NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
163
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 567
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Darts
20 feliratkozó
25 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#22 Daryl Gurney: Sonics
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 10 éve
Chocker
több mint 10 éve
Nem emlékszem, hogy lett volna ennyire beteg döntő, de mindet én se láttam.Sobri Jóska2-6,
0-7
0-7
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azért hidd el, ad némi stabil alapot egy nyugodt élet, biztos anyagi alapokon.Abszolút nem erről szól nekik...H_MarkoÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.Sobri Jóska
több mint 10 éve
bár mi lesz a vége, méltó egy döntőhöz ez a meccs.Nem emlékszem, hogy lett volna ennyire beteg döntő, de mindet én se láttam.
Még így Jenkins nélkül is.
(amúgy Sobri régen amikor még néztem, Manley volt a kedvencem, ő tudod milyen döntőket nyomott Taylor ellen? 😀😀 hú de utáltam akkor PT-t )eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Abszolút nem erről szól nekik...Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Ja, akkor minden multimilliomosnak stabil az idegrendszere, jó tudni :pÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
több mint 10 éve
bár mi lesz a vége, méltó egy döntőhöz ez a meccs. Még így Jenkins nélkül is.
(amúgy Sobri régen amikor még néztem, Manley volt a kedvencem, ő tudod milyen döntőket nyomott Taylor ellen? 😀😀 hú de utáltam akkor PT-t )
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
6-6!!!!!!!!!!!!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
van az 6 fölött isÉn a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
több mint 10 éve
Mi ez a meccs 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
nee 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀NewmanMilliomosok.
Taylor több, mint 5 millió fontot dobált össze (plusz a rengeteg reklámbevétel), Anderson is másfél fölött jár.
több mint 10 éve
Elyookerezi 😀
több mint 10 éve
Anderson mit csinál ? 😮
több mint 10 éve
Mert nem bírta végig?És most nem jött a d20 GarynekJakehomerDe tudod miért? 😊Sobri Jóska
több mint 10 éve
És most nem jött a d20 GarynekJakehomerDe tudod miért? 😊
több mint 10 éve
Én a tv előtt szívrohamot kapok, ezek meg vígan eldobálgatnak.... 😀
több mint 10 éve
meleg volt a pite az öregnek