Darts
20 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, bogjosi, Bruschi85, ervinator, JéBé, Löfli, Matthew99, Nandito, Padrinaggio, petey, remontada, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: Arby, deyell, Gorcsev, iktriad, Jughead, kishaszi, Toca, Toto21
#3 Michael van Gerwen: szaba, ThundersNFL
#5 Jonny Clayton: Pep71
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: bergerdani
#21 Dave Chisnall: dande
#28 Michael Smith: gabokocka
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99, Padrinaggio
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead, Nandito
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Pep71, szaba, ThundersNFL
#4 Stephen Bunting: Bálesz, Toto21
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Löfli, Willie Parker
#14 Gary Anderson: Arby, gaben, kishaszi, remontada
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#20 Ryan Searle: Bruschi85
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#28 Michael Smith: gabokocka
#30 Peter Wright: ervinator, Gorcsev, warr_b
#32 Joe Cullen: petey
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 10 éve
Mi lett volna, ha végigbírja?SchleckNem bírta volna.
több mint 10 éve
A csodálatos la liga gólok miatt sikerült lemaradni barney bevonulójáról...taps 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mi lett volna, ha végigbírja?Schleckazert a 149nel sztem kicsit beszart 😀
innentol nosztalgiabol kom op barney
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Látod, yooker, Sobri tudta előre (lófaszt), nem is mert ellenünk fogadni 😀berger90faszszopó bet meg csak 2,4-et fizetett... 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Látod, yooker, Sobri tudta előre (lófaszt), nem is mert ellenünk fogadni 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Innentől nekem már mindegy ki nyeri, a főgeci kiesett 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
...és barney is meccsről meccsre jobban játszott, van esélye a mostani power ellen szvsz 😊
több mint 10 éve
Kurva jó kis meccs volt. Éljen a skót!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
eddig sem volt meggyőző MvG, de ez most ki is jött egy jobb játékos ellen
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ha Gary csak 90%-t nyújtja holnap a mainak, akkor szerintem világbajnok.
több mint 10 éve
Nice job, csak aztán majd a döntőben nem betlizni!
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rettentő szimpatikus figura a skót, de nem lehet végig bírni ilyen szintén.Sobri JóskaNem hát 😉
több mint 10 éve
bírta

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Most 64-ről T8 D20-t választott. Előbb is azt kellett volna...Valóban (most is elszúrta d12-t)NewmanErre kiszáll 149-ről 😀JakehomerÉs miért? Mert 32ről nem tudott kiszállni Anderson. Mondtam, hogy csak 40re szabad kerekíteni...H_Marko
több mint 10 éve
Valóban (most is elszúrta d12-t)Erre kiszáll 149-ről 😀JakehomerÉs miért? Mert 32ről nem tudott kiszállni Anderson. Mondtam, hogy csak 40re szabad kerekíteni...H_Marko
több mint 10 éve
Erre kiszáll 149-ről 😀JakehomerÉs miért? Mert 32ről nem tudott kiszállni Anderson. Mondtam, hogy csak 40re szabad kerekíteni...
több mint 10 éve
Lassan Anderson a meccsért "szervál".Mivel nem bírná végig, jobb ha mielöbb befejezi. 😉
több mint 10 éve
Amióta nem tudta megdobni a könnyű kiszállót a 4-3-ért, MvG erősen visszaesett
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gerwen egyetlen esélye, ha Anderson véletlen nem 40re kerekít 😊
több mint 10 éve
Nem veszem rajta észre, hogy ideges lenne. Ez főleg a kiszállókon látszik, mert abban nagyon stabil.Valaki szóljon már Andersonnak, hogy ezt így nem fogja tudni végigcsinálniJakehomerSzerintem nem bírja. 😊Sobri Jóska
Andersonnak innentől kezdve 1 szett kell, azt nagyon nehéz lesz MvG-nek elvennie, mert hátsó pályáról legfeljebb 5köröd van (de inkább négy), és kiszállót nem lehet hibázni...
több mint 10 éve
de épp ezaz hogy kurvára nem megy 110%-on, csak a kezdésénél, meg ha van gerwen a saját kezdésénél nem dob triplát az első 3 nyílból. a többit leszarja.Egyébként eddig az összes meccsén a végén alázott Anderson, nem túl valószínű hogy ki fog purcanni.
több mint 10 éve
Valaki szóljon már Andersonnak, hogy ezt így nem fogja tudni végigcsinálniJakehomerSzerintem nem bírja. 😊
több mint 10 éve
Jó, hát ellenem is baszhatná, de ez csak van Gerwen. :pNem fogja tudni ezt így végig bírni Anderson, 110%-on tolja.Ez azért bőven nem 110% tőle. Kb csak a saját kezdésére koncentrál.
Elöbb-utóbb bedarálja van Gerwen.Sobri Jóska
Az érdekesség, hogy így is elvett hármat (szettet) Gerwentől és így is bukott kettőt a sajátjából.H_Marko