Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Taylor nem bírta végig.
több mint 9 éve
Chocker
több mint 9 éve
Nem emlékszem, hogy lett volna ennyire beteg döntő, de mindet én se láttam.Sobri Jóska2-6,
0-7
0-7
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azért hidd el, ad némi stabil alapot egy nyugodt élet, biztos anyagi alapokon.Abszolút nem erről szól nekik...H_MarkoÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.Sobri Jóska
több mint 9 éve
bár mi lesz a vége, méltó egy döntőhöz ez a meccs.Nem emlékszem, hogy lett volna ennyire beteg döntő, de mindet én se láttam.
Még így Jenkins nélkül is.
(amúgy Sobri régen amikor még néztem, Manley volt a kedvencem, ő tudod milyen döntőket nyomott Taylor ellen? 😀😀 hú de utáltam akkor PT-t )eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Abszolút nem erről szól nekik...Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Ja, akkor minden multimilliomosnak stabil az idegrendszere, jó tudni :pÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
több mint 9 éve
bár mi lesz a vége, méltó egy döntőhöz ez a meccs. Még így Jenkins nélkül is.
(amúgy Sobri régen amikor még néztem, Manley volt a kedvencem, ő tudod milyen döntőket nyomott Taylor ellen? 😀😀 hú de utáltam akkor PT-t )
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
6-6!!!!!!!!!!!!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
van az 6 fölött isÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
több mint 9 éve
Mi ez a meccs 😀
több mint 9 éve
nee 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.
több mint 9 éve
Elyookerezi 😀
több mint 9 éve
Anderson mit csinál ? 😮
több mint 9 éve
Mert nem bírta végig?És most nem jött a d20 GarynekJakehomerDe tudod miért? 😊Sobri Jóska
több mint 9 éve
És most nem jött a d20 GarynekJakehomerDe tudod miért? 😊
több mint 9 éve
Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