NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezzel én is igy vagyok.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka
Egy ilyen soron szeretnék végigmenni meccs előtt😀
www.youtube.com/watch?v=FICsVXkgqMY&list=UUzjCfV3LHyarKbdb-2ScGZg&index=25
több mint 11 éve
ez mondjuk alap, a londoni meccs úgysem olyan.Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.shawnka
vicc hogy mennyire nem jönnek a 180-ak, csalódás a meccs eddig, nagyon.
több mint 11 éve
Elég lagymatag ez a meccs sajnos.Kellene két 180 egymás után aztán a közönség talán presszionálná őket a jobb játékra.
több mint 11 éve
Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.berger90én megbeszéltem magammal, hogy hiába van NFL Londonban, ilyen meccset csak és kizárólag az USA-ban szeretnék majd egyszer élőben látni. ott van igazi hangulata.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Hm. Vikes-Steelers, vagy egy Whitlock-meccs? Firstworldproblem.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ezt az utazós történetet én is adnám. Közben Barney takaréklángon ég, ha így megy tovább, sima lesz.
több mint 11 éve
ha meg tudtok spórolni durván 40 ezer forintot, akkor mindennel együtt meg lehet oldani az utat.néztem ma kiváncsiságból, nevetséges összegekért már vannak jegyek, ilyen 20 fontok.berger90Jövőre valahogy ki kell jutni egy ilyen meccsre.libabőrös leszek egy ilyen bevonulás után.Kennyepic atmoszféra, alapkaszo
nagyon gondolkodok egy jövő évi kiránduláson.
több mint 11 éve
szorosabb meccset vártam mondjuk
több mint 11 éve
Nem sokat.Ezrest.Na,jöjjön a csemege.én szurkolok érte. mennyit dobtál rá?berger90
Várom a 9 nyilasomat!Kenny
Van egy bears,giants,taylor kombim,ebből már csak Taylor kell.
De igazság szerint,nem igazán hiszem el amit látok,mert Barneveld mintha ott se lenne.Kéne már valami ami felpezsditi.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
néztem ma kiváncsiságból, nevetséges összegekért már vannak jegyek, ilyen 20 fontok.Jövőre valahogy ki kell jutni egy ilyen meccsre.libabőrös leszek egy ilyen bevonulás után.Kennyepic atmoszféra, alapkaszo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Na,jöjjön a csemege.én szurkolok érte. mennyit dobtál rá?
Várom a 9 nyilasomat!Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
A Mester elkezdte. Pont úgy, ahogy kell 😊
több mint 11 éve
ez eddig olyan mint a 2007es... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Jövőre valahogy ki kell jutni egy ilyen meccsre.libabőrös leszek egy ilyen bevonulás után.Kennyepic atmoszféra, alap
több mint 11 éve
Jövőre valahogy ki kell jutni egy ilyen meccsre.libabőrös leszek egy ilyen bevonulás után.
több mint 11 éve
úgy is van!!!előre a Taylor-Mike döntőért, fúdejó lenne!
több mint 11 éve
na látjátok, én meg se próbáltam, de az eredmény ugyanaz 😀én is nyomom 4 különböző címről, de nem jön a nyeremény 😀shawnkaszerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkaÉn mindennap elküldtem a helyes választ de nem nyertem,talán ma vagy holnap,ha nem akkor irány a bót 😀Kenny
btw, már írtam a haveromnak az előbb, amikor van Gerwen ment bő 100 ponttal, hogy Wadenek szevasz, aztán mégse... 😀
több mint 11 éve
én is nyomom 4 különböző címről, de nem jön a nyeremény 😀szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkaÉn mindennap elküldtem a helyes választ de nem nyertem,talán ma vagy holnap,ha nem akkor irány a bót 😀Kenny
több mint 11 éve
szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkaÉn mindennap elküldtem a helyes választ de nem nyertem,talán ma vagy holnap,ha nem akkor irány a bót 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Touché. 😀Ezek után softot venni? Bitch please. 😀Newmanszerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkahard vagy elektronyikus?
berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ezek után softot venni? Bitch please. 😀szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkahard vagy elektronyikus?
berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.shawnkahard vagy elektronyikus?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
szerintem az ilyenek miatt rohanok el holnap délelőtt a teszkóba egy Darts tábláért.