Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom néztétek-e,de most lett vége a Premier League Darts első fordulójának Belfastban.Elég jó kis meccsek voltak,főleg Taylor-MvG. Taylor bekezdett az első legben két 180-nal,vezetett is,de aztán Gerwen megforditotta a meccsen vezetett 6-4-re is de a vége 6-6 lett.(fogadás szempontjából pedig aranybánya ez a Darts bajnokság,csak ajánlani tudom)
több mint 11 éve
ugyanott megtalálsz, ahol a múltkorShawnka fél7-et mondott, de addigra én tuti nem érek oda. Gondolom, ő ott lesz...berger90mikor találkozunk?Farkyki jön holnap? 😊 shawnkaÉn jövök! Igor, jobbulást.berger90
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Én nemtok menni, mert máris le kell adnom egy cuccot pénteken... úgyhogy marad a jövő hét nekem minden bizonnyal.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Shawnka fél7-et mondott, de addigra én tuti nem érek oda. Gondolom, ő ott lesz...mikor találkozunk?Farkyki jön holnap? 😊 shawnkaÉn jövök! Igor, jobbulást.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Videón összehozom bármikor. 😛ki jön holnap? 😊 shawnkaSobri 180-áról videót várokkaszo
több mint 11 éve
mikor találkozunk?ki jön holnap? 😊 shawnkaÉn jövök! Igor, jobbulást.berger90
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
ki jön holnap? 😊 shawnkaalap 😀
több mint 11 éve
ki jön holnap? 😊 shawnkaÉn sajna passzolom (hiába mondtam mást vasárnap), elég betegesen vagyok..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
ki jön holnap? 😊
több mint 11 éve
Adrian L. kikapott a japó gyerektől? Wow....GRAFIElég szánalmas volt, borzalmasan dobált.. és a gyengébbik japó ellen kapott ki 😊
Taylor úgy nyert 4-1-re (nem könnyen amúgy, végig nyomás alatt volt), hogy a másik japán 100+ átlagot dobált 😊 (Power asszem 107-108 körülit)
Sőt, 2-0-ra elmentek az ázsiaiak döntő szettben is.. aztán kicsit kevesebb triplát dobtak a vége felé, és Taylor egyedül megnyerte gyakorlatilag.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Adrian L. kikapott a japó gyerektől? Wow....
több mint 11 éve
Ez most elég állat volt, 245-ről kiszállni 6 nyíllal, úgy hogy Burnettnek 24 volt.. a rövid formátum miatt, elég csúnyán buknak a favoritok... bár nem tudom elképzelni, hogy az angolok is szívjanak, de kifejezetten érdekes lenne mondjuk egy SPA-ENG, FIN-BEL elődöntő.. nem sokan tippeltek volna erre.Áhh, elhülyülték a spanyolok :S
több mint 11 éve
A soft tábla szépségei közé tartozik, hogy mikor 6-ról akarsz kiszállni és dobsz egy 18-ast, akkor is kiszálltál... 😀
több mint 11 éve
leírom, hátha elfelejtette valaki:02.07, 02. 14. -> ingyen darts a Noiretben, tehát bowl.hu jelenlét.
több mint 11 éve
ez a mi meccseinket megszégyenítő szenvedés volt a németek részéről a végén. 8 nyíl a dupla kettőre, és nem jött... 😀
több mint 11 éve
a finnek meg a belgák nagyon mennek, csodálkoznék ha nem valamelyikük lenne az angolok ellenfele a döntőben.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
az se az öregen múlott, hogy nyerték a meccset a délafrikaiak ellen. nagyon kevés hiányzott a legkeményebb upsethez. Legalább holnap nem kell néznem a döntőt.
bazdmeg MvG.shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Aztakurva, kizúgtak Whitlockék is. Na, innen kezd érdekes lenni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ugye nézitek? Horvátország és Japán a negyeddöntőben, mindketten kiemelt ír csapatok küldtek haza. Azért ilyen upsetek sincsenek mindig 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Kettőkor jönnek a magyarok az északírek ellen. 5-1 vagy 5-0 kell a továbbjutáshoz 😀shawnkanem tudom, akarom-e nézni, a tegnapi elég volt...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kettőkor jönnek a magyarok az északírek ellen. 5-1 vagy 5-0 kell a továbbjutáshoz 😀shawnkaEgyébként arra, hogy megnyerjük a meccset bármilyen arányban is, 6.5-es odds van. De aki igazán nagyot akar kaszálni, az megteheti azt is, hogy megnyerjük a vb-t 1500-as oddsért. 😀