Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande
#28 Michael Smith: gabokocka
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 10 éve
Faszom, hogy most jön a 141es kiszálló

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!eaglesmcnabbHa komolyan fontolgatod a visszatérést a bowl.hu PL kék lagúnájába, akkor szerintem fel kell áldoznod a pimpelt nyilakat a praktikum oltárán.
több mint 10 éve
bezzeg az én elforgósom tolljaiba nem állna bele!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Egy VB döntősnek, hogy lehetnek ilyen szar nyilai? 😛
több mint 10 éve
Szerencsétlen Anderson 😀😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!peachAkkoris kikap, max. nem foglalkozik vele.
több mint 10 éve
Be kell venni a budiban a leszarom tablettát!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ez hanyadik robinhood Andersonnál csak ezen a meccsen?
több mint 10 éve
Erre elkezd Yookerezni ájájáj...
több mint 10 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...Sobri JóskaAkkor 5-1 lenne most neki...
több mint 10 éve
És ha Taylor még D8-at, D16-t is tudna dobni...
több mint 10 éve
Az egyik tömeget nem tud dobni, a másik kiszállót. Szar meccs 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorPedig most láthatóan azt csinálja sajnos.
ha nem engedi el magát, úgy, mint Gerwen ellen, akkor ennek gyorsan vége lehet....
több mint 10 éve
Azt, hogy 5-nél D1-re kerekít, meg sem említem...Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕Schleck
több mint 10 éve
Meg egy kicsit Taylor is összekapta magát. 6 leg zsinorban...Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕Schleck
több mint 10 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorAz a baj, hogy ha Taylor a saját kezdésében dob egy 140/180-at, akkor Anderson abszolút elengedi azt a leget. Ez mindaddig oké, amíg a sajátjait hozza, de az nem fog végig menni,
több mint 10 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorKéső. Úgy megtorpant ahogy én szoktam 😀
több mint 10 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsöljDexxter TailorMegzavarta, hogy lebaszta Markó. 😕
több mint 10 éve
Baszki, Gary, rá ne görcsölj

Don't blink!
több mint 10 éve
Egyszer bejön. 😊Legalább konzekvens vagy 😀Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉Sobri Jóska
Jakehomer
De. Ő nyerte azt a leget.Nem jött be neki. Egyébként épp most megint 72-je volt és T12-re ment.H_MarkoMost komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nem hiszem hogy ő valaha is olyan magas szinten focizott mint te dartsoztál.én leszek a darts respectvvlacija!eaglesmcnabbígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛Toca
több mint 10 éve
én leszek a darts respectvvlacija!ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.eaglesmcnabbEzek az elemzések hiányoznak csütörtökönként 😛
több mint 10 éve
Gáz van babám!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.