NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Nálam most már egyértelműen legyen Trump (ha már kiesett Selby Sullivan Carter). Szép lassan megérik rá. Amellett, hogy Hawkinsnak is kijárna, de Trumpot jobban csípem.dandesajnálom mondjuk, hogy Robertson kiesett, mert nagyüzeni szinten szállította a százasokat, de az a három hiányzó century talán meglesz nélküle is.
több mint 9 éve
Nálam most már egyértelműen legyen Trump (ha már kiesett Selby Sullivan Carter). Szép lassan megérik rá. Amellett, hogy Hawkinsnak is kijárna, de Trumpot jobban csípem.
több mint 9 éve
hát, nem gondoltam volna, hogy Hawkins behúzza ezt az utolsó frame-et azok után, hogy három snookert kapott, és még a fehér golyó is bemászott egy félresikerült safety alkalmával.de rögtön utána Robertsonnak sikerült a két tökéletes safety után pont elég nagyon elszúrni a long potot, és onnantól Hawkins elég szépen elrakott mindent.
szóval akkor Trump vagy Hawkins?
több mint 9 éve
És közben bejutott a legjobb 32 közé is, ahol a világranglista alapján szintén egy bravúrral hozható meccs van egy kínai-ukrán ellen. Nem tudom, honnan húzta elő ezt így 36 évesen.
több mint 9 éve
Hoppá, Pattantyús kicsapat a világranglista 10. tajvani srácot a vb-n. Nem semmi.Schleckwww.youtube.com/watch?v=gOfRMi5IMcs
Itt van összefoglaló a meccsről.
több mint 9 éve
Hoppá, Pattantyús kicsapat a világranglista 10. tajvani srácot a vb-n. Nem semmi.
több mint 9 éve
Hát igen, az esti szekcióban nem sok frame volt... Nekünk szerencsénk volt, bár az egy olyan szakasza volt még a tornának, ahol biztos volt, hogy 9 frame tuti lesz. Ezért érdemes a meccsek középső szakaszára venni jegyet. Egyébként tökre nem tudod, milyen meccsre veszel jegyet, mert mire az kiderül, már rég nem lehet simán jegyet kapni, max. csak "másodkézből". Az meg ugye nem occsó...lucaspersze, meg így van ez más sportágakkal is (pl tenisz), csak azért tényleg ez elég sovány szórakozás lett. ha már egyszer kiadsz egy valag pénzt, akkor azért szeretnél érte valamit kapni is.
(pedig ha elmegy mindegyik meccs mondjuk 13-9-ig, akkor a mai nap is lehett volna 24 frame, az azért már valami. de hát két nagyon sima meccs lett, meg két közepesen sima.)
több mint 9 éve
Hát igen, az esti szekcióban nem sok frame volt... Nekünk szerencsénk volt, bár az egy olyan szakasza volt még a tornának, ahol biztos volt, hogy 9 frame tuti lesz. Ezért érdemes a meccsek középső szakaszára venni jegyet. Egyébként tökre nem tudod, milyen meccsre veszel jegyet, mert mire az kiderül, már rég nem lehet simán jegyet kapni, max. csak "másodkézből". Az meg ugye nem occsó...
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 9 éve
kicsit érdekes nap lehet a mai a Crucible-ben. ahogy a meccsek állnak, lehet 36 frame is, de az is lehet, hogy megoldják hétből.persze élmény, ha ott lehetsz, de ha annyit látsz, hogy mondjuk az esti session-ben bemutatják a szereplőket, aztán húsz perc múlva már csomagolnak is (Robertsonnak és Sullivannek összesen 3 frame hiányzik a továbbjutáshoz), akkor lehet, hogy nem fogod magad olyan túlzottan szerencsésnek érezni...
