Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
meleg volt a pite az öregnek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Az "egyből"-t nem engedi.Nyilván nehezen dolgozná fel a sportszergyártó, hogy ha egy másik garnitúrát is el kéne adnia 😀TocaGary helyében holnap egyből nyilakat cserélnék 😀Dexxter TailorA szerződése nem engedi.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Nyilván nehezen dolgozná fel a sportszergyártó, hogy ha egy másik garnitúrát is el kéne adnia 😀Gary helyében holnap egyből nyilakat cserélnék 😀Dexxter TailorA szerződése nem engedi.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Gary 99 Phil 102-es átlagon, de sokkal többnek tűnik laikus szemmeleaglesmcnabbTalán ennyi különbség sincs ma köztük. 1-2% se.
több mint 9 éve
Gary helyében holnap egyből nyilakat cserélnék 😀Dexxter TailorA szerződése nem engedi.
több mint 9 éve
Gary 99 Phil 102-es átlagon, de sokkal többnek tűnik laikus szemmel
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Gary helyében holnap egyből nyilakat cserélnék 😀
több mint 9 éve
Gary, T20 T19 Bull és ezt még kétszer. Tuti nem ütik ki egymást a nyilak...
több mint 9 éve
8 öcsém az a nem semmi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
mi kezek a fos nyilak Andersonnak, mostmá tényleg hihetetlen lassan.Phil is az hogy pont akkor jó amikor a legjobban kéne.
több mint 9 éve
Erre majdnem dob egy 9 nyilast az öreg, szünetből visszajövet 😀
több mint 9 éve
Erre meg egy majdnem kilenc nyilas, eszméletlen
több mint 9 éve
áá 1 nyíl
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Hát persze, hogy a duplát cseszi el 😛Komoly volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Köcsögség lett volna azért ilyenkor 180-at dobni életében először világbajnokságon.
több mint 9 éve
Mellé dobja a D12-t come on man...
több mint 9 éve
Meglepő a válaszod.És akkor most jön az obligát kérdés, hogy végigbírja-e Gary? 😛JakehomerHa engem kérdezel, szerintem nem.Sobri Jóska
több mint 9 éve
És akkor most jön az obligát kérdés, hogy végigbírja-e Gary? 😛JakehomerVagy voice?! 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
És akkor most jön az obligát kérdés, hogy végigbírja-e Gary? 😛JakehomerHa engem kérdezel, szerintem nem.
több mint 9 éve
Bazmeg ez az év comebackje lesz kb
több mint 9 éve
És akkor most jön az obligát kérdés, hogy végigbírja-e Gary? 😛
Tepper takarodj!