NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter TailorKözvetlen a meccs után volt egy fél perce, amíg magában kurvaanyázott, azóta laza 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az első része volt a lényeg 😀Nyomok egy screenshotot vagy akár csütörtökön meghívlak egy szódára...H_MarkoAkkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛TocaJa, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Nyomok egy screenshotot vagy akár csütörtökön meghívlak egy szódára...Akkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛TocaJa, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀
több mint 9 éve
Akkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Érdekes adat:Azért lefogadom, hogy ennek nem néztél utána 😛
Soha nem nyert még senki VB-t, aki első 3 nyílra 0-val kezdett VB-döntőben.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Valahol szurkolhatok normális játékosnak is....nem úgy, mint a többi sportban 😀 ( üdv, egy Eagles és Arsenal fan)Mekkora döntő, hihetetlenDivatdrukker 😛Dexxter Tailor
Anderson no1 kedvenc mától
Ide egy nyugtatót!!!!Newman
több mint 9 éve
Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊
több mint 9 éve
Érdekes adat:Soha nem nyert még senki VB-t, aki első 3 nyílra 0-val kezdett VB-döntőben.
több mint 9 éve
Mekkora döntő, hihetetlenA jövő évi döntőig ? 😀
több mint 9 éve
Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉
több mint 9 éve
Mekkora döntő, hihetetlenDivatdrukker 😛
több mint 9 éve
Sobri is megtanulta, hogy Gary mindig végigbírja 😀JakehomerAhogy mondtam is végig, dokumentálhatóan. 😊
több mint 9 éve
Sobri is megtanulta, hogy Gary mindig végigbírja 😀JakehomerRosszul látod, Taylor nem bírta 😀
több mint 9 éve
Sobri is megtanulta, hogy Gary mindig végigbírja 😀
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Mekkora döntő, hihetetlenAnderson no1 kedvenc mától
Ide egy nyugtatót!!!!
több mint 9 éve
Garry Anderson PDC World Champion 2015, ahogy végig mondtam!Hmmm...
Yuppi.Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
NEM LEHET BÍRNI A VÉGÉIG!!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Danny
1 726
Mekkora meccs volt, te atya isten! 😀
több mint 9 éve
A darts is olyan játék mint a foci. A végén a Philly szopik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Meegdooobjaaa!!!!
több mint 9 éve
Garry Anderson PDC World Champion 2015, ahogy végig mondtam!Yuppi.
több mint 9 éve
GARY!!!!