Darts
19 feliratkozó
több mint 7 éve
legyen nekem Barneveld. Tippmixen is megraktam 40x penz volt, hatha😊
több mint 7 éve
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
több mint 7 éve
Zseniális Barneveld mezének a hátulján az a vigyorgó Béni 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
egy vitorlás versenyen mit lehet élvezni?😊főleg egy ilyen "röviden"?😀
több mint 7 éve
és hol vannak a Vendée Globe versennyel kapcsolatos mély elemzések, esélylatolgatások?Jogos.. úgyhogy akkor emelek 😛www.youtube.com/watch?v=MSy3_XMcxfE(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
2 éve valóban te és Löfli találtad el az Anderson-győzelmet.
Szívesen. 😊
empty taxi
És Klaasen nem menetelt nagyot? Mindkétszer telibe lőttem a meglepetésembert.. tavaly nem volt nagy kunszt már Garyre voksolni..
(amúgy úgy rémlik sztem Anderson és közte filóztam, még ha a végén Klaasent írtam be..)
Mindegy, a lényeg az, hogy mindkét bőven tipp jobb volt mint a standard, Taylor-MVG tippek.. 😛
Igor
Tito05
www.youtube.com/watch?v=TjiEN8PrmzE
Igor
lehet megvan az első olyan rétegsport amit még Igor Te sem követsz teljes alapossággal? 😉
több mint 7 éve
Snakebite-ra mehet még egy szavazat??
több mint 7 éve
Nem semmi meccs volt ez, nem vágtam, hogy cullen így tud dartsozni 😀megtettem őt is 2,15-ért elég jó biznisz volt
peach
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Nem semmi meccs volt ez, nem vágtam, hogy cullen így tud dartsozni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Én bírom Lewist, de szerintem a 8ba jó ha bejutA Cullen-Cadby meccs győztesével fog játszani, utána meg papírforma szerint Barneveld érkezik...
Farky
Madden hates me.
több mint 7 éve
Én bírom Lewist, de szerintem a 8ba jó ha bejut
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Egy set nem nagy minta, de ez alapján lewis gyenge szezon ide vagy oda csak felszívta magát a vb-re. A kiszállózást kell kicsit összeszednie, de nem lesz egxszerű annak aki összeakad vele 😊 remélem...
több mint 7 éve
Közben J. Cullen 2,15 - C. Cadby 1,55 kemény 😀
több mint 7 éve
Fogadtam Kingre, kihordtam pár agyvérzést...
több mint 7 éve
Ultimate chokerkedés ON 😀
Madden hates me.
több mint 7 éve
meg is akartam gyorsan rakni, de még nem lehet rá fogadni tippmixpron
több mint 7 éve
Tyű ez a Cadby gyerek a real dealElég kemény.
Jakehomer
A junior vb-elődöntőben egyébként a tegnap látott van den Berghet verte 6-3-ra.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Pipe jó szar eddig, ráadásul ritka undorító a dobása 😀
több mint 7 éve
Bunting szépen elRomozta
több mint 7 éve
Reyes 67%-os kuszállózással elég beteg. Dimitri meg minden évben beszopja a sorsolással :S
több mint 7 éve
Jogos.. úgyhogy akkor emelek 😛www.youtube.com/watch?v=MSy3_XMcxfE(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
Szívesen. 😊
empty taxi
És Klaasen nem menetelt nagyot? Mindkétszer telibe lőttem a meglepetésembert.. tavaly nem volt nagy kunszt már Garyre voksolni..
(amúgy úgy rémlik sztem Anderson és közte filóztam, még ha a végén Klaasent írtam be..)
Mindegy, a lényeg az, hogy mindkét bőven tipp jobb volt mint a standard, Taylor-MVG tippek.. 😛
Igor
Tito05
www.youtube.com/watch?v=TjiEN8PrmzE
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Klaasen bravúrt először én jövendőltem be, utána jöttél te is a wagonra. Szóval nekem a legnagyobb a péniszem 😀(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
Szívesen. 😊
empty taxi
Igor
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=MSy3_XMcxfE(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
Szívesen. 😊
empty taxi
Igor
több mint 7 éve
(elmult ket evben asszem jol tippeltem)Nyet. Tavaly Klaasenre tippeltél. Markó, Shilkor, Jakehomer és jómagam találtuk el Garyt.
Igor
Szívesen. 😊
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)