több mint 9 éve
Az első meccséből semmit nem láttam, meg a McGill elleni első sessiont se, csak a long pot%-át, hogy az tényleg szar volt. Nyilván nem lehet azt mondani, hogy a legjobbját hozta, de nem volt kimondottan rossz se (összességében 91-92% volt a golyólelökése és a safetyket is teljesen normálisan ütötte), nem arról szólt a meccs, hogy McGillnek csak le kellett takarítani a Selby által elbaszott állásokat. Engem meggyőzött a srác, remélhetőleg Murphyt is elintézi 😊Selby nem is játszott rosszul, McGill volt extra jó.JakehomerSelby már az 1. fordulóban is halvány volt, McGill ellen képtelen volt megindulni hosszú lökésekkel, pedig volt bőven lehetősége. Ettől függetlenül McGill tényleg nagyon jól játszott, benne lehet egy Murphy féle menetelés.tomi-tomi
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Selby nem is játszott rosszul, McGill volt extra jó.JakehomerSelby már az 1. fordulóban is halvány volt, McGill ellen képtelen volt megindulni hosszú lökésekkel, pedig volt bőven lehetősége. Ettől függetlenül McGill tényleg nagyon jól játszott, benne lehet egy Murphy féle menetelés.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Selby nem is játszott rosszul, McGill volt extra jó.Jakehomera Crucible átkán senki sem fog ki.
több mint 9 éve
Selby nem is játszott rosszul, McGill volt extra jó.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
No srácok, ma láttam életem első snooker meccsét élőben. Mi azon az oldalon ültünk, ahol a Matthew Stevens-Marc Williams meccs ment, de mivel az hamar véget ért, így Murphyéket nézhettük tovább. Murphy nagy formában van, fantasztikus hosszúi voltak. A nézők headsettel nézik a meccset, amin hallgathatják a kommentátort. Érdekes, hogy élőben pont fordítva látszik az asztal, mert ami a képernyőn alul van, az a kamerákhoz esik közel, a nézőkhöz a színes golyós rész van közelebb. Mi viszonylag magasan ültünk, de klasszul lehetett mindent látni, a közönség eléggé együtt él a játékkal, ez nem az a "kiszaladok közben egy sörért" típusú meccsnézés. Jó élmény volt, szívesen mennék máskor is.
több mint 9 éve
Bocsánat, telón elütöttem. De most mi ez: kioktatás? Köszönöm, de tisztában vagyok a dolgokkal.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mi van Mark Williams-al?danylyUgyanez magyarul: Mi van Mark Williamsszel?
A válasz pedig: Matthew ennyivel jobb. Ronnie a következő áldozat :p
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Mi van Mark Williams-al?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
11 órakor. Így már oké, de közben utána is néztem a sorsolásnak. Első körben túl sok kiélezett párharcra nem számítok, de talán kiemelendő a Ding-Davis és a Bingham-Williams meccsek. Trump csak szerdán este kezd, Ronnie pedig kedden délután.
több mint 9 éve
Bocs rosszul fogalmaztam. A főtáblára gondoltam inkább.danylyigen, én is.
Selby kezdte a vébét 11-kor. ha ő nem főtáblás, akkor...
több mint 9 éve
Bocs rosszul fogalmaztam. A főtáblára gondoltam inkább.
több mint 9 éve
Akkor hamarosan kezdődik a snooker vb.?
Remélem Trump összekapja magát és legalább egy döntőt összehoz.
Ki mit gondol az esélyekről?
Ui.: Lucas neked pedig jó szórakozást.danyly
már 11-kor elkezdődött
több mint 9 éve
Akkor hamarosan kezdődik a snooker vb. Remélem Trump összekapja magát és legalább egy döntőt összehoz.
Ki mit gondol az esélyekről?
Ui.: Lucas neked pedig jó szórakozást.
több mint 9 éve
Képzeljétek holnap utazom Londonba, és szerda délutánra van jegyünk Sheffieldbe, a snooker VB-re. Majd integetünk, onnan fogtok megismerni minket, hogy mi leszünk két legszebb csaj a teremben. 😊
több mint 9 éve
közeleg a snooker-vb 😊Doherty ellenfele a selejtezőben egy nő, aki az egyik lökésnél fél lótuszülésben ült fel az asztal szélére. na ilyet férfitól az életben nem fogunk látni 😊