Darts
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Gary is bekezdett szépen 😊Hát 8így Benk Dénes fog nyerni 😕
Löfli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
na most meg szépen bustolt a szettért 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Gary is bekezdett szépen 😊

Don't blink!
több mint 6 éve
Szegény Henderson. Űr dartsot nyom, és 0-2 oda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Aha, 53% kiszállózás az nagyon sokat tud segíteni, Dobey-nak 116-os elsö 9 nyíl kellett, hogy legyen elég nyila duplára nyerni.
NB2
Azért ez komoly volt a csajétól...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Simán... Hát persze. 😀
NB2

több mint 6 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Simán... 😂
NB2
Végül is Dobeynak is a legjobb játékát kellett elővenni, hogy előnybe kerüljön.
több mint 6 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Dobbey meg siman verheto nagyobb tomeggel mert o meg kiszallni nem tud!😉
NB2
több mint 6 éve
142ről 😂jéghideg a csajJa betolja neki és lefagy a broki 😂😂😂
Chargers LT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.
több mint 6 éve
Dobey idefelé a kocsijából se tudott kiszállni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Sherrock úgy kiszállózik a vb alatt, mint Taylor fénykorában...
több mint 6 éve
142ről 😂jéghideg a csaj
több mint 6 éve
Nagyon kellene a csajnak a 2. SzettMost elszúrta a kiszállót, pedig volt esélye behúzni a végén a 2.szettet
Chargers LT

több mint 6 éve
A sok egyesből kellene visszavenni, mert az nem nagyon fér bele

több mint 6 éve
Nagyon kellene a csajnak a 2. Szett
több mint 6 éve
Iszonyat koncentrált és összeszedett volt Duzza a meccs utolsó harmadában. Phil Taylor style.
több mint 6 éve
Hú mekkora meccs volt. Durrant nagyot durrantott. És most Jöhet Sharrock Dobey manó ellen.
több mint 6 éve
jól bekezdett King, aztán mindent elrontott, amit lehetett 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
King nagyon nagy arc 😂Whitlock viszont varázsol. Csak nyerje is meg.
több mint 6 éve
Nézőpont kérdése, úgy is mondhatjuk, hogy végre átment, hogy mit mondtam már a legelején.Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Jakehomer
És asszem nem vagyunk barátok.

több mint 6 éve
Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Jakehomer

több mint 6 éve
Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Tepper takarodj!