-igMikor volt 3 fordulós a selejtező?Ja, benéztem az új formátumot, my bad.Mondjuk ezt továbbra sem èrtem (bocs Eagles szurkoló vagyok 😉) de esèlyes hogy a 4. körben egyèbkènt gyengèbb ellenfél jöhet Andanál, szóval akkor ja 🙂😊Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
dande2
Aszittem, csak három fordulós.
Hesteg régenmindenjobbvót
slowmotion
Jughead
7 napja
Mikor volt 3 fordulós a selejtező?Ja, benéztem az új formátumot, my bad.Mondjuk ezt továbbra sem èrtem (bocs Eagles szurkoló vagyok 😉) de esèlyes hogy a 4. körben egyèbkènt gyengèbb ellenfél jöhet Andanál, szóval akkor ja 🙂😊Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
8 napja
Ja, benéztem az új formátumot, my bad.Mondjuk ezt továbbra sem èrtem (bocs Eagles szurkoló vagyok 😉) de esèlyes hogy a 4. körben egyèbkènt gyengèbb ellenfél jöhet Andanál, szóval akkor ja 🙂😊Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
dande2
Szerkesztette: slowmotion
8 napja
Mondjuk ezt továbbra sem èrtem (bocs Eagles szurkoló vagyok 😉) de esèlyes hogy a 4. körben egyèbkènt gyengèbb ellenfél jöhet Andanál, szóval akkor ja 🙂😊Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
dande2
slowmotion
8 napja
😊Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
dande2
8 napja
Nem, elvileg mèg van egy kör úgy tudom.Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
slowmotion
8 napja
Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:Már csak Anda Zhang áll közte és a főtábla között...
www.wst.tv/
dande2
8 napja
Snooker VB törtènelem, Rèvèsz 2. selejtező meccsèt is megnyerte! Egyèbkènt itt nagyon jól lehet követni a meccseket, selejtezőt:www.wst.tv/
9 napja
tollaslabdafun fact
Carolina Marin, aki a párizsi olimpiai elődöntőben már szinte megnyert meccsen szakította szét a térdét, a mostani eb-n kísérelt meg még egyszer utoljára elindulni. nem sikerült neki, vissza is vonult, de nem ez az érdekes (valamilyen szinten persze ez is, hiszen a valaha volt egyik legjobb női tollaslabdázó vonult vissza), hanem hogy az idei eb-t a Carolina Marin Sportcsarnokban rendezik Huelvában 😮
azért az amúgy elég komoly, amikor még javában sportolsz, és huszonnégy éves korodban egy épületet neveznek el rólad.
11 napja
Persze hogy nem, a Vasas külön ligában játszik, igazából náluk az a gáz, hogy megint nem veretlenül nyerték meg az idényt.Volna volna. Ötvenvalahány meccse nem kaptunk ki a Folyondárban, azért az nem véletlen.Akiugrálangyalföldihejjhejj!!!hát én mikor elkezdtem nézni, botrányosan gyenge volt
Mi meccs volt ez, döntő szett kellett, de megvan a bajnoki cím!
Szépet küzdött a Kaposvár is
warr_b
mintha valami serdülő fiú meccset láttam volna, kár, hogy az 5. szett végén a Kaposvár elfáradt és többet hibáztak, ha bírták volna végig simán megnyerik
NB2
warr_b
11 napja
Volna volna. Ötvenvalahány meccse nem kaptunk ki a Folyondárban, azért az nem véletlen.Akiugrálangyalföldihejjhejj!!!hát én mikor elkezdtem nézni, botrányosan gyenge volt
warr_b
mintha valami serdülő fiú meccset láttam volna, kár, hogy az 5. szett végén a Kaposvár elfáradt és többet hibáztak, ha bírták volna végig simán megnyerik
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 napja
Akiugrálangyalföldihejjhejj!!!hát én mikor elkezdtem nézni, botrányosan gyenge volt
warr_b
11 napja
Közben Rèvèsz egyelőre vezet a Snooker VB selejtező első körèben
11 napja
Akiugrálangyalföldihejjhejj!!!Mi meccs volt ez, döntő szett kellett, de megvan a bajnoki cím!

1 hónapja
😀Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀Szerinted az enyém mi volt? 😊 Emlékeim szerint én viszont "csak" 2001-ben vettem és rá 3-4 hónapra jött ki a 3310-es, ahol rezgett az aksi, rágtam is a kefét picit...
warr_b
NB2
Jah, a 3210-esnél volt valami mókolás, bele lehetett tenni valahogy rezgő motort.
10 sms fért el benne 😀
És lehetett pixelenkén logót rajzolni a képernyőre 😛

1 hónapja
Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀Szerinted az enyém mi volt? 😊 Emlékeim szerint én viszont "csak" 2001-ben vettem és rá 3-4 hónapra jött ki a 3310-es, ahol rezgett az aksi, rágtam is a kefét picit...
warr_b
1 hónapja
Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀nem tudtam még rá feltelepíteni, mi? 😊Boomer vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs, nem tudom 😀Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
NB2

1 hónapja
nem tudtam még rá feltelepíteni, mi? 😊Boomer vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs, nem tudom 😀Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b