NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Igazi, döntőhöz méltó meccs volt. Sajnos van Gerwen fejben már nem volt a topon kb. a felétől. Azért Tayloron is látszott a feszültség, nem szokott ő szektort hibázni, ahogy többször is tette, de ő túl tudott ezen lépni.
több mint 11 éve
a 2 elődöntő kevésbé magas színvonala kicsit csalódás volt, de ez a meccs nagyon ott van!yookerNem tudom te milyen elődöntőket néztél, de a Wade - van Gerven az egyik legjobb meccs volt, amit addig láttam. És a Barneveld-Taylor meccs második fele is izgalmas lett.
több mint 11 éve
7,9 egy ilyen tábláért... Nicekaszo találta, nem leszek semmi jónak az elrontója 😊aaaaand it's gone, "házon belül" maradt legalább? 😀kaszo
sport.vatera.hu/jateksportok/darts/dart_tabla_unicorn_eclipse_pro_1692748934.htmlshawnka
Nekem egy winmau blade 3 van, ami tan picivel gyengébb, de azóta van már blade 4 is azzal nem találkoztam.
több mint 11 éve
kaszo találta, nem leszek semmi jónak az elrontója 😊aaaaand it's gone, "házon belül" maradt legalább? 😀
sport.vatera.hu/jateksportok/darts/dart_tabla_unicorn_eclipse_pro_1692748934.htmlshawnka
több mint 11 éve
Taylor végig hozta, amit tud, baromi konzisztens, és néha még rá is tud tenni egy lapáttal 😊Barney a meccs első, Gerwen meg a második felében nem tudta azokat a tömegeket dobni, amik ellene kellenek. Gerwennél ez azért kicsit meglepő, mégiscsak ez volt az erőssége eddig, de első vb döntőben érthető, főleg, hogy Taylor elkezdett nagyon jól játszani.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Azért Phil végigdominált mindenkit a torna során (Barney ellen valami elkattant nála), és MVG is csak addig bírta amíg 105-ös tömeget dobált.Hihetetlen setátlagokat dobott, a végén pláne, nagy meccs volt.. bár valóban mintha MVG a vége felé elkapkodta/lélekben már feladta volna.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
köszi!van sport tv streametek?zavi27datafix.hu/OnlineTVshawnka
több mint 11 éve
Taylor lassan befejezi és akkor ezé a srácé lesz a jövő.
több mint 11 éve
Bírom Taylort is, de sajnálom, hogy nem lett meg Gerwennek, megérdemelte volna.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Most már a kiszállót se tudja dobni a kopasz, ennyi volt.JakehomerNagyon nagy playa, a jövő az övé ha az öreg abbahagyja. Óriási meccs.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
van sport tv streametek?
több mint 11 éve
Most már a kiszállót se tudja dobni a kopasz, ennyi volt.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Közben facebookon: " Gyorsan dobtam egy kört a szünetben. 11 pont lett... Rettegj Power! 😀"
több mint 11 éve
szaba
10 543
Innen nem kap ki phil streak-ről.
több mint 11 éve
Ezért Ő a legjobb aki valaha játszott...
több mint 11 éve
zseniális.