Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande
#28 Michael Smith: gabokocka
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 10 éve
Hooonnaaaannn
több mint 10 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀eaglesmcnabbValami boxoló ős lehet ott...
több mint 10 éve
Mondjuk nemtom az ilyen gyökeret miért nem basszák ki hamarabb, gery kb most szólt 4edjére...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tesóm első kérdése az volt múlthéten hogy "miért nem bal lábbal előre állnak be?" Mondom ilyen nincs hogy benne van a vérünkbe 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Csabinak már a felállása is elég unortodox volt.Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀TocaJenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
9 PDC nagy tornán volt döntös. Mutatom az eredményeit:
A darts Ballackja.Sobri Jóska
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
Ebbe teljesen beleillettek a pimpelt nyilak.
több mint 10 éve
Na ez most dőlt el, szegény Gary 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Látod, mi már hozzászoktunk, ezért jó ha valaki a 0-ról jön 😀
Szerk.: visszavonom...H_Marko
több mint 10 éve
és most megdobja elsőre a D16-ot
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Tuti a 3 nyílon múlt csak 😀Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Engem kicsit jobban megviselt volna a 0-zás. Hihetetlen csóka...Szerk.: visszavonom...
több mint 10 éve
Jenkins, az örök második? 😀jó lesz nekem a 2. hely Markó mögött 😀
amúgy meg pont leszarom ha bebassza a 9 nyilast. Idén se kellett neki sok. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Durván Yookerezik.
több mint 10 éve
tényleg váltson nyilat Gary is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
EZ MI?!?!

Don't blink!
több mint 10 éve
0 pont bakker.Ilyet se láttam még.
Menjen bowlingozni 😕
több mint 10 éve
loool az kemnény 0
több mint 10 éve
Jenkins, az örök második? 😀vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!eaglesmcnabbbezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska

A darts Ballackja.
több mint 10 éve
ez mi volt?
több mint 10 éve
Igen, mert nem lehet végig bírni! Kivéve amikor igen...Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszállóDexxter TailorKlasszis volt. Bezzeg amikor három nyila van d12-re, az nem ment, nehéz játék ez
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
most fogtam fel h Taylor nem csak nyilakat hanem gyártót is váltott 😀
több mint 10 éve
Choker öreg 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
vettem 21 grammos unicornokat, terry jenkins is azokkal ilyen jó!bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.Sobri Jóska