Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
EZ MI?!?!
több mint 9 éve
0 pont bakker.Ilyet se láttam még.
Menjen bowlingozni 😕
több mint 9 éve
loool az kemnény 0
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Jenkins, az örök második? 😀vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!eaglesmcnabbbezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska
9 PDC nagy tornán volt döntös. Mutatom az eredményeit:
A darts Ballackja.
több mint 9 éve
ez mi volt?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Igen, mert nem lehet végig bírni! Kivéve amikor igen...Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszállóDexxter TailorKlasszis volt. Bezzeg amikor három nyila van d12-re, az nem ment, nehéz játék ez
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
most fogtam fel h Taylor nem csak nyilakat hanem gyártót is váltott 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Choker öreg 😀
több mint 9 éve
vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszálló
több mint 9 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.
több mint 9 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!
több mint 9 éve
Szerencsétlen Anderson 😀😀
több mint 9 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.
több mint 9 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ez hanyadik robinhood Andersonnál csak ezen a meccsen?
több mint 9 éve
Erre elkezd Yookerezni ájájáj...
több mint 9 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...Sobri JóskaAkkor 5-1 lenne most neki...
több mint 9 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...
több mint 9 éve
Az egyik tömeget nem tud dobni, a másik kiszállót. Szar meccs 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorPedig most láthatóan azt csinálja sajnos.
ha nem engedi el magát, úgy, mint Gerwen ellen, akkor ennek gyorsan vége lehet....