NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Darts

20 feliratkozó

26 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 042 — "Montoya por favor!"
Ki nyeri?
#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG (2.kör)
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande (2.kör)
#28 Michael Smith: gabokocka (2.kör)

Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach (2.kör)
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande (2.kör)
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka (2.kör)
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey (2.kör)
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Simon Whitlock: bergerdani (1.kör)
Jonny Tata: zacknorb

Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!
Őrület milyen ütések vannak!
NB2
bizony 😊
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
A röplabda magas szinten iszonyat látványos sport!
Őrület milyen ütések vannak!
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 278 — Ajmo Vatreni
Ma kezd a Rögbi VB és egyik tv csatornán se lehet követni?😕
zavi27
 www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
NB2
van konkrét link is?
zinedine5
az az igazság, hogy én felvételről szedem le a rutrackerről a tesómnak
NB2
ok

azóta már találtam valamit
zinedine5
Megosztanad, mi az?😊
zavi27
 www.reddit.com/r/rugbystreams/comments/d7nn2j/england_v_tonga_1115_utc_rugby_world_cup_2019/

itt nézelődtem
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
 www.sportspromedia.com/news/world-rugby-streaming-japan-2019-games-free-tv-rights
NB2
van konkrét link is?
zinedine5
NB2
ok

zinedine5
Megosztanad, mi az?😊
több mint 6 éve
zavi27
NB2
van konkrét link is?
zinedine5
NB2
ok

több mint 6 éve
zavi27
NB2
van konkrét link is?
zinedine5
több mint 6 éve
zavi27
NB2
van konkrét link is?
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
ha már lehet választani, akkor szerintem a liga látványosabb
slowmotion
Mik a főbb különbségek? Nekem ez a négy évente torna jelenti A rögbit kb.
zavi27
Nem valami 7 passzos limit van a ligában? Régen mikor még volt sportklub ott lehetett látni.
NB2
nem a passzok száma van limitálva (pontosabban igen: nulla előrepassz, korlátlan mennyiségű hátrapassz), hanem a földreviteleké. ötször lehet földre kerülni egy támadáson belül, a hatodiknál elveszik a labda (ha csak át nem rúgják az ellenfél vonala mögé). csak itt a játék annyiból folyamatosabb, hogy nincs sorcsere kézből elrúgás (és visszahordás) után, nincs huddle, amint levittek valakit a földre, úgy fel kell állni, és újraindítani a játékot.
nincs safety, illetve hát van, csak drop-outnak hívják, és pont nem jár érte, viszont ugyanúgy közelről indul újra az ellenfél támadása.
és persze nem elég bevinni a labdát a célterületre, hanem le is kell tenni a földre.
slowmotion
Jah, tényleg😊 a földre vitelt számolták ...Egyébként tényleg látványosabb volt, azt tényleg szívesebben nézte az ember.
Ebbe a vb-be is sanszosan csak a kieséses szakasznál kapcsolódok be, november 2-ig tart, brutál hosszú😊
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
slowmotion
zavi27
Nem valami 7 passzos limit van a ligában? Régen mikor még volt sportklub ott lehetett látni.
NB2
nem a passzok száma van limitálva (pontosabban igen: nulla előrepassz, korlátlan mennyiségű hátrapassz), hanem a földreviteleké. ötször lehet földre kerülni egy támadáson belül, a hatodiknál elveszik a labda (ha csak át nem rúgják az ellenfél vonala mögé). csak itt a játék annyiból folyamatosabb, hogy nincs sorcsere kézből elrúgás (és visszahordás) után, nincs huddle, amint levittek valakit a földre, úgy fel kell állni, és újraindítani a játékot.
nincs safety, illetve hát van, csak drop-outnak hívják, és pont nem jár érte, viszont ugyanúgy közelről indul újra az ellenfél támadása.
és persze nem elég bevinni a labdát a célterületre, hanem le is kell tenni a földre.
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
slowmotion
zavi27
más a pontozás, ligarögbin csak 13 fős a csapat, és sokkal pörgősebb is.
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
slowmotion
zavi27
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
slowmotion
több mint 6 éve
zavi27
há' de ez uniós rögbi
több mint 6 éve
zavi27
több mint 6 éve
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
hát ez a német-lengyel röpimeccs nem a mi szintünk

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Valaki visszaírta 😕
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Akkor ez most már csak Darts topic? 😊
tenorx
😳😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Akkor ez most már csak Darts topic? 😊
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát ez gyászos volt.
Akkor kábé ennyi, a hollandoktól simán 0-3 lesz.
warr_b
Jött a papírforma sajnos.
A románokat kellett volna megverni 🙁

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 242
Révész Bulcsú hatalmas sikere a snooker vb-n

Elképesztő bravúrt hajtott végre Révész Bulcsú az oroszországi Tyumenben az IBSF U16-os snooker világbajnokságon. A mindössze 12 éves sportoló remek játékkal egészen a döntőig jutott, ahol csak a toronymagas esélyes lengyel Kowalski tudta megállítani, így ezüstéremmel zárt. Emellett ő lökte a verseny legmagasabb breakjét is.

