Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért 5-0 után nem egyszerű fenttartani a koncentrációt, nem is sikerült lewisnak. Barney meg látótávolságba ért emiatt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
smith ellen is játszhatott volna így
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Andersonnak szurkolok pár éve, de nem lennék szomorú egy holland döntőnél sem
több mint 8 éve
Egyrészről örülök mert vmeik emberem tuti döntős, másrészről meg bassza meg, hogy idén is egymást kell kigyilkolniuk. Mikor láttam, hogy egy ágon vannak tudtam, hogy ez lesz. Mondjuk legalább a legjobbkor jön... 😀
több mint 8 éve
nagy előnyt adott Wright
több mint 8 éve
sajnos egész este szarul dobja a kiszállókat!fordulópont lehetett volna ha ezt hozza mint az előző meccsen, deinnen már nincs visszaút...
több mint 8 éve
huh, vajon Wrigh-ot mennyire viselte meg, hogy 2 nyila volt 3-2-höz?
több mint 8 éve
holnap nincs kedve még csatlakozni egy jó fórumos dartshoz?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Jó ez a darts😀
több mint 8 éve
bazmeg honnan jött vissza kétszer is Barney, eszméletlen
több mint 8 éve
enyhén szólva visszajött a meccsbe barney 😀
több mint 8 éve
Lesz itt még dzsihad csak barneynak össze kell raknia kicsit a játékát.
több mint 8 éve
egy szett után már zseniális meccs ez a Barney - M. Smith 😀
több mint 8 éve
sajnos ez a 6 set kevés volt hozzá, de így is kevesen múlt, kár, hogy Wade nem tudta szorosabbá tenni :\
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
most olyan közel voltak a srácok a 9 nyilashoz, hogy meg is tettem, hogy az Anderson - Wade meccsen össze is jön (21x odds)és már megint volt egy 1 milliméteren múló, én érzem hogy összehozzák 😀
markny
Mindig jövőre
több mint 8 éve
most olyan közel voltak a srácok a 9 nyilashoz, hogy meg is tettem, hogy az Anderson - Wade meccsen össze is jön (21x odds)
több mint 8 éve
Majdnem meglett a 9 nyilas. Bazdki..Chase the Sun a klasszikus party-szám 😊
Amúgy azt Rush's valaki, hogy a legek közti szünetekben mit énekelnek a nézők folyamatosan? 2 fajta számot dúdolásznak, az egyiknél még zene is van mellé.
Coolearie
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
KLAAAAASEEEEEEENtudom hogy unalmas, de egyszerűen szavak nincsenek erre az emberre.
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Majdnem meglett a 9 nyilas. Bazdki..Amúgy azt tudja valaki, hogy a legek közti szünetekben mit énekelnek a nézők folyamatosan? 2 fajta számot dúdolásznak, az egyiknél még zene is van mellé.
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
de utálom már ezt a majdnem 9nyilast, ez sem úlott egy milliméteren se...
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Sima Gary Anderson lesz a vége. Ez a Klaasen srác nagyra viheti még. Amit az utolsó 4-5 legben leművelt..
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Norris mit művel, azt a rohadt eget :oaha, el is kezdett idegből dobálni, most kéne megfogni...
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Sry ezt most látom.. tied akkor az egyes sorszámú plecsni, én csak màsodik vagyok a bandwagonon.Ja, tuti klaasent is a vb előtti egyik kommentemből lopta 😀 ( arra a javaslatomra is jó sok tipp érkezett 😀 )Jóhogynem az elődöntők elött tippelünk... 😉Peter Wright tipp mehet még?Én Klaasent tarto(tta)m sötét lónak idén.. mert az alsó ág Taylort kivéve elég nudli.
csak hogy ne csupa Barcelona, Real Madrid legyen! 😊
yooker
Aztán megdobta a 103-as átlagot elsö körében, akkor nem akartam beirni.. de most azért a holnapi elött benyögök én is egy ilyet, hátha bejön. 😀 Irjuk be ezt.
Persze ha fogadni kéne, inkább Anderson (tavaly is rá tippeltem)
Igor
Sobri Jóska
peach
Én mondjuk ùgy jutottam Klaasenre, hogy átnéztem a schedulet/sorsolást, és meg néztem melyik viszonylag underrated hollandusnak van könnyü ága. 😀
Ha van de Passal forditva vannak, lehet öt tippelem 😉 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Megmondtam vagy megmondtam? 😛Klaasennek jó éve volt, és underrated neve.. Anderson is igy tört be tavaly, meg mondjuk negyed/elödöntöig sokan mások is. És a nagymenöket gyakran a rövid meccsen könnyebb elkapni, amikor 4 set kell vs 6 vagy 7.
Tü-türürürüüüüú-rü-rürürū...
Elödöntö sima lesz, de ott ha nem hoz mondjuk 15%-kal többet mint Anderson, akkor vége a dalnak.