NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja oké, a média persze szerintem is tud népszerűséget generálni, sok példa van erről az nfl-en kívül is itthonról (más kérdés, hogy mit is takar - gondolok itt a nézői sms-ekre és a(z önjelölt) szakértőkre színvonalára, ha már az nfl szóba jött), csak nem értettem a példát.Csupán arra gondoltam, hogy ilyen alapon a hírekbe a krikett vb is simán bekerülhetne, mert legalább annyi embert érdekel, mint a Super Bowl 😊 Mielőtt a sport tv elkezdett NFL-t közvetíteni, nem hiszem, hogy többen tudtak volna itthon az amerikaifutballról vagy akár a baseballról, ez a torna ráadásul csak négy évente van, még egyedibb, de sajnos ugyanezt elmondhatom majd valószínűleg a rögbi vb-ről is majd.baggioszombaton kezdődik a krikett vb! 😊Ezt nem igazán értem...
en.wikipedia.org/wiki/2015_Cricket_World_Cup
ez a sport és ez a torna a legjobb példa, hogy abból lesz felkapott esemény, amit a média felkap, nem az, ami "alapból érdekli az embereket"baggio
A brit nemzetközösségben "alapból érdekli az embereket" a krikett, ott fel is van kapva az esemény, máshol nem és - legalábbis tudtommal - nincs felkapva.Jakehomer
Mondjuk a krikett egy elég nehezen emészthető sport, nehezebb hájpolni.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Csupán arra gondoltam, hogy ilyen alapon a hírekbe a krikett vb is simán bekerülhetne, mert legalább annyi embert érdekel, mint a Super Bowl 😊 Mielőtt a sport tv elkezdett NFL-t közvetíteni, nem hiszem, hogy többen tudtak volna itthon az amerikaifutballról vagy akár a baseballról, ez a torna ráadásul csak négy évente van, még egyedibb, de sajnos ugyanezt elmondhatom majd valószínűleg a rögbi vb-ről is majd.szombaton kezdődik a krikett vb! 😊Ezt nem igazán értem...
ez a sport és ez a torna a legjobb példa, hogy abból lesz felkapott esemény, amit a média felkap, nem az, ami "alapból érdekli az embereket"baggio
A brit nemzetközösségben "alapból érdekli az embereket" a krikett, ott fel is van kapva az esemény, máshol nem és - legalábbis tudtommal - nincs felkapva.Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szombaton kezdődik a krikett vb! 😊Ezt nem igazán értem...
A brit nemzetközösségben "alapból érdekli az embereket" a krikett, ott fel is van kapva az esemény, máshol nem és - legalábbis tudtommal - nincs felkapva.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szombaton kezdődik a krikett vb! 😊en.wikipedia.org/wiki/2015_Cricket_World_Cup
ez a sport és ez a torna a legjobb példa, hogy abból lesz felkapott esemény, amit a média felkap, nem az, ami "alapból érdekli az embereket"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
akinek kedve van dartsozni a fórumtagokkal és pesti, jelentkezzen ebben a topikban: a lényeg, hogy amatőr legyél, ne úgy mint Markó 😀
több mint 9 éve
Egészen elképesztő, hogy mennyien vannak egy ilyen pl fordulón. Nem néztem még soha, de ez durva...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ket nappal a vege elott eldolt: Hakuho (13-0) ellenallhatatlanul birkozott a torna masodik heteben, es Kisenosatot (10-3) legyozve behozhatatlan, harom meccses elonyre tett szert - ezzel megszerezte a rekordot jelento 33. tornagyozelmet! Nehez leirni es elmagyarazni, hogy mennyire dominans es hihetetlen teljesitmenyt nyujt: talan a legjobb pelda, hogy Hakuho a 2007 szeptembere ota eltelt 44 torna alatt egyetlen alkalommal nem vegzett elso (30) vagy masodik (13) helyen.
A legnagyobb kerdes hogy meddig csinalja meg - allitolag 2 evet mondott, igy a 40 konnyeden meglehet.. de mivel 85 marciusi szuletesu, meg akar 50 yushoig is eljuthatna, ha nem serul meg es tartja ezt a lehengerlo format.
A mar emlitett Kisenosato es a masik ket yokozuna all 10-3-mal, de a masik tapasztalt ozeki, Kotoshogiku se volt rossz (9-4). A harmadik ozeki, Goeido viszont 6-7-tel all, es meg kell nyernie mindket hatralevo meccset, kulonben lefokozzak...
Az alacsonyabb rangu szumobirkozok (rikishik) kozul kiugro teljesitmeny nem volt, talan Terunofuji (M2, 7-6) Tamawashi (M9, 9-4) es Tokitenku (M13, 9-4) emelheto ki.
Aoiyama, Ichinojo esTochinoshin kuzdelmesebb tornat zartak, de a magas maegashira rangban sem volt jo teljesitmeny Terunofujin kivul, igy nagy kerdes a sekiwake/komusubi rangokat ki fogja betolteni.
Ez van amikor a TOP 5/6 (yokozunak+ozekik) hozza a kotelezot..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Markó tuti nem.31-én az amatőr kupára megy innen valaki? 😊kaszo@Dexxter Tailor igen, és én is lehet de még nem 100%Farky
Az a fránya kiírás.. :p
több mint 9 éve
31-én az amatőr kupára megy innen valaki? 😊kaszo@Dexxter Tailor igen, és én is lehet de még nem 100%
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
31-én az amatőr kupára megy innen valaki? 😊
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
szurkolói kártyát!sportgeza.hu/sport/2015/01/10/darts_huliganizmus/
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Közkívánatra. Február 5-től egész tavasszal Premier League Darts a Sport tévében!www.sport1tv.hu/Hirek/2015/01/08/dar_premier_league10
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Huybrechts kiraly, Chisnall broaf... helyette jott volna Thornton v Dolan, es siman jo.IgorThornton vagy Dolan népszerűbb Chisnallnál?
több mint 9 éve
Huybrechts kiraly, Chisnall broaf... helyette jott volna Thornton v Dolan, es siman jo.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Gondolom úgy kell összerakni a 10-est, hogy általuk a lehető legtöbb szurkolót/nézőt lefedjék.Nem feltétlenül a 10 legjobb kell nekik, hanem a 10 legnézettebb.
több mint 9 éve
igen, őket már írtam feljebb 😊 Chizzy újabb szereplését sem értem igazából, Smith tényleg lehet jobb lett volna.+ Bunting + Huybrechtsvan Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightDexxter TailorKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
Az világos, hogy a PDC rangsor első 4 helyezettje automatikusan kvalifikálja magát, de a többieket tetszőlegesen választhatja a PDC illetve a Sky Sports? Én akár egy Michael Smith-t is behívtam volna...H_Marko
több mint 9 éve
+ Bunting + Huybrechtsvan Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightDexxter TailorKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
Az világos, hogy a PDC rangsor első 4 helyezettje automatikusan kvalifikálja magát, de a többieket tetszőlegesen választhatja a PDC illetve a Sky Sports? Én akár egy Michael Smith-t is behívtam volna...
több mint 9 éve
van Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
több mint 9 éve
Kik a résztvevők?sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
több mint 9 éve
Hatalmas meccs volt! Megérdemelte a skót. És az öreg is a döntőt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szar
több mint 9 éve
sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊
több mint 9 éve
2 BDO 90 és 92. Mikor megszülettem már VB volt 😀Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter Tailor14 PDC, 1 BDO, tudtommal.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter Tailor14 PDC, 1 BDO, tudtommal.