NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
Szokásos. Barney és Jackpot 😊 annyira esélyes gerwen, hogy szoros lesz. Legalábbis nagyon remélem 😀Tppeljünk erre is:
Meglepetés ember ki lesz idén? 😊
Sztem klaasen hasítani fog...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Este kezdődik a darts vb, ki kinek szurkol? 😊 Én továbbra is Andersonnak, de szerintem MvG simán nyer idén, már amennyire simán lehet nyerni egy darts vb-t 😀 viszont a döntő egy napon van az nfl utolsó fordulójával, a szemetek!
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=ypff0vx2FZo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Yep!Holnap 20:00 Sport1Ez az október 21-i döntő, amit | Copper Davis | behúzott?Sobri Jóska
Bikarodeó, Ford Tough Series, Las Vegas, új, HD
gaben
Az 5.- 6. kört adják.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Holnap 20:00 Sport1Ez az október 21-i döntő, amit | Copper Davis | behúzott?
Bikarodeó, Ford Tough Series, Las Vegas, új, HD
gaben
több mint 9 éve
Holnap 20:00 Sport1Bikarodeó, Ford Tough Series, Las Vegas, új, HD
több mint 9 éve
Elhunyt Jonah Lomu, mindössze 40 éves volt... Nyugodjék békébenbaggioTúl korán....
több mint 9 éve
Elhunyt Jonah Lomu, mindössze 40 éves volt... Nyugodjék békében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Aussie - Kiwi!!!Fasza kis VB volt. Reméljük a Digi rászokik a rögbire.
Hatttttalmas döntő lesz!gaben
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
American Pharoah Wins Again... Az Eurosporton lóverseny élőben... 10 hosszal nyeri a Breeders' Cup Classic-ot ! mehet fedezni...
több mint 9 éve
Aussie - Kiwi!!!Hatttttalmas döntő lesz!
több mint 9 éve
dawyd728
3 850
Kár, h a bíró nem nőt fel hozzá.A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.Nagy meccs volt!
dawyd728
gaben
több mint 9 éve
szigetországot kipucolták...
több mint 9 éve
A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.Nagy meccs volt!
dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728
3 850
A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.
több mint 9 éve
Új-Zéland meg csúnyán lenyomta a franciákat!Ez azért várható volt. A franciák az egész tornán enerváltan játszottak.
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Új-Zéland meg csúnyán lenyomta a franciákat!
több mint 9 éve
Aki szereti a minőségi tollaslabdát annak ajánlom most is és máskor is:www.youtube.com/watch?v=nI2AfAYy5aw
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
naaa, azért Tálas Zsuzsi is egy cuki csaj és Szabó Adri 😊 Vacsi Evelin is..ízlések és pofonok ugyeInkább azt nem tudom értelmezi, hogy a p*csába lehet az, hogy egy magyar női csapatsport válogatottban van csak egy darab dobi edina szintű eyecandy található. Mondjuk szakmáry gréta seggét is körzővel rajzolták meg 😀 szóval megdöbbentően kevés a fullos bige a keretben...túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
slowmotion
peach
több mint 9 éve
Inkább azt nem tudom értelmezi, hogy a p*csába lehet az, hogy egy magyar női csapatsport válogatottban van csak egy darab dobi edina szintű eyecandy található. Mondjuk szakmáry gréta seggét is körzővel rajzolták meg 😀 szóval megdöbbentően kevés a fullos bige a keretben...túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
több mint 9 éve
Az a strandröpi!!!Szép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊peachés ez ugye nem látványsportpetey