NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
micsoda erősorrend lesz itt, apám 😀 bár engem aláztok.Király, ezt tudom hol van! Lehet lenézek, ha tényleg összegyűlik egy banda és be tudom korán fejezni pénteken a melót.. 5 percre van a munkahelytől.2-3 szektor? Hmm, azt hiszem nyerni fogsz. 😀 (ha engem veszünk alapul, bár softban dupla kiszállóval aláztam kb. 3 éve 😀 )Newman
Kár, hogy kb. 2-3 szektorral szoktam mellédobni, ahhoz képest mint ahova célzok, és a duplába akkor se találok bele, ha fél óráig dobálhatnék 😀Igor
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na,most Barneveld hozná a szettet 5-3 lenne,talán-talán lehetne valami,de elképzelhetetlennek tartom hogy 3 szettből egyet se nyerjen Taylor.
több mint 11 éve
Király, ezt tudom hol van! Lehet lenézek, ha tényleg összegyűlik egy banda és be tudom korán fejezni pénteken a melót.. 5 percre van a munkahelytől.2-3 szektor? Hmm, azt hiszem nyerni fogsz. 😀 (ha engem veszünk alapul, bár softban dupla kiszállóval aláztam kb. 3 éve 😀 )
Kár, hogy kb. 2-3 szektorral szoktam mellédobni, ahhoz képest mint ahova célzok, és a duplába akkor se találok bele, ha fél óráig dobálhatnék 😀Igor
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Csalódtam ebben a meccsben.KennyNem a meccs, Barneveld szar. De Taylornak is fel kell kötni a gatyát a kiskopasz ellen, brutal modeban tolja.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Király, ezt tudom hol van! Lehet lenézek, ha tényleg összegyűlik egy banda és be tudom korán fejezni pénteken a melót.. 5 percre van a munkahelytől. Persze max nézni/sörözni 😊Mivel általában kb. 2-3 szektorral szoktam mellédobni, ahhoz képest mint ahova célzok, és a duplába akkor se találok bele, ha fél óráig dobálhatnék 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
És van!ezt nem tudom, nézd meg a képeket 😀 noiret.hu/hu/galeria.htmlOtt van steel tábla is? Newmannem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
itt is van: magyardarts.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=72shawnka
shawnka
Még a végén elgondolkozok azon, hogy felmenjek 3.-án.... 😀
több mint 11 éve
harmadikán este megalapítjuk a Bowl.hu Darts csapatot és jövőre elindulunk a Budapest bajnokságban 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hopp a miskolci klub vezetőjének a lányát ismerem, holnap előkeresem az itthoni táblát, egy kevés gyakorlás után 2013-ban elindítom a profi karrieremet! ha más nem legalább sörivásban 😀
több mint 11 éve
ezt nem tudom, nézd meg a képeket 😀 noiret.hu/hu/galeria.htmlOtt van steel tábla is? Newmannem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
persze ha tudtok jobb opciót a hely kérdésre, akkor ne tartsátok magatokban 😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
dobjátok össze, és elkönyörgöm magam a tananyagtól.nem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
túl van tárgyalva. január 3. 19:00 Noiret! 😀Ámen.Irány a kocsma!Kennynem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
több mint 11 éve
Ott van steel tábla is?nem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
több mint 11 éve
Ámen.Irány a kocsma!nem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!shawnkaLelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
Jókis konferencia döntő nézés előtti darts.
több mint 11 éve
nem véletlenül durrantottam be tegnap az ingyen házibajnokság lehetőségét 😀 jó móka lenne, és még sör is fogyna!Lelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
úgy legyen! ha lesz időm a kurva vizsgák után kettőt szellenteni, én is lenézek valahová.Lelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀NewmanNekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lelki szemeim előtt látom, hogy ebben a topikban alakul meg a következő nagy darts generáció. 😀Nekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenKennyÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
több mint 11 éve
Nekünk itt a kerületben kb 5 utcára van,lehet lenézek megnézem milyenÉn még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
több mint 11 éve
Én még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )Newmankét pillanat és adom a klubhelyek listáját 😀
itt is van: magyardarts.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=72
több mint 11 éve
Én még azon is gondolkoztam, hogy elkezdek dartsozni, csak az a baj, hogy Debrecenben nem igazán tudok semmilyen profi egyesületről. (shawnkanak kivételes kutatási módszerei lehetnek, ha megtalált face-en 😀 )
több mint 11 éve
Deal done. 😀én sorom után a te sorod.deal?😀KennyÉn inkább egy ilyen soron, de ahogy érzed 😀: NewmanEzzel én is igy vagyok.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka
Egy ilyen soron szeretnék végigmenni meccs előtt😀
www.youtube.com/watch?v=FICsVXkgqMY&list=UUzjCfV3LHyarKbdb-2ScGZg&index=25Kenny
több mint 11 éve
én sorom után a te sorod.deal?😀Én inkább egy ilyen soron, de ahogy érzed 😀: NewmanEzzel én is igy vagyok.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka
több mint 11 éve
Én inkább egy ilyen soron, de ahogy érzed 😀:Ezzel én is igy vagyok.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka
több mint 11 éve
AJ egyébként hatalmas arc 😀 a szezon közepén kezdett médiagyakornokként a csapatnál. Twitteren beszéltem vele párszor, kaptam is tőle egy followt 😀Ezzel én is igy vagyok.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka