NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
szegény Chizzy kb elsírta magát, amikor az uccsó legben 180-al kezdett a papagáj
több mint 8 éve
Döntő leget érdemelt volna.
több mint 8 éve
Hát ez nem vót gyenge.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
hát chizzy jó párszor elchokerkedte...
több mint 8 éve
ez kemény volt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
kegyetlen, mit művelnek
több mint 8 éve
na jólvan ezek is elmebetegek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Hmm ez a szimpla 5 nagyon nagy hiba volt Chizzytol.
több mint 8 éve
Ja, tuti klaasent is a vb előtti egyik kommentemből lopta 😀 ( arra a javaslatomra is jó sok tipp érkezett 😀 )Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
csak hogy ne csupa Barcelona, Real Madrid legyen! 😊
yooker
Aztán megdobta a 103-as átlagot elsö körében, akkor nem akartam beirni.. de most azért a holnapi elött benyögök én is egy ilyet, hátha bejön. 😀 Irjuk be ezt.
Persze ha fogadni kéne, inkább Anderson (tavaly is rá tippeltem)
Igor
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Neked mindenképp jól jött volna! 😊Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
Aztán megdobta a 103-as átlagot elsö körében, akkor nem akartam beirni.. de most azért a holnapi elött benyögök én is egy ilyet, hátha bejön. 😀 Irjuk be ezt.
Igor
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
Igor
több mint 8 éve
Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
yooker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Azért ezek nem emberi számok:
scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10620484_710912189009702_6185443813935422240_o.jpg
Farky
És szinte mindenben jobb MVG 😀
több mint 8 éve
Azért ezek nem emberi számok:scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10620484_710912189009702_6185443813935422240_o.jpg
több mint 8 éve
bennem mélyebb nyomott hagyott Gary Anderson mennyire elképesztő szinten tolta, butára verte az öreget (aki fiatalabb 😀 )
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Üvöltöztem, valszeg a szomszédok azt sem tudják mi lehet nálam.De k..va jó meccs volt. 😊
több mint 8 éve
Húúúúúúúúúúúúúúú ez nagyon kemény volt, de örülök, hogy így alakult 😀
több mint 8 éve
Pedig már kezdtem anyázni!Most már biztos nem kell azt a faszt nézni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
én szóltam 😉ezen a meccsen én is barney győzelmet vártam, kövi körben jön a bully boy 😉 (smith)
Shilkor
de amúgy poénból írtam, megérdemli barney ha ilyen játékkal fog továbbjutni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mekkora Király Barney!!Nagyon szurkoltam Neki!!!!
több mint 8 éve
Pedig érdemes lett volna 😊nem is azt raktam volna nagy téttel, de a 2 szettet azért simánkár hogy nem volt fent pénzem beten, elég hamar meglett volna a 2 Barney szett 2,50-es szorzóért...Még most is 5 fölött van
sose szabad lenézni egy 5-szörös világbajnokot, nem számít ki az ellenfél. 7-es szorzó volt a továbbjutására...
kaszo
Jakehomer
kaszo
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Baaaarneeeyyy!!!
több mint 8 éve
én szóltam 😉nem rossz az öreg, de bully boy ellen nem fogja bírni a végétezt mintha már tavaly is hallottam volna néhányszor Gary kapcsán 😛
eaglesmcnabb
Shilkor
több mint 8 éve
Aztabüdöskurvaéletbe mi volt ittt!!! Barney for prez! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...