Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Kettőkor jönnek a magyarok az északírek ellen. 5-1 vagy 5-0 kell a továbbjutáshoz 😀
több mint 11 éve
Respect, voltak itt elég komoly dobások, bár a német közönség bekaphatja.. remélem azért az usákokat is megcsapják.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
aztamindenit, ez nagyon szép befejezés volt.
több mint 11 éve
ugye? az a szemét 4-es szektor 😀
több mint 11 éve
a kevesebb hajjal rendelkező finn egy az egyben Gyula.
több mint 11 éve
Damn, lemaradtam, a holland-polákba kapcsolódtam bele.Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Igornem tudom láttad-e az ausztrál-horvátot, de ott mindkettő kockának nagyon varázslatos technikája volt. a te dobómozdulatod tankönyvbe illő azokhoz képest 😀shawnka
Na még a végén meccs lesz.... csak mondanom kellett, kezdenek beindulni.
Mondjuk ez a másik finn is érdekesen dob.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Igornem tudom láttad-e az ausztrál-horvátot, de ott mindkettő kockának nagyon varázslatos technikája volt. a te dobómozdulatod tankönyvbe illő azokhoz képest 😀
több mint 11 éve
Igazából ez elég vicces meccs, a gyengébb német/finn elég ótvar szinten dobál 😀Komulának kb. egyedül kell megnyernie, és így is meg fogja. 😊
több mint 11 éve
jó ez a tag team verseny, szeretni fogom ezt a VB-t 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Nem tud dobni a röhögéstől, beszarok ezen a két hollandon 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
tessék, meg is érkezett MvG 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ez egy fasza meccs lesz... Mike sehol, a polákok vérszagot éreznek, Barney meg helyrerakja őket. 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀megdobja most 😛
Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
MAGNIFICENT MICHAEL VAN GERWEN ! 😀Ezt a 17 nyilat egész életemben elnézném. Egy kibaszott zseni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lewis tajparaszt beszédstílusát még mindig nem tudom hova tenni. Taylor meg teljesen jogosan volt mérges rá.
több mint 11 éve
és mindez Németországban.. beszarás 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
azért a végére odarakták magukat 😀utána pedig Barney és Mighty Mike, az se lesz piskóta.
jönnek az angolok!shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
azért a végére odarakták magukat 😀jönnek az angolok!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Kezd izzasztó lenni ez a meccs a skótoknak, 4-0-ról 4-3.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.shawnkaNicholson már megint nem tud kiszállni... Whitlock az isten.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
áh, Whitlock 😀 zseni a faszi.
több mint 11 éve
tévedtem, most még az ausztrálok jönnek. 😀www.firstrow1.eu/watch/166535/1/watch--pdc-world-cup-of-darts,-germany---group-matches,-day-1.html
több mint 11 éve
elkezdődött a World Cup of Darts. most megy egy remek Wales-Spanyolország rangadó, de utánuk jönnek a hollandok a lengyelek ellen, de lesz még Phil Taylor-Adrian Lewis páros a japánok ellen is.