Darts
19 feliratkozó
több mint 8 éve
ez természetes, de éppen ezért nem is annyira izgalmas ígyA mezőny mélysége nem összehasonlítható, de a jók ott is jók, csak kevesen vannak, mindenki átjön pénzt keresni 😊mondjuk a BDO-t csak hardcore fanoknak vagy erős idegzetűeknek ajánlom. Én bele néztem egy pár meccsbe, de botrány volt.Grat Anderson-nak.a BDO VB most is tart, a Premier League meg februárban kezdődik.
Meddig kell kibírni darts nélkül most?
Coolearie
Shilkor
Farky
Jakehomer
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Meg is van a PL-mezőny:Thornton helyett Klaasent vagy még Buntingot is jobban el tudnám képzelni
empty taxi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
A mezőny mélysége nem összehasonlítható, de a jók ott is jók, csak kevesen vannak, mindenki átjön pénzt keresni 😊mondjuk a BDO-t csak hardcore fanoknak vagy erős idegzetűeknek ajánlom. Én bele néztem egy pár meccsbe, de botrány volt.Grat Anderson-nak.a BDO VB most is tart, a Premier League meg februárban kezdődik.
Coolearie
Shilkor
Farky
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Meg is van a PL-mezőny:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
mondjuk a BDO-t csak hardcore fanoknak vagy erős idegzetűeknek ajánlom. Én bele néztem egy pár meccsbe, de botrány volt.Grat Anderson-nak.a BDO VB most is tart, a Premier League meg februárban kezdődik.
Coolearie
Shilkor
több mint 8 éve
Grat Anderson-nak.a BDO VB most is tart, a Premier League meg februárban kezdődik.
Coolearie
több mint 8 éve
Grat Anderson-nak.nem sokat február 4-én indul a PL
Coolearie
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem szép, viszont nagy meccs volt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Klassz sport ez a darts. Ez volt az első ilyen nagyobb esemény, amit végig követtem, de megérte. Jó móka.
több mint 8 éve
olléolléollé 😊 nem semmi volt Gary!!
több mint 8 éve
Sose tanulod meg, hogy Gary mindig bírja 😊Innen már nem hozza vissza Lewis, ennyi szektor és kiszállóhiba nem fér beleÉs ha Gary nem bírja végig? 😉
Löfli
Sobri Jóska
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Clutch Gary
több mint 8 éve
szegény Lewis :S vagy T1 vagy kiesik
több mint 8 éve
Innen már nem hozza vissza Lewis, ennyi szektor és kiszállóhiba nem fér beleÉs ha Gary nem bírja végig? 😉
Löfli
több mint 8 éve
Innen már nem hozza vissza Lewis, ennyi szektor és kiszállóhiba nem fér bele
több mint 8 éve
Gary számolni, Lewis meg dobni felejtett el 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Csak nem akar emelkedni a színvonal, olyan mint egy női teniszmeccs, annyi esélyt adnak az ellenfélnek 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Lewis nagyon kemény átlagot dobál csak azok a kiszállókÉppen 100-as az átlaga, szóval semmi extra, rengeteg üres köre van neki is. Kiszállója csak 10/28, de a 131 jött, amikor baj volt.
Farky
Garynek ez a 97-es átlaga a nagyon szar.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Lewis nagyon kemény átlagot dobál csak azok a kiszállók
több mint 8 éve
Öt nyilat elbaszni kiszállóra, Gary bazz
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
bazz ez milyen 131-es kiszálló volt
több mint 8 éve
Garynek kisebbségi komplexusa lehet Lewis ellen 😊 Messze a legszarabb átlagát dobja, Lewis legalább most is 100 fölött van, ő inkább a kiszállóknál remeg meg.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Elég idegesek mindketten