NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
meghajlok Newton előtt, nagyon durva mélységből jött vissza.shawnkaCsak elchokerkedte a végét.. de ez is kegyetlen jó meccs volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
😕 😕Nagy meccs volt. (kár, hogy a felét nem láttam)
Most viszont megint gyerünk van Gerwen, Lewist még kevésbé szeretem, mint a hollandot. 😀
több mint 11 éve
lehet hogy sörhasú a fele brigád, de fejben brutálisan ott kell lenni !!
több mint 11 éve
Gyerünk Wes!!! (neki szurkolok amúgy, remélem behúzza az egészet 😀 )Persze, hogy most break-eli Wade... 😕
több mint 11 éve
meghajlok Newton előtt, nagyon durva mélységből jött vissza.
több mint 11 éve
nem néztem idáig soha ezt a sportot, de az egy fordulóval előtti Whitlock meccs berántott. ki is választottam kedvencnek a Varázslót, nyilván ezért hullott ki 😀ezt nagyon ajánlom megtekintésre! 2007 döntő!
innentől a Taylor-Lewis döntőért fogok szurkolni.shawnka
Taylor vs. Barnevald!jó hosszú ( 17 részre van szedve )
ha mást nem az utolsó párat mindenképp!
www.youtube.com/playlist?list=PL1D5C285665027C84
több mint 11 éve
nem néztem idáig soha ezt a sportot, de az egy fordulóval előtti Whitlock meccs berántott. ki is választottam kedvencnek a Varázslót, nyilván ezért hullott ki 😀innentől a Taylor-Lewis döntőért fogok szurkolni.
több mint 11 éve
ez zseniális!Aki még nem látta volna, itt van magyar kommentárral, óriási 😊NewmanJa, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
nem tudom mi lett a meccs vége, de el tudom képzelni hogy egy ilyen úgy kizökkenti hogy bukta a vége...
ma este sem rossz, de a Barnevald vs. Taylort már nagyon várom!!
több mint 11 éve
Nicol90
1
Sziasztok!Én is nézem a közvetítéseket és tegnap előtt van Gerwen alatt hallottam egy jó kis gitáros számot és az istenért sem találom....tudna nekem valaki segíteni?Köszi
több mint 11 éve
Ok köszi akkor majd 8 kor megtudom miután megnéztem Guardiola első BL győzelmét 😛Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?dandeMég van hátra egy Wes Newton-James Wade, meg egy Adrian Lewis-Michael van Gerwen meccs.Newman
több mint 11 éve
Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?dandeMég van hátra egy Wes Newton-James Wade, meg egy Adrian Lewis-Michael van Gerwen meccs.
több mint 11 éve
Miként néz ki most a negyeddöntő párosítása?
több mint 11 éve
Barney beteg módon játszik és utána lenyilatkozza, hogy szeretne Taylor ellen játszani, mert nem fél tőle 😊
több mint 11 éve
Barneveld nagyon simán kicsapta Whitlockot, 5-1-re...
több mint 11 éve
És ami a durva, hogy van der Voort 181-en volt, vagyis abban a legben 6ból ötször ő is T20-at dobott.
több mint 11 éve
Aki még nem látta volna, itt van magyar kommentárral, óriási 😊 :Ja, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
több mint 11 éve
Ha tudja tartani ezt a formát, akkor nem hiszem, hogy megállítja valaki.A tizeniksz évvel ezelötti Phil Taylort idézi, koncentráltságban, elszántságban egyaránt, PT hengerelt így még a régi szép időkben, volt ennyire ellenállhatatlan.
Azért érdekes megnézni az elmúlt pár évében mennyit változott 😊
több mint 11 éve
Aztak*rva....van Gerwen 35, azaz 35 perc alatt húzta be 0-2-ről a game-et, beteg a pali. 😀
több mint 11 éve
Ez a Wright nevezetű komoly, hogy így néz ki? Atyaég...Azért 2-0-ra megy van Gerwen ellen.... 😀 (nem túl gyakori, de lehet most inkább a hollandnak szurkolok)
több mint 11 éve
Csak én éreztem túlzásnak ezt, hogy a kommentátorok ennyire szurkoltak Winstanleynek?SchleckNem, kicsit túlzó volt, mondjuk ez a 9 nyilasnak és az ő sportkonnetátori történelmükek köszönhető. Azért még belefért mert bár szurkoltak neki, a hollandot is nagyon tiszteségesen magasztalták.
több mint 11 éve
Csak én éreztem túlzásnak ezt, hogy a kommentátorok ennyire szurkoltak Winstanleynek?
több mint 11 éve
Hát ezt Wonstanley bukta inkább el ennyi hibát.
több mint 11 éve
következő legben úgy remegett a keze akkora 1est dobott első nyíllal mint a ház 😀 majdnem 18as lett belőleJa, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀Newman
több mint 11 éve
Ja, Winstanley fasza volt 😊JakehomerMost meg dob egy 9 nyilast, baszki de durva. 😀
több mint 11 éve
Lewis eddig harmatgyenge, ráadásul vagy 5 nyila ki is jött a táblából.(btw, nekem ezek a fiatalabb játékosok rohadt antipatikusak, Wadet leszámítva mondjuk)