NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
én nem emlékszem. (konkrétan az utolsó nyílnál)kiszállóra hibáztak már kettőt egymás után bármelyiken?kaszopersze.shawnka
több mint 11 éve
kiszállóra hibáztak már kettőt egymás után bármelyiken?kaszopersze.
több mint 11 éve
kiszállóra hibáztak már kettőt egymás után bármelyiken?
több mint 11 éve
egyszerűen nem lehet tartani ezt a kiszállóátlagot végig, amit Gerwen csinált eddig. ha Taylor folytatja így tovább, fel fog jönni.
több mint 11 éve
egérszorító,macskaszorító.uramatyám ki ez az ember...
több mint 11 éve
hát, MvG ma nem szarozik.Tayloron nagyobb feszültséget érzek.
több mint 11 éve
És ez a gyerek nem tudott kiszállókat dobni még két napja 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
ok eddig kurvanagy meccs
több mint 11 éve
a többiek másnaposak 😀miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.Kenny
több mint 11 éve
Firstrow-n, angolul.. csakis. 😛miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.Kenny
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.
több mint 11 éve
miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
170ről száll ki az öreg.azigen.Kenny350-ről szállt ki 6 nyíllal!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Eléggé bekezdtek... huhh.
több mint 11 éve
Nem lennék Taylor helyében a bevonulásakor.Ettől függetlenül minden Taylor mellet szól.Taylorra toltam a fogadást,de jobban örülnék ha Gerwen nyerne😀