NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
én egy Barnyn sem lepődnék meg ha döntőbe jutna, Taylor kiesésével sokan elkezdenek majd "agyalni"
több mint 8 éve
szóval negyeddöntők:van Barneveld - M. Smith
Adrian Lewis - Peter Wright
Gary Anderson - James Wade
Alan Norris - Jelle Klaasen
simán kinéz ebből egy Lewis - Anderson döntő 😊
több mint 8 éve
mindkettő verhette volna a fejét ha kikap, de Klaasen szerintem jobban, mert sok esélyt szalasztott volna el, azt hittem azok után Taylor bemákoljabemákolja??? Dartsban? 😀
viszont így Klaasen simán elődöntőbe juthat!
NB2
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
nem volt csúnya, bár nem tudom elképzelni, h ezt a teljesítményt még egyszer hozni tudjaInnentől hajár Lewis
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
mindkettő verhette volna a fejét ha kikap, de Klaasen szerintem jobban, mert sok esélyt szalasztott volna el, azt hittem azok után Taylor bemákoljaviszont így Klaasen simán elődöntőbe juthat!
több mint 8 éve
4 leget elbukni egymás után, ez nem volt benne
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Négy leget nyert zsinórban, az igen
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
honnan jött vissza Klaasen!!!!!!!!
több mint 8 éve
ATYA ÚR ISTEN
több mint 8 éve
na elmész a picsába, honnan jött vissza 😀ráadásul hogy, asztakurva
Löfli
több mint 8 éve
na elmész a picsába, honnan jött vissza 😀
több mint 8 éve
ez a 126-os kiszálló nagyon megtörte Klaasent
több mint 8 éve
bazeg itt is mi van már...
több mint 8 éve
Klaasen nem lehet ennyire balfék!!!Ennyi esélyt ne adjon már Taylornak!
több mint 8 éve
Klaasen elchokerkedte a szettet, pedig Taylor adta neki a lehetőséget rendesen. Innen már nehéz lesz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Klaaaaseeeen 1 rohadt nyílon múlt a 3-1!!!És tessék vazze 2-2
több mint 8 éve
Azért Norrisnak nem volt nehéz dolga eddig, mindhárom ellenfele (főleg Thornton) alul teljesített, persze vb negyeddöntőbe jutni sem kis teljesítmény, de szerintem Taylor/Klaasen ellen simán kizúgMi az hogy Taylor/Klaasen??? 😊
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Azért Norrisnak nem volt nehéz dolga eddig, mindhárom ellenfele (főleg Thornton) alul teljesített, persze vb negyeddöntőbe jutni sem kis teljesítmény, de szerintem Taylor/Klaasen ellen simán kizúg
több mint 8 éve
azért a koca 26-os köre után(amilyet még tán nem is láttam vb-n) elég szépen belemelegedett Wright! 😊Chizzy pedig elég sokszor bukó ilyen meccseken...
több mint 8 éve
na az egyik nagy kedvencem egy ilyen meccsen esik ki, faszom...tényleg ez is zseniális volt