Pedig a verseny hetében Révész Bulcsúnak és családjának számtalan bosszúság okozott gondot. Az sem kedvezett a jó versenyzésnek, hogy a játékosok és kísérőik nem feltétlenül viselkedtek sportszerűen: gyakori volt, hogy valaki sétálással zavarta meg az éppen lökéshez készülő magyar tehetség koncentrációját. Ennek ellenére a csoportköröket Révész Bulcsú simán, frame vesztés nélkül teljesítette.

Az első komolyabb ellenfél az egyiptomi Mina Awad volt. Bulcsú szép és pontos játékkal 3-1-re hozta az első négy framet, majd egy rossz lökés, egy beesett fehér golyó és egy kellemetlen vita után megfordult a játék képe. A 15 éves egyiptomi kiharcolta a döntő frame-et, amelynek egészen a végéig nem volt biztos, ki lesz a továbbjutó. Révész Bulcsú azonban hihetetlenül nehéz helyzeteket oldott meg, bravúros lökések kellettek ahhoz, hogy 4-3-mal biztosítsa a helyét az elődöntőben.

Ott a pakisztáni Umar Khan várt rá, aki szintén százszázalékos teljesítménnyel jutott el a döntő kapujáig, ráadásul a torna legmagasabb breakjét, vagyis sikeres sorozatát is ő tudta felmutatni. A döcögős kezdést követően Révész Bulcsú egyre magabiztosabban játszott, és elvette a break-rekordot a pakisztáni fiútól: meglökte a torna legmagasabb, 85-ös breakjét, és végül 4-1-re megnyerte az elődöntőt.

A fináléban a vb esélyeseként számon tartott lengyel Antoni Kowalski volt az ellenfél. Révész Bulcsú szépen, de több hibával játszott, mint korábban, így 5-2-re veszített. Jellemző a magyar fiatal játékstílusára, hogy a döntőben nyolc másodperc volt a lökésátlaga, a játékvezető pedig alig győzte visszarakosgatni a golyókat.

A döntő után sportolónk úgy nyilatkozott: a meleg nagyon zavarta, kicsit el is fáradt, de nem érzi magát csalódottnak.

Hogy nagy jövő áll Révész Bulcsú előtt, azt nemcsak a számtalan gratuláció bizonyítja, hanem az is, hogy lengyel ellenfele a meccs végén arról beszélt: nem biztos, hogy az Európa-bajnokságon is képes lesz megverni a magyar fiút.
több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Tálassal szerintem semmi baj nem volt. Nem játszott csúcsformában, de rosszul se. Azokból a katasztrófa bejátszásokból nem igazán lehetett sokkal jobbat kihozni. Az első szettben a helyszínen kiirtak h konkretan 25% kozeli a bejátszási pontosság. Ez a végére feljavult.

Sàndor Renin elment az első szett, nem csak botrànyosan fogadott, de most még elöl is sokat hibázott. Aztan szerencsére feljavult korulbelul a 2. Szett kozepetol, ez sokat segített a csapatnak.

Egyébként a centerjáték mellőzése elkeserítő. Nagyon jól tudom hogy ilyen szar bejátszásokból nehéz sok centert osztani, de mikor jőttek a bejàtszások akkor is sokat osztott szélre Tàlas. Persze szegény örült h végre adhat egy-egy jó labdát.

A nyitásaink is lehetnének veszélyesebbek. Ma a hollandok ellen mehet a felszabadult jàték.

Szakmáry (L)
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Tálasnak sajnos meg kellene köszönni, szép volt, jó volt, de adja át a helyét a fiataloknak.
empty taxi
miért? sajnos Sándor Reninek nem ment ma. több olyan labdát kapott, amit b kellet volna baszni, erre ejtegetni próbált a magas blokk mögé. smh.
mondjuk azt nem értem miért nem adott Zsuzsi több centert....
petey
1. Így képernyőn keresztül úgy tűnt h nem egyszer volt miscommunication közte és a többiek között.
2. A nyitásai teljesen veszélytelenek.
3. Sajnos mivel alacsony így hosszabb utat tesznek meg a labdái a levegőben, így könnyebben áll össze ellenünk az ellenoldali blokk, ezért is kellett többször ejtegetnie Sándor Reninek.

Reni egyébként tényleg nem ütött olyan jól, viszont hátsó sori munkában óriásit lépett előre az elmúlt meccsekhez képest.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Tálasnak sajnos meg kellene köszönni, szép volt, jó volt, de adja át a helyét a fiataloknak.
empty taxi
miért? sajnos Sándor Reninek nem ment ma. több olyan labdát kapott, amit b kellet volna baszni, erre ejtegetni próbált a magas blokk mögé. smh.
mondjuk azt nem értem miért nem adott Zsuzsi több centert....

több mint 6 éve
Hát ez gyászos volt.
Akkor kábé ennyi, a hollandoktól simán 0-3 lesz.