Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Elég ritkán. 😊Van aki végigbírja? 😀H_MarkoAzért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
több mint 9 éve
a LionsVan aki végigbírja? 😀H_MarkoAzért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
több mint 9 éve
a kettő közül az egyik nem fogja ezt bírni---> bejön ami mondtál.Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Van aki végigbírja? 😀Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Azért kellett hozzá Taylor minislumpja isJakehomerŐ se bírja végig.
több mint 9 éve
Azért kellett hozzá Taylor minislumpja is
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ennek az embernek milyen idegrendszere van?SchleckHihetetlen. azt hittem 3-0 Taylornak erre 2-0-ról megnyeri...
több mint 9 éve
És ezek után behúzza Gary a setet, az igen!
több mint 9 éve
Ilyen nincs 😀
több mint 9 éve
Hooonnaaaannn
több mint 9 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀eaglesmcnabbValami boxoló ős lehet ott...
több mint 9 éve
Mondjuk nemtom az ilyen gyökeret miért nem basszák ki hamarabb, gery kb most szólt 4edjére...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Csabinak már a felállása is elég unortodox volt.Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀TocaJenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
9 PDC nagy tornán volt döntös. Mutatom az eredményeit:
A darts Ballackja.Sobri Jóska
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
Ebbe teljesen beleillettek a pimpelt nyilak.
több mint 9 éve
Na ez most dőlt el, szegény Gary 😕
több mint 9 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Látod, mi már hozzászoktunk, ezért jó ha valaki a 0-ról jön 😀
Szerk.: visszavonom...H_Marko
több mint 9 éve
és most megdobja elsőre a D16-ot
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Szerk.: visszavonom...
több mint 9 éve
Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊
több mint 9 éve
Durván Yookerezik.
több mint 9 éve
tényleg váltson nyilat Gary is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning