Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande
#28 Michael Smith: gabokocka
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 10 éve
De én mindig arcozom... 😛Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛Toca
Én pont azt látom Anderson-ban, hogy nem kockáztat. Pl bullra is csak akkor dob rá, ha a másik kiszállón van.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.Schleck
Egyébként picit higgadtabban átgondolva nem is akkora arcozás a D18 D18.
több mint 10 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.
több mint 10 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök
a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírnieaglesmcnabb
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛
több mint 10 éve
Nem jött be neki. Egyébként épp most megint 72-je volt és T12-re ment.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?
több mint 10 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/
több mint 10 éve
Legalább konzekvens vagy 😀Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉Sobri Jóska
Taylor 7 nyilat dobott sikertelenül d8-ra, ouch
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉
több mint 10 éve
Anderson tolja neki.
több mint 10 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknál
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csalogató a Wild Card meccs végignézése is, de inkább e mellett döntök. Hajrá Gary!DannyAz már lényegében eldőlt. Hajrá Gary!
több mint 10 éve
Két 120+ kiszálló 1.szettben, megteszi 😀Hajrá Gary! (csak d20-ra kerekíts mindig 😀 )NewmanVagy bullra 😀Danny
több mint 10 éve
Csalogató a Wild Card meccs végignézése is, de inkább e mellett döntök. Hajrá Gary!
több mint 10 éve
Na hajrá Anderson, meg tudod csinálni!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
sport m-es stream vkinek?ha kell vkinek: tevemost.info/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Máris itt az új szezon! (Y) pbr.com/en/bfts/schedule.aspx PBR 2015
Hajrá Mauney!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
király kis döntő lesza tavalyi helyett is!!! 😀😀😀
több mint 10 éve
Ez csalódás volt most Barneytól... :/Így akkor a döntőben, hajrá Anderson!!!
több mint 10 éve
Barney a lehető "legjobbkor" játszott a legrosszabbul 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Na most már merek beírni, mert a meccs alatt nem mertem eredmény követni, de Anderson a döntőben!!!! 😊
több mint 10 éve
na ez jó volt: közönség boooo, Taylor kiszól, hogy gyere bazmeg, csináld meg te 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
jó lesz ez!!!