Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
Kb a béka segge alatt eddig a színvonal...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
hát ez nem jött be, de ennyi hibával Taylornak nem sok esélye lesz van Gerwen ellen
több mint 8 éve
"Kiszállón van, de nem nagyon." 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
este PL elődöntő és döntő, szerintem MvG és Anderson jut tovább, és Anderson megvédi a címét
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
kíváncsi vagyok angliában hogyan fogadják majd a hollandokat ezek után...benne van hogy semmi nem lesz, de azért egy kis jelzés értékú wúúúúúzás lehet lesz...😊
több mint 8 éve
Habár lewis szempontjából így a jó, nagyon szurkoltam wrightnak, hogy az a meccs is beteg izgalmas legyen. Maradjunk annyiban, hogy brittanniában ez meglett volna neki...elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀hollandusaink nem a legsportszerűbb szurkerek
Löfli
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀hollandusaink nem a legsportszerűbb szurkerek
Löfli
Madden hates me.
több mint 8 éve
elmebeteg a hangulat Rotterdamban 😀
több mint 8 éve
hát, a torna végére összeállt Selby játéka.nagy öröm lehet most Lejcseszterben.
több mint 8 éve
Selbyt most nem lehet megállítani.Upsz, megállította saját magát 😊 Még nagy mákokkal se tudott frame-et nyerni. Mondjuk Fu ellen is úgy nyert, hogy volt összesen hat jó frame-je kb.
danyly
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Selbyt most nem lehet megállítani.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Ding összeszedhetné magát, berosált attól, hogy döntőbe jutott, Selby meg ezzel a fos játékával simán világbajnok lesz.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A 32. én sem bírtam végig nézni. A lehető legszororosabb meccs volt.én végig tudtam, mert az asztali gépen újrahúztam a vírusirtót, és éppen frissített, úgyhogy oda voltam kötve a tévé közelébe.
danyly
kíváncsi leszek, mit tud Selby csinálni, ez a két keleti csávó nagyon komolyan lökött eddig, olyan long potokat csináltak, amire a ranglistaelsők csak safetyt szoktak próbálni.
több mint 8 éve
A 32. én sem bírtam végig nézni. A lehető legszororosabb meccs volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
húbaszki, Selby-Fu elődöntő 32. frame.asszem valami 94-53 lett a vége, de ebben benne van 11 foul (10 snookerből meg egyszer lecsúszott a fehér golyó is), hát ezzel a frame-mel konkrétan kínozni lehetett volna.
több mint 8 éve
hát ez kiszabott jó meccs volt, azt hiszem. az a fehér, ha nem csúszik le... de lecsúszott.kár Ronnie-ért, élvezet nézni a játékát, nem szarakodik sokat két lökés között, de hát a végén a tempói nem voltak tökéletesek, Hawkins meg kihasználta. a Selby-Baird meccshez viszonyítva ez olyan volt, mint egy MB1-es lötyögéshez képest a Pool-BVB.
több mint 8 éve
+1: 2011 óta aki Ronnie-t veri, az nyeri a vébét
több mint 8 éve
viszont Hawkins megint jól tolja. ha továbbjut ma (valszeg tovább fog), akkor remélem nem csinál úgy, mint tavaly, amikor underdogként kiütött egy "nagyot", aztán elszállt, mint a győzelmi zászló...
több mint 8 éve
Wilson verte meg Matthew-t a selejtezőben, azóta neki drukkolok jobb híján 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ő megnyeri ezt a VB-ét! Kár volt neki ilyen kijelentéseket tennie. Ilyen hektikusan nem lehet játszani. Az első fordulóban is így volt, de fejben már elfáradt.Allen is kivágott egy nagy rallyt, de a selejtezős Wilson ment tovább. Hozzáteszem, megérdemelten.
több mint 8 éve
hát asszem a kis kócosnak lefőtt a kávé.nem kellett volna az első session-t így elbaltázni, és akkor nem hat frame-et kellene nyerni sorozatban a továbbjutáshoz.
több mint 8 éve
nekem is, még is kellett néznem, melyik topicban vagyok 😊Jól van Trump nyert.Hirtelen az amerikai elnökválasztás ugrott be erről 😀
danyly
empty taxi
több mint 8 éve
Az majd ősszel.Jól van Trump nyert.Hirtelen az amerikai elnökválasztás ugrott be erről 😀
danyly
empty taxi
több mint 8 éve
Jól van Trump nyert.Hirtelen az amerikai elnökválasztás ugrott be erről 😀
danyly
Madden hates me.