Darts
19 feliratkozó
több mint 7 éve
Valaki tud esetleg streamet linkelni?acestreamet tudok adni
tenorx
a76398619fa37a69928f8d8ca8abd50502f1bb2d
több mint 7 éve
Valaki tud esetleg streamet linkelni?
több mint 7 éve
Tudod jól: nem lehet.Én is Sobri-t szerettem volna idézni.. 😛Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?Garynél is ezt kérdezgettük két éve minden meccse után 😊
H_Marko
Jakehomer
H_Marko
több mint 7 éve
Én is Sobri-t szerettem volna idézni.. 😛Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?Garynél is ezt kérdezgettük két éve minden meccse után 😊
H_Marko
Jakehomer
több mint 7 éve
Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?Garynél is ezt kérdezgettük két éve minden meccse után 😊
H_Marko
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?beteg volt... sajnálom Whitlockot, igazából nem játszott rosszul, régi kedvencem, örültem is neki hogy elég jól tolta mostanában újra, erre kap egy ilyen játékot...
H_Marko
több mint 7 éve
Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?Nem. Kiszaladt neki...
H_Marko
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Darren Webster nem semmi játékot nyomat... Lehet ezt bírni végig?
több mint 7 éve
bergerdani
4 913
helyre kis meccs ez a King-Smith, és kurvára nincs még vége...
Mindig jövőre
több mint 7 éve
Alapvetően tényleg bejött, amit írtál, jó meccsek voltak. Rodriguez sajnos elchokerkedte, amikor a döntő szettért dobhatott.OK, visszaszívom.Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Jakehomer
Ellenben Rodrigueznél maximálisan bejött 😛
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
OK, visszaszívom.Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Jakehomer
Ellenben Rodrigueznél maximálisan bejött 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted)."Képes lehet megszorítani" = as I predicted. TIL 😊
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Van der Voort Hoppon maradt (as I predicted).
Madden hates me.
több mint 7 éve
Megölték a bulit 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Wardy
11
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.Ez esetben +1 MvG. Minden mellette szól: kiváló forma, határtalan önbizalom, könnyű ág és hozzá még igencsak motivált is.
Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Elég egyértelmű meccsek lesznek maRodriguez és Hopp sztem képes lehet megszorítani az ellenfelét, a másik 2 valóban fix 1-esnek tűnik.
Jelle Klaasen (10) v Jeffrey de Graaf
Vincent van der Voort (20) v Max Hopp
Dave Chisnall (7) v Rowby-John Rodriguez
Kim Huybrechts (13) v James Wilson
Farky
Madden hates me.
több mint 7 éve
Elég egyértelmű meccsek lesznek maJelle Klaasen (10) v Jeffrey de Graaf
Vincent van der Voort (20) v Max Hopp
Dave Chisnall (7) v Rowby-John Rodriguez
Kim Huybrechts (13) v James Wilson
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Az első a kalapban 😀 Sima 3-0 😀James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Simán benne van valóban, hogy már ma kiesik, de nyomok egy bold-predictiont: negyeddöntőbe jut!
H_Marko
több mint 7 éve
Azért ahhoz h negyeddöntőbe jusson a mai meccsen kívül csak Steve Beatont ill. papírforma szerint Michael Smitht kell elvernie, annyira ez nálam nem bold 😊James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Simán benne van valóban, hogy már ma kiesik, de nyomok egy bold-predictiont: negyeddöntőbe jut!
H_Marko
| Rögvest érkezik Mócsa Úr, mint Michael Smith magyarországi pallósa 😀 |
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végreÉn mindig neki szurkolok. Sajnos a játéka nagyon függ az állapotától, de remélem most jó a polaritása 😊
Volford
Szerkesztette: H_Marko
több mint 7 éve
Szerintem Wade ma kiesikNem elképzelhetetlen, bár szerintem most összeszedett, nincs pszihés gondja, már amennyire ezt objektiven meg eleht itélni abból a pár mondatból amit az utóbbi időben hallottam nyilatkozni. Én bizom benne !
Farky
több mint 7 éve
Szerintem Wade ma kiesik
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
James Wade! 😀 Még valaki aki neki szurkol? Remélem sikerül maradandót alkotnia végre
több mint 7 éve
Legyen Peter Wright
több mint 7 éve
Egyébként úgy érzem, addig korrekt tippelni, amíg egy tippelőnek se esett ki versenyzője.és a tippek közül leghamarabb kiesőre is tippelünk? 😊
Szóval amíg mindenki bent van, addig tippelhet bárki bátran.
Sobri Jóska