NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 641
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Darts
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Baszki, pont akkor dob egy 9 nyilast, amikor Wade már jött volna fel...mit művel ez az ember???? 😀
több mint 11 éve
Ha Wade kosárcsapat lenne, akkor most kéne időt kérnie.
több mint 11 éve
Ez nagyon sima lesz, ha Wade nem javul jelentősen tömegben, záros határidőn belül...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Waderől a tipikus leszarom ezt az egészet mentalitás rí le nekem. Teljesen Kimi a faszi, csak az alkoholság nélkül.Mike vs Taylor döntőt favorizálnék, ha már Whitlock kizúgott.
Gerwen meg olyan, mint egy debil, aki most szabadult a zárt osztályról, de legalább rajta lehet röhögni.
Hajrá Mighty Mike, üsd ki a robotot!shawnka
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Waderől a tipikus leszarom ezt az egészet mentalitás rí le nekem. Teljesen Kimi a faszi, csak az alkoholság nélkül.Gerwen meg olyan, mint egy debil, aki most szabadult a zárt osztályról, de legalább rajta lehet röhögni.
Hajrá Mighty Mike, üsd ki a robotot!
több mint 11 éve
Elképesztő tömeget dob, ha olyan 40% körülire felhozná a kiszállóját, ütne mindenkit jelen állás szerint.Van Gerwennek ha mentek volna a kiszállók, akkor mennyi lett volna a körátlaga 110+? Így volt neki 105, hogy volt amikor 6 nyíllal nem dobta meg a kiszállót. GRAFIVhogy akörül, olyan 115 körülire saccolnám.empty taxi
több mint 11 éve
köszi, jó volt újra megnézni 😉nem néztem idáig soha ezt a sportot, de az egy fordulóval előtti Whitlock meccs berántott. ki is választottam kedvencnek a Varázslót, nyilván ezért hullott ki 😀ezt nagyon ajánlom megtekintésre! 2007 döntő!
innentől a Taylor-Lewis döntőért fogok szurkolni.shawnka
Taylor vs. Barnevald!jó hosszú ( 17 részre van szedve )
ha mást nem az utolsó párat mindenképp!
www.youtube.com/playlist?list=PL1D5C285665027C84yooker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Van Gerwennek ha mentek volna a kiszállók, akkor mennyi lett volna a körátlaga 110+? Így volt neki 105, hogy volt amikor 6 nyíllal nem dobta meg a kiszállót. GRAFIVhogy akörül, olyan 115 körülire saccolnám.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Van Gerwennek ha mentek volna a kiszállók, akkor mennyi lett volna a körátlaga 110+? Így volt neki 105, hogy volt amikor 6 nyíllal nem dobta meg a kiszállót.
több mint 11 éve
Az elején tényleg van Gerwen volt a jobb, de 3-2 után szerintem már inkább Lewis akarata érvényesült, tulajdonképpen meg is volt neki a meccs, a legkönnyebb duplára volt két nyila. De amint azokat kihagyta, kész is volt fejben.Oh, hogy ez az ütni való fejű kopasz köcsög nyert... :/Schleckde megérdemelten 😊Medvepapa
Fasza kis meccs volt, érdekes lesz majd, MvG hogy bírja majd a nyomást (a kiszálló problémái ebből adódtak már ma is, mondjuk a végjátékban volt néhány durva kiszállója neki is), azért ez új terep neki.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
szurkolásjinx 3/3Sztem Matty nem is tudja, hogy Hunhazában van a titka, hogy még nem nyer PO meccset 😛 😉
elődöntő pickjeim: Taylor, MvGshawnka
több mint 11 éve
Viszlát kotsog, óriási meccs volt (de csak azért mert vab Gerwennek nem ment a kiszálló)
több mint 11 éve
Oh, hogy ez az ütni való fejű kopasz köcsög nyert... :/Schleckde megérdemelten 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Taylor - Lewis döntőt a népnek! 😊MedvepapaInkább a 2 hollandot
több mint 11 éve
Taylor - Lewis döntőt a népnek! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Január 3-án ingyen darts a Noiretben. Metróval Arany János utca.Rendezzünk már egy bowl.hu házibajnokságot 😀
több mint 11 éve
Sziasztok!Erre gondoltál?
Én is nézem a közvetítéseket és tegnap előtt van Gerwen alatt hallottam egy jó kis gitáros számot és az istenért sem találom....tudna nekem valaki segíteni?KösziNicol90
www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
Hajrá Michael, verd le a kotsogot!
több mint 11 éve
basszameg. nem jó ómen, ha drukkolok valakinek.de leszarom, hajrá Jackpot! 😀