NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
át kell értékelni a 9 darter finish fogalmát 😀pedig bennemaradt ebben is 😛Arra már remélhetőleg én is eltudok menni (talán akkor nem lesz előtte do or die vizsgám), de akkor mindenképp steel táblán játszunk. 😀 Newmanén már dobtam 180-at is softon, igaz, hogy csak 171 kellett volna, de gondoltam, ha már az első kettő ott van, akkor rámegyek a harmadikkal is 😀Newmanazt itt látott 129 volt az este legnagyobb dobása. Igor csinált valahogyan egyszer egy 103-at, meg nekem volt egy 100-asom.
azt számolgattuk, hogy simán megdobtuk az 50-es átlagot, ami miatt most kifejezetten boldog is vagyok 😀 egyébként nagyon király volt, a következőt rendesen felpromózzuk.shawnka
a legjobb egyébként az volt, amikor kb. 9 nyíllal nem tudtam 4-ről(NÉGYRŐL) kimenni 😀shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
pedig bennemaradt ebben is 😛Arra már remélhetőleg én is eltudok menni (talán akkor nem lesz előtte do or die vizsgám), de akkor mindenképp steel táblán játszunk. 😀 Newmanén már dobtam 180-at is softon, igaz, hogy csak 171 kellett volna, de gondoltam, ha már az első kettő ott van, akkor rámegyek a harmadikkal is 😀Newmanazt itt látott 129 volt az este legnagyobb dobása. Igor csinált valahogyan egyszer egy 103-at, meg nekem volt egy 100-asom.
azt számolgattuk, hogy simán megdobtuk az 50-es átlagot, ami miatt most kifejezetten boldog is vagyok 😀 egyébként nagyon király volt, a következőt rendesen felpromózzuk.shawnka
a legjobb egyébként az volt, amikor kb. 9 nyíllal nem tudtam 4-ről(NÉGYRŐL) kimenni 😀
több mint 11 éve
Arra már remélhetőleg én is eltudok menni (talán akkor nem lesz előtte do or die vizsgám), de akkor mindenképp steel táblán játszunk. 😀én már dobtam 180-at is softon, igaz, hogy csak 171 kellett volna, de gondoltam, ha már az első kettő ott van, akkor rámegyek a harmadikkal is 😀Newmanazt itt látott 129 volt az este legnagyobb dobása. Igor csinált valahogyan egyszer egy 103-at, meg nekem volt egy 100-asom.
több mint 11 éve
én már dobtam 180-at is softon, igaz, hogy csak 171 kellett volna, de gondoltam, ha már az első kettő ott van, akkor rámegyek a harmadikkal is 😀Newmanazt itt látott 129 volt az este legnagyobb dobása. Igor csinált valahogyan egyszer egy 103-at, meg nekem volt egy 100-asom.
azt számolgattuk, hogy simán megdobtuk az 50-es átlagot, ami miatt most kifejezetten boldog is vagyok 😀 egyébként nagyon király volt, a következőt rendesen felpromózzuk.
több mint 11 éve
jó én ezt a topikot nem olvastam máshol meg nem volt. 😀 de azért grat Farkynak, és nektek is Igorral a dobogóhoz! 😛hogyhogy nem steel táblán játszottatok? 😀Newmanaz nem számolta 😛
erről nekem senki se szólt? 😮végülis csak hatszor mondtam el, hogy megyünk 😀shawnka
mentem volna utolsó helyezettnek, végre találtatok volna valamit amiben kikúrtszar vagyok 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
én már dobtam 180-at is softon, igaz, hogy csak 171 kellett volna, de gondoltam, ha már az első kettő ott van, akkor rámegyek a harmadikkal is 😀kár, hogy nem jöttetek többen 😀szervezzetek még, és eskü megyek. megint a munka... jó, holnap vizsga de hát look at all the fuck i give.berger90
ilyenekről maradtatok le:
shawnka
több mint 11 éve
Jaj de kényelmesek... 😀hogyhogy nem steel táblán játszottatok? 😀Newmanaz nem számolta 😛shawnka
több mint 11 éve
hogyhogy nem steel táblán játszottatok? 😀Newmanaz nem számolta 😛
erről nekem senki se szólt? 😮végülis csak hatszor mondtam el, hogy megyünk 😀
mentem volna utolsó helyezettnek, végre találtatok volna valamit amiben kikúrtszar vagyok 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
erről nekem senki se szólt? 😮mentem volna utolsó helyezettnek, végre találtatok volna valamit amiben kikúrtszar vagyok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
kár, hogy nem jöttetek többen 😀szervezzetek még, és eskü megyek. megint a munka... jó, holnap vizsga de hát look at all the fuck i give.
ilyenekről maradtatok le:
shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ez jó volt.. nem tudom jött-e más, mi hárman (Farky, shawnka, jómagam) megtaláltuk egymást, és jó sok izgalmas meccset toltunk.hozzátenném, hogy Farky azért is volt clutch, mert mi az elején elfutottunk 4-4-1-re a nyert meccsek számában és innen nyert 5-6-7-re 😀
Hiába voltam a kisbull és az 1-es mező királya, (meg én azért általában eltaláltam a táblát, kivéve amikor magas volt 😀) végül Farky vitte el az első bajnoki trófeát jelentő virtuális címet 😛 utolsó kláccs dobásával, de úgy hiszem parádés stílusommal számtalan rajongót szereztem. 😀
Igor
több mint 11 éve
Ez jó volt.. nem tudom jött-e más, mi hárman (Farky, shawnka, jómagam) megtaláltuk egymást, és jó sok izgalmas meccset toltunk.Hiába voltam a (kis)bull és az 1-es mező koronátlan királya (sajna a tripla 20 annyira nem ült ma), (meg én azért általában eltaláltam a táblát, kivéve amikor magas volt 😀) végül Farky vitte el az első bajnoki trófeát jelentő virtuális címet 😛 utolsó kláccs dobásával, de úgy hiszem parádés stílusommal számtalan rajongót szereztem. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
kár, hogy nem jöttetek többen 😀ilyenekről maradtatok le:
több mint 11 éve
először aláíratta vele, utána mással is, majd odaadta neki, ekkor kapcsoltak el pont. de akkor sztem odaadta neki, ha visszavonul.jól láttam, hogy Taylor az aláírt táblát a pontbemondó bírónak(?) adta oda?HabiValószínűbb, hogy vele is aláíratta.BMG
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
De az is lehet, hogy odaadta neki, hiszen ez volt az utolsó meccse, visszavonul. (Mármint a pontbemondónak.)jól láttam, hogy Taylor az aláírt táblát a pontbemondó bírónak(?) adta oda?HabiValószínűbb, hogy vele is aláíratta.BMG
több mint 11 éve
bmg
2 681
jól láttam, hogy Taylor az aláírt táblát a pontbemondó bírónak(?) adta oda?HabiValószínűbb, hogy vele is aláíratta.
több mint 11 éve
jól láttam, hogy Taylor az aláírt táblát a pontbemondó bírónak(?) adta oda?
JT Daniels fan
több mint 11 éve
szóval ma este hét, remélem nem felejtettétek el 😀shawnkanem tudok menni, vizsga miatt
de majd részletes beszámolót kérek 😀
több mint 11 éve
szóval ma este hét, remélem nem felejtettétek el 😀
több mint 11 éve
én remélem taylor marad legalább még egy évet. ha MvG jövőre összerakja az elődöntőben dobott tömeget a döntőben dobott kiszállókkal,és azt kiviszi a tábla elé, nah azt nagyon megnézném, hogy taylor akkor mit csinál... 😊peachHát azért ha azt összerakja akkor szerintem Taylor is csak tapsolni fog 😀 De azért nem olyan egyszerű mint innen tűnik 😀
több mint 11 éve
én remélem taylor marad legalább még egy évet. ha MvG jövőre összerakja az elődöntőben dobott tömeget a döntőben dobott kiszállókkal,és azt kiviszi a tábla elé, nah azt nagyon megnézném, hogy taylor akkor mit csinál... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
persze csodás volt a 9 nyilas, meg volt sok 180 , ez eleve sokmindent megszépít egy meccsen, dea 2 elődöntő kevésbé magas színvonala kicsit csalódás volt, de ez a meccs nagyon ott van!yookerNem tudom te milyen elődöntőket néztél, de a Wade - van Gerven az egyik legjobb meccs volt, amit addig láttam. És a Barneveld-Taylor meccs második fele is izgalmas lett. GRAFI
Wade abszolút fásultan játszott (ezt mondták is),
Gerwen pedig gyengén dobta a kiszállókat! ezért nekem színvonalban ( nem izgalomban) igenis csalódás volt a meccs!
a Barney-Taylor pedig ekkora előnyről tuti volt hogy nem bukja el az öreg...
a döntő ezekhez képest sztem. toronymagasan jobb volt...
több mint 11 éve
Amennyire szimpatikus volt eddig Taylor annyira nem volt az a két utolsó meccsén. Hatalmas játékos, megérdemelten nyert. A kopasznak kicsit hosszú volt még ez a meccs.Bazzanibenne volt megint az az indulatos feszültség ami Barney ellen ki is jött a végére az látszódott a rentgeteg erőltetett "vigyorgáson", túlgesztikulált jeleneten, de a játéka az egyszerűen zseniális volt !
több mint 11 éve
Amennyire szimpatikus volt eddig Taylor annyira nem volt az a két utolsó meccsén. Hatalmas játékos, megérdemelten nyert. A kopasznak kicsit hosszú volt még ez a meccs.