Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#22 Daryl Gurney: Sonics
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 6 éve
Gyerünk Smith, hátha!
több mint 6 éve
7-0, 7-1 v. 7-2?
több mint 6 éve
készen állok!szeretem mindkettőt, annak fogok szurkolni, aki hátrányban lesz 😀
több mint 6 éve
Jelenkorban biztosan, és kb. Taylor előzi meg egyedül. Ilyen géppuskakézzel, egy jóval keményebb brigádban ennyire kitűnik.Remélem sok erős fiatal lesz, különben lesz a dartsban is még egy Schumacher...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Attól még messze van!Gary B+ mi a fasz vanMvG a legnagyobb, mint mondtam, de nézhetetlen ez a gépstïlus számomra.
♉gaben♉
kishaszi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Gary B+ mi a fasz vanÖreg,fáradt, és Gerwen ellen csak úgy van esély, ha a kopasz hibázgat, Cross is kevés lett voéna tavaly, hiába a remek játék, ha mvg nem ront 5 meccsnyilat
♉gaben♉
---
MvG a legnagyobb, mint mondtam, de nézhetetlen ez a gépstïlus számomra.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?mert 4-0-nál megnyeri az 5. szettet és úgy örül mintha bajnok lett volna a philly 52 év után először. Legalább is engem ezért irritál.
hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
shawnka
Ettől függetlenül elismerem hogy ő a legjobb, és tény hogy csak akkor lehet elverni ha az ellenfélnek extra napja van, neki meg extraszar, ha a kettő együtt nem teljesül akkor esélytelen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?Már a megjelenése is visszataszító.
hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
shawnka
több mint 6 éve
azt mondja már el valaki, hogy MvG-t miért fújolják minden bevonulása előtt annyira?hasbarúgta a terhes feleségét vagy szimplán csak túl jó?
több mint 6 éve
Csalódtam benned Gary!
több mint 6 éve
Imádom Garyt, de néha olyanokat dob, hogy a hajam égnek áll...186-ra harmadik nyíllal 20-asra. Nájsz 😀

több mint 6 éve
legalább már csak 3 meccsre kell figyelni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
előrehozott döntő, ja
több mint 6 éve
Ez elég bunkó volt itt a bullokkal a végén...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hány duplát rontott itt zsinórban Gary, hetet-nyolcat?Csak 8at
Jakehomer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Hány duplát rontott itt zsinórban Gary, hetet-nyolcat?
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
mvg megtudta hogy vezet a bears, más magyarázat nincs rá miért esett vissza
több mint 6 éve
Anderson kiégett. ?Nem bírja végig.
Coolearie
több mint 6 éve
tankolni fogSmith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szatakkor erre most mit mondjunk?
Danny
😊
yooker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Anderson kiégett. ?
több mint 6 éve
Smith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szatakkor erre most mit mondjunk?
Danny
😊
több mint 6 éve
Gary B+ mi a fasz van
több mint 6 éve
Gerwen nem ember. Gary egyetlen sansza az lenne ma, ha 4 nyíllal játszhatna.

több mint 6 éve
hátha előtte bepezsgőzik más esély nincs
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!