Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
2. arany ma. Szép vót
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Ott vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
több mint 1 éve
Na Szilágyi fejezd be Szatyi nagyot vívottMEG IS VAAAAN!!!!!!!!!
dande2

több mint 1 éve
Na Szilágyi fejezd be Szatyi nagyot vívott
több mint 1 éve
ez így nehéz lesz
több mint 1 éve
a kétségeseket nekik ítélik.......
több mint 1 éve
9-3-ra kapott ki ilyet nem lehet megengedni 😕
több mint 1 éve
gémesi nagy előny adott le...
több mint 1 éve
Korea....valahogy lekellene verni őket,hogy a veretlenség mítosza elszálljon róluknem sokon múlt, hogy a kínaiak búcsúztassák őket 😕
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Korea....valahogy lekellene verni őket,hogy a veretlenség mítosza elszálljon róluk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Férfi párbajtőrözők is 8 között holnap folytatás.
több mint 1 éve
A vívó fiúk döntőért vívnak, a férfi párbajtőrözők is haladnak, de a női tőrőzőknél az utolsó asszóban sikerült 43-38-ról elbukni a lengyelek ellen 😕Itt lehet követni
fie.org/live
www.fencingworldwide.com/en/23081-2022/tournament/
több mint 1 éve
Koch Máté világbajnok, újabb Vasas kiválóság 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Huhh, ez a 16 éves japán srác mit mászott, te jó ég...

több mint 1 éve
Indul a Major League Cricket Amerikában: www.theguardian.com/sport/2023/jul/12/major-league-cricket-preview-united-states
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
24.hu/sport/2023/07/10/asztalitenisz-gyasz-meghalt-ormai-laszlo/
több mint 1 éve
Nem volt jó napja a röplabdasportnak... 😕 www.nemzetisport.hu/roplabda/gyasz-elhunyt-csapo-gabriella-282-szeres-valogatott-roplabdazo-2963861
www.nemzetisport.hu/roplabda/gyasz-elhunyt-kovacs-karoly-179-szeres-valogatott-roplabdazo-2963863

több mint 1 éve
444.hu/2023/06/06/tiz-kinai-snooker-jatekost-tiltottak-el-a-sportag-egyik-legnagyobb-fogadasi-botranyaban

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2023/05/26/pekler-zalan-legpuska-vilagcsucs-olimpiai-eselyek

több mint 1 éve
9x világbajnok, 8x vb ezüst, 4x vb bronzElhunyt Csányi Béla minden idők legeredményesebb tekézője. 10 éves koromban láttam először játszani, világ szinten is egy külön kategória volt! Nyugodjon békében!Én úgy emlékszem rá az akkori sporthírekből, telesportból, hogy Ő mindíg mindent megnyert.
Stoki
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A XX.század 50 legnagyobb magyar sportolójának tagja. Tudott valamit, az biztos!
több mint 1 éve
Elhunyt Csányi Béla minden idők legeredményesebb tekézője. 10 éves koromban láttam először játszani, világ szinten is egy külön kategória volt! Nyugodjon békében!Én úgy emlékszem rá az akkori sporthírekből, telesportból, hogy Ő mindíg mindent megnyert.
Stoki

több mint 1 éve
Elhunyt Csányi Béla minden idők legeredményesebb tekézője. 10 éves koromban láttam először játszani, világ szinten is egy külön kategória volt! Nyugodjon békében